Wellnessudstyr ApS Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Super god service. Den vare jeg havde bestilt, viste sig at have lang leveringstid. Sten kontaktede mig på mail og tilbød mig et andet lignende produkt, med hurtigere levering. Jeg valgte dog at annul... Näytä lisää

Rigtig god oplevelse fra start til slut. Jeg fik super god service, og sælgeren var både positiv, hjælpsom og lydhør, da jeg kontaktede ham angående nogle specifikke varer. Man mærker tydeligt, a... Näytä lisää

Vi har modtaget en dellevering af et produkt, med et skriv vedlagt. at resten måske er på lager om 14 dg. Mailen med info omkring at ordren var færdigbehandlet stod begge varer anført som pakket. En... Näytä lisää

Jeg havde startet med at raide 1 stjerne grundet manglende mails på noget bestilt og manglende tilbagemelding, men retter det nu til 5 stjerner. Det viser sig at det var mig selv der ikke havde vær... Näytä lisää

1. Kosmetiikkatuotteiden toimittaja
  2. Aromaterapiatarvikkeiden myymälä
  3. Day spa -hoitola
  4. Fysioterapialaitteiden toimittaja

Vi er en seriøs dansk distributør af unikt wellnessudstyr til klinikker, massører og andre behandlere i Danmark, Sverige og Norge. Vi sælger vore produkter, både direkte,- og eller via vores hjemmeside Wellnessudstyr.dk, dette for at sikre vore kunder nem og hurtig adgang til vort omfattende sortiment.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä

Kaikki arvostelut

37 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

God service, udvalg samt levering.

27. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Wellnessudstyr ApS

Hej Karen Louise - Tusind tak for din fine anmeldelse - den er vi meget glade for:-) Dejligt at blive påskønnet for vort arbejde, vi gør os umage hver dag. Med venlig hilsen Sten

Vastaus yritykseltä Wellnessudstyr ApS

Hej CB - mange tak for din anmeldelse, som vi er meget glade for. Dejligt at der er kunder der gerne deler deres oplevelser:-) Med venlig hilsen Sten

Kan kun anbefales

Kan kun anbefales! Sten gav en super service hele vejen i gennem.

25. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Wellnessudstyr ApS

Hej Mahmoud - Mange tak for din fine anmeldelse, det er vi meget glade for at du syntes. Vi gør os stor umage hver dag for at give vores kunder den absolut bedste service, så dejligt at det påskønnes. God fornøjelse med stolen og håber du kommer til at have en god forretning med den:-) hilsen Sten

Vastaus yritykseltä Wellnessudstyr ApS

Hej Lena - Tusind mange tak for din fine anmeldelse af os, den er vi meget glade for:-) - Vi prøver efter bedste evne hver dag at gøre vores kunder tilfredse, så meget skønt når der også bliver sat pris på det, tak. Hilsen Sten

Super god service

31. toukokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Wellnessudstyr ApS

Hej Lina - Mange tak for den flotte anmeldelse, det er vi meget glade for at du syntes:-) Hilsen Sten

Altid god service og vejledning

Altid god service og vejledning. Kan kun anbefale at handle hos wellnessudstyr.dk

21. toukokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Wellnessudstyr ApS

Hej Sandra - Mange tak for din dejlige anmeldelse som vi er meget glade for:-) Vi gør dagligt vort yderste for at yde vores kunder den bedste service

God service, God rådgivning, hurtig levering 👍

30. huhtikuuta 2023

Hej Mette
Mange tak for din fine anmeldelse, den er vi meget taknemmelige for og vil gøre vores bedste for også at leve op til hverdag:-) Hilsen Sten

Virkelig nærværende og positiv…

Virkelig nærværende og positiv oplevelse. Der er god service og hurtig levering. Godt sted at handle, med gide kvalitetsvarer.

23. huhtikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Wellnessudstyr ApS

Hej Laila - Mange tak for din fine anmeldelse, det er vi rigtig glade for du syntes og skal nok gøre hvad vi kan for også i fremtiden at kunne leve op til dette. Hilsen Sten

Fantastisk hurtig levering

Fantastisk hurtig levering - og alt spillede bare. Så kæmpe store stjerner herfra!

25. maaliskuuta 2023

Hej Søren
Mange tak for din anmeldelse af os. Vi er glade for at du er tilfreds med vores service og levering:-) Hilsen Sten

Nem bestilling.

Nem bestilling.
Hurtig levering.
Varen lever helt op til min forventning.

1. helmikuuta 2023

Hej Annette
Mange tak for anmeldelsen, vi er glade for at kunne leve op til dine forventninger. Hilsen Sten

har misforstået noget varen fungerer…

har misforstået noget varen fungerer men ingen fornemmelde af en virkning

28. joulukuuta 2022

Vastaus yritykseltä Wellnessudstyr ApS

Hej Jørn - Mange tak for din anmeldelse, vi har efterfølgende talt sammen omkring brugen og virkningen på apparatet. Hilsen Sten

Absolut anbefalelsesværdig

Absolut anbefalelsesværdig - fandt lige præcis det jeg havde brug for. Ikke sidste gang jeg handler her.

3. tammikuuta 2023

Hej Helle
Mange tak for din anmeldelse, den er vi glade for:-) Du siger blot til når vi kan hjælpe dig igen. Hilsen Sten

Kæmpe anbefaling til Sten og…

Kæmpe anbefaling til Sten og Wellnessudstyr! Han yder en service ud over det sædvanlige. Altid super flink og hurtig til at levere eller fikse et problem. 5 stjerner herfra!

25. marraskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Wellnessudstyr ApS

Hej Jeanette, Tusind tak for din fine anmeldelse, vi er så glade for at du vil dele dine oplevelser:-)