Wellnessudstyr ApS Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Super god service. Den vare jeg havde bestilt, viste sig at have lang leveringstid. Sten kontaktede mig på mail og tilbød mig et andet lignende produkt, med hurtigere levering. Jeg valgte dog at annul... Näytä lisää

Rigtig god oplevelse fra start til slut. Jeg fik super god service, og sælgeren var både positiv, hjælpsom og lydhør, da jeg kontaktede ham angående nogle specifikke varer. Man mærker tydeligt, a... Näytä lisää

Vi har modtaget en dellevering af et produkt, med et skriv vedlagt. at resten måske er på lager om 14 dg. Mailen med info omkring at ordren var færdigbehandlet stod begge varer anført som pakket. En... Näytä lisää

Jeg havde startet med at raide 1 stjerne grundet manglende mails på noget bestilt og manglende tilbagemelding, men retter det nu til 5 stjerner. Det viser sig at det var mig selv der ikke havde vær... Näytä lisää

1. Kosmetiikkatuotteiden toimittaja
  2. Aromaterapiatarvikkeiden myymälä
  3. Day spa -hoitola
  4. Fysioterapialaitteiden toimittaja

Vi er en seriøs dansk distributør af unikt wellnessudstyr til klinikker, massører og andre behandlere i Danmark, Sverige og Norge. Vi sælger vore produkter, både direkte,- og eller via vores hjemmeside Wellnessudstyr.dk, dette for at sikre vore kunder nem og hurtig adgang til vort omfattende sortiment.

Erinomainen

Altid fantastisk 😊

fantastisk service!

26. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Wellnessudstyr ApS

Hej Irina - Tusind tak for anmeldelsen:-) Det er vi meget glade for at du syntes og at du vil dele den her er bare endnu bedre...vi anstrenger os meget hver dag, for at give vores kunder den bedste service . Hilsen Sten

Den bestilte vare ankom efter 4 dage og…

Den bestilte vare ankom efter 4 dage og svarede til beskrivelsen og mine forventninger

23. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Wellnessudstyr ApS

Hej Kurt - Mange tak for din anmeldelse, vi er meget glade for at du er tilfreds både med hvad du havde bestilt og at det svarede til dine forventninger:-) Vi er meget taknemmelige for at du bruger tid på at dele din oplevelse her på siden. Hilsen Sten

God service og opfølgning

2. toukokuuta 2025

Hej Birgitte
Tusind tak fordi du vil dele den oplevelse du har med os her på siden, det er vi meget taknemmelige for. Vi er glade for at du er tilfreds med vores service og opfølgning - vi prøver dagligt at gøre vores bedste. Hilsen Sten

Jeg fik hurtigt min maskine som jeg…

Jeg fik hurtigt min maskine som jeg bestilte.
Syntes den skratter meget og er ikke pengene værd.
Gav 1500,- kr for den. den er CE godkendt.

28. huhtikuuta 2025

Hej Bodil.
Det var da godt at du fik din bestilte vare hurtigt, men syntes da ikke at vi har hørt noget fra dig vedr. at den skulle skratte. Måske du skulle kontakte os vedr. dette i stedet, så vi kan gøre noget ved det, fremfor blot at lave en anmeldelse herinde?? Hilsen Sten

Altid en god oplevelse at handle her

Altid en god oplevelse at handle her, vender altid tilbage for den gode service

29. huhtikuuta 2025

Hej Aleta
Tusind mange tak fordi du bruger tid på at dele din oplevelse med køb fra os på denne side, det er vi meget taknemmelige for. Vi holder fanen højt for at give god og nærværende service. Vi prøver dagligt at gøre vores bedste:-) Hilsen Sten

Virkelig god service.

Virkelig god service.
Kan varmt anbefales.

29. huhtikuuta 2025

Hej Susanne
Tusind mange tak for din fine anmeldelse af os og dit køb her på siden, det er vi superglade for:-) Hilsen Sten

Har på mail stillet spørgsmål som ikke…

Har på mail stillet spørgsmål som ikke blev besvaret særligt godt. Jeg finder et andet sted for at handle næste gang

28. huhtikuuta 2025

Hej Leif
Her må da være sket en eller anden fejl? Har du forsøgt at kontakte os på tlf? Den tager vi nemlig også:-) Hvis der er en mail der evt. er gået tabt beklager vi naturligvis, men giv os venligst et kald, så skal vi nok løse evt. spørgsmål så godt vi kan! Hilsen Sten

Super service

Super god service.

23. huhtikuuta 2025

Hej Hanne
Mange tak for din dejlige anmeldelse:-)
Vi er meget glade for at du er tilfreds med vores service, det ligger os rigtig meget på sinde at yde så god en service som overhovedet muligt:-) Hilsen Sten

God service som altid og hurtig…

God service som altid og hurtig levering. Altid venlige og de prøver at skaffe det man lige står og mangler 👌

8. huhtikuuta 2025

Hej!
Tusind tak for din fine anmeldelse, det er vi meget glade for, vi strækker os gerne lige det ekstra stykke for den gode service:-) Dejligt at det bliver værdsat! Hilsen Sten

Generel en god oplevelse

Generel en god oplevelse

2. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Wellnessudstyr ApS

Hej Jytte - Mange tak for din anmeldelse af os - Vi er meget taknemmelige for at du ønsker at dele din oplevelse og at du er tilfreds med købet:-) Hilsen Sten

Hurtigt respons og levering

Hurtigt respons og levering

22. tammikuuta 2025

Hej Karina
Mange tak for din anmeldelse.
Vi er meget taknemmelige for at du ønsker at dele den her og glade for at du er tilfreds med vores service:-) Hilsen Sten

God og Hurtig service og levering havde…

God og Hurtig service og levering havde bestilt det forkerte produkt, ingen problem vi sender bare et produkt med det samme SÅDAN!!

2. tammikuuta 2025

Hej Heinrich!
Mange tak for din fine anmeldelse af os, det er vi meget taknemmelige for, vi forsøger at gøre vores bedste hver dag:-) Hilsen Sten

Fin kundeservice

Fin kundeservice. Svare hurtigt og er meget behjælpelige både på mail og telefon.
Dog var produktet beskadiget da det kom frem og der gik yderligere en uge inden jeg modtog et nyt.

27. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Wellnessudstyr ApS

Hej Melani, Tak for din ros vedr. vores kundeservice, og at du ønsker at dele den her....beklager for at vi desværre ikke havde flere varer af din bestilte model på lager her og at der derfor gik nogle dage ekstra før vi kunne få byttet rundt. Hilsen Sten

Hurting levering og meget godt…

Hurting levering og meget godt kvalitet.👍

6. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Wellnessudstyr ApS

Hej Liliia! Tusind tak for din positive anmeldelse af din oplevelse af at handle med os, vi er meget taknemmelige for at du vil bruge tid på at anmelde os og dele oplevelsen med andre:-) Hilsen Sten

Hurtig levering

Hurtig levering. God kvalitet.

18. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Wellnessudstyr ApS

Tusind tak for din anmeldelse, vi er glade for at du er tilfreds med vores service og produkter, samt at vi er meget taknemmelige for, at du bruger tid og ønsker at dele oplevelsen her:-) Hilsen Sten

Alt som bestilt og aftalt

Alt som bestilt og aftalt. Professionel kommunikation og god service. Sten svarede hurtigt og var imødekommende mht ønsker. En god købsoplevelse!

5. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Wellnessudstyr ApS

Hej Ermal - Tusind tak for de flotte ord, vi er meget glade for at I har haft en god oplevelse og at du ønsker at dele den herinde, det er vi meget taknemmelige for:-) Hilsen Sten

Nem og overskuelig hjemmeside

Nem og overskuelig hjemmeside. Hurtig handel

21. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Wellnessudstyr ApS

Hej Charlotte! Mange tak for din dejlige anmeldelse - Vi er dig meget taknemmelig over at du ønsker at dele din oplevelse med at handle hos os, tak:-) Hilsen Sten

Gode priser på professionelle…

Gode priser på professionelle kvalitetsprodukter, ordrerne er hurtigt klar til afhentning ude på deres lager og man bliver ALTID mødt af et smil og får en god dag med på vejen.

5/5 store store stjerner!

12. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Wellnessudstyr ApS

Hej Line - Tusind tak for din meget flotte anmeldelse, vi gør os meget umage hver eneste dag, så at vi bliver bekræftet og påskønnet er jo bare fantastisk - Mange tak fordi du tager dig tid og har lyst til at dele de oplevelser du har ved at handle med os:-) Hilsen Sten

Venlig og hjælpsom

Venlig og hjælpsom. God service.

26. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Wellnessudstyr ApS

Hej HL - Tusind tak for din anmeldelse, vi er meget glade for at du er tilfreds med den service du finder hos os, Tak:-)
Hilsen Sten