Helt tryg ved at købe cykel og tilbehør, da personalet har fuldstændig tjek på detaljerne. Venlig og kompetent service.
Jeg havde en forespørgsel omkring en reservedel til en saddelpind. Sælgeren tog med det samme kontakt til leverandøren, jeg kunne bestille reservedelen, og dermed slippe for at skulle købe en helt ny... Näytä lisää
Super service. De bestilte cykelsko var desværre udsolgt hos producenten, da jeg bestilte den via WeBikes hjemmeside. Blev ringet op af WeBike kort tid efter og fik tilbudt bedre model til samme pris... Näytä lisää
Endnu en gang super professionel behandling Skulle købe en Carbon Sadelpind, havde op til flere spørgsmål, og hver gang kom svar hurtigt, og tilmed med bonus info, kan kun endnu engang kun anbefale h... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Det er dig, der skal være vinder. Og hvornår er du det? Er det, når du mærker vinden i håret og roen i kroppen? Er det, når du kommer i bedre form, eller når du vinker til kollegaen i bilen, mens du overhaler ham indenom påvej til arbejde? Det er helt op til dig. Det vigtigste for os er, at det ikke er dit grej, der begrænser dine sejre. Vi hjælper dig med at komme først over din personlige målstreg! Vores mål er ikke at sælge dig hvilken som helst cykel, men derimod den cykel der passer til ruten i dit liv. For os er det ogsåde småsejre i hverdagen, der tæller. Vi vil være forrest i feltet, og vi vil have dig med. Du vil derfor mærke, at vores rådgivning har mere bund, mere kant, mere erfaring og mere ærlighed.
Brøndby, Østerbro og Odense
- 70 22 99 91
- info@heinocykler.dk
- www.webike.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Alt ok. Ingen problemer
Super service & hurtig ekspedition .
Hurtig og god betjening .

Alt som aftalt
Super hurtig levering og god service.

Vastaus yritykseltä Heino Cykler
Nem bestilling og hurtig levering

Vastaus yritykseltä Heino Cykler
Let og overskuelig webshop og hurtig …
Let og overskuelig webshop og hurtig modtagelse af de bestilte varer - havde dem. Indenfor få dage.

Vastaus yritykseltä Heino Cykler
Super god service i butik
Super god service i butik efter køb af cykelting :-)

Gode priser og udvalg
Gode priser og udvalg. Super service og levering

Heino Webshop. It's a start and closer than bikester
Prices are good and the delivery service excellent.
The functioning of the website is not great though. Category selection not optimal. Clicking on one product in order to get more detail often defaulted back to the top page of the store.
Will use again though.

Stort services niveau
I forbindelse med et til gode bevis fra WeBike( som er lukket) oplevede jeg stor hjælpsomhed med at få ændret mit til gode bevis, så jeg fik mulighed for at bruge beviset hos Heino Cykler, selv om de ikke var forpligtet til det.

God service
God webbside med flere muligheder at anpasse søgningen ( t.eks. Pasform på cykeltøj). Gjorde at jeg kunne bestille korrekt storlek uden at have prøvet tøjet. Hurtig levering.