Helt tryg ved at købe cykel og tilbehør, da personalet har fuldstændig tjek på detaljerne. Venlig og kompetent service.
Jeg havde en forespørgsel omkring en reservedel til en saddelpind. Sælgeren tog med det samme kontakt til leverandøren, jeg kunne bestille reservedelen, og dermed slippe for at skulle købe en helt ny... Näytä lisää
Super service. De bestilte cykelsko var desværre udsolgt hos producenten, da jeg bestilte den via WeBikes hjemmeside. Blev ringet op af WeBike kort tid efter og fik tilbudt bedre model til samme pris... Näytä lisää
Endnu en gang super professionel behandling Skulle købe en Carbon Sadelpind, havde op til flere spørgsmål, og hver gang kom svar hurtigt, og tilmed med bonus info, kan kun endnu engang kun anbefale h... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Det er dig, der skal være vinder. Og hvornår er du det? Er det, når du mærker vinden i håret og roen i kroppen? Er det, når du kommer i bedre form, eller når du vinker til kollegaen i bilen, mens du overhaler ham indenom påvej til arbejde? Det er helt op til dig. Det vigtigste for os er, at det ikke er dit grej, der begrænser dine sejre. Vi hjælper dig med at komme først over din personlige målstreg! Vores mål er ikke at sælge dig hvilken som helst cykel, men derimod den cykel der passer til ruten i dit liv. For os er det ogsåde småsejre i hverdagen, der tæller. Vi vil være forrest i feltet, og vi vil have dig med. Du vil derfor mærke, at vores rådgivning har mere bund, mere kant, mere erfaring og mere ærlighed.
Brøndby, Østerbro og Odense
- 70 22 99 91
- info@heinocykler.dk
- www.webike.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Hurtig og enkel
Hurtig og enkel, levering dag til dag, ingen bemærkninger.
Super service.
Super service.
Handler både i fysik butik i Odense, og har lige handlet gennem deres webshop også.
Hurtig og kompetent betjening.
Klart at anbefale
Klart at anbefale - de vil bestemt gerne en løsning for dig!
Gode grejer til gode priser.
Nethandel hos Heino
Nethandlen hos Heino fungerer fint og når man så samtidig kan få 30% rabat på Assos, så er det bare toppen
Quick response and information with …
Quick response and information with shipping details
kanon betjening og god service
kanon betjening og god service, rigtig god pris.
Nem hjemmeside
Nem hjemmeside. Hurtigt at bestille. Kom til tiden.
Behandling og information omkring …
Behandling og information omkring levering af min bestilling var meget tilfredsstillende.
Fragtfirmaets levering var ikke tilfredsstillende - kom ikke op til huset, for at aflevere pakken.
Takket være en god nabo - som var til stede ude på vejen da den fragtbilen kom - fik jeg varen til den lovede tid.
Hurtig levering og servicen perfekt.
fin hurtig levering
Hurtig levering
Hurtig levering, overskuelig hjemmeside og fin service, kan kun anbefales
Overskuelig hjemmeside, de lever op til det de lover
Varer kommer til aftalt tid, vil helt klart handle der igen
Hurtig og god service
Alle tiders service