Yritys on vastannut
Min datter er på efterskole og her prøvede hun en venindes HAVS badekåbe . Herefter var meldingen klar - “ den ønsker jeg mig Mor”. Så ind på hjemmesiden, bestilling og hurtig levering efter få da... Näytä lisää
Yritys on vastannut
I love the amazing online shopping experience they provide. Easy order, sent out next day, friendly sms contact when one item needed replacement. Products I ordered are very high quality. Respected su... Näytä lisää
Yritys on vastannut
HAVS – Dit univers til surfudstyr og vandsport. Med over 20 års erfaring og hundredevis af timer på vandet året rundt, fra Vesterhavet til fjerne kyster, er vi din ekspert i vandsportens livsstil.
Norgesvej 7, 9480, Løkken, Tanska
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
At der ik var problemer. Overhovedet!

Vastaus yritykseltä HAVS
Virkelig fantastisk bade slag , det er et dejligt matriale især da min søn er meget sensetiv pga autisme og adhd. Vi har allerede taget det i brug når han har været i bad hygger han sig med den på og bruger hætten flittigt. Vi skal til kroatien på ferie og der kommer den helt sikkert med. Vender helt sikkert tilbage

Vastaus yritykseltä HAVS
Så ind på hjemmesiden, bestilling og hurtig levering efter få dage .
I år blev påskeægget så en Havs badekåbe . Måske jeg skulle give mig selv en til næste påske 😉

Vastaus yritykseltä HAVS
Ordreprocessen var utrolig nem. Efterfølgende gik lynlåsen i stykker og HAVS var behjælpelige med reparationen hos Patagonia og stod for alt. De sendte både label, så jeg kunne sende jakken til dem og sendte mig det reparerede produkt tilbage.
Helt fantastisk service.

Vastaus yritykseltä HAVS
stor hjælp ved spørgsmål og svar der bragte mig videre i det jeg søgte

Vastaus yritykseltä HAVS
Hurtig levering. Alt som det skulle være.

Vastaus yritykseltä HAVS
Virkelig god rådgivning ang. De produkter jeg kiggede på og hurtig levering :-)

Vastaus yritykseltä HAVS
Godt udvalg, em bestilling, hurtig levering og god kvalitet.

Vastaus yritykseltä HAVS
Har lige fået nyt vildmarksbad.
God pris og super service.
Alle aftaler er overholdt.
Glæder os til at tage det i brug

Vastaus yritykseltä HAVS
God kommunikation, gode varer og hurtig levering

Vastaus yritykseltä HAVS
Fantastisk hurtig service, fin indpakning og god opfølgning på ordren.

Vastaus yritykseltä HAVS
Jeg handle på nette, super hurtig levering.

Vastaus yritykseltä HAVS
På alle måder en helt fantastisk handels oplevelse.
Min YETI køletaske kom frem på ingen tid og indpakningen var top professionel.
Prisen var den bedste jeg kunne finde.
Så alt i alt en handel jeg aldrig kommer til at fortryde, jeg handler meget gerne igen.
Tak for handlen…👍

Vastaus yritykseltä HAVS
The delivery was fast. Everything was in order.

Vastaus yritykseltä HAVS
Stor fan af både webshop og selve butikken i hjertet af Løkken👌🏻 nem ordreprocess og hurtig levering!