Vivara Nederland Arvostelua

8 451
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Bestelling ging snel, alleen de bezorging door Post NL was dramatisch. We moesten drie dozen met vetbollen ophalen bij Primera in Apeldoorn. Ongeveer 200 meter sjouwen naar de geparkeerde auto. Op d... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik had een insectenhuis soleil besteld om cadeau te geven. Toen het pakket bezorgd werd, overigens prima ingepakt, ontbraken er een aantal bamboe stokjes. Na divers mail overleg,met Caroline vande... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Prachtig egelhuis, duurde even maar dan heb je ook wat. Het is heel degelijk en de communicatie verliep goed. Enige minpuntje is het spaarprogramma waarbij je verplicht vastzit aan nieuwsbrieven.... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Goede site, eenvoudig te bestellen. Keek de revieuws na van klanten of het makkelijk zelf in elkaar te zetten/bouwen was. Was duidelijk en kreeg precies datgene wat ik besteld en verwacht had! Super... Näytä lisää

1. Eläinruokakauppa
  2. Puutarhamyymälä
  3. Taimitarha

Yrityksen kirjoittama

Vivara is dagelijks bezig met het ontwikkelen, produceren en verbeteren van producten voor een diervriendelijke tuin, zodat men een optimale leefomgeving kan bieden voor tuindieren. Dit doet Vivara door hoogwaardige, innovatieve producten te ontwikkelen samen met natuurorganisaties. Zo kan Vivara garanderen dat zowel dier als mens voordeel heeft van de producten.

Erinomainen

(8 451)

2 044 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

De levering

De levering. Het materiaal. Snel in elkaar te zetten.
En de egel was super blij. Na 1 nacht was het huis al gekraakt.

19. elokuuta 2026

Hallo,

Wat fijn om te horen, bedankt voor je positieve beoordeling! We gaan zo door en blijven ons inzetten om je de beste service te bieden.

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering, netjes ingepakt en de producten die heb gekocht zien er goed uit .
En de vogels zijn er ook blij mee

Bedankt voor je 5-sterrenbeoordeling! ⭐⭐⭐⭐⭐

We waarderen je positieve beoordeling en je vertrouwen in Vivara.

Team Vivara 🐦🌿

Saanut 5/5 tähteä

Hele goed snelle bezorging en service

Hele goede snelle bezorging en service. ,goede producten . Prima zo.

Bedankt voor je 5-sterrenbeoordeling! ⭐⭐⭐⭐⭐

We waarderen je positieve beoordeling en je vertrouwen in Vivara.

Team Vivara 🐦🌿

Saanut 4/5 tähteä

Snelle levering van de bestelde…

Snelle levering van de bestelde producten. Alleen jammer dat PostNL het pakket zo over het hek heeft gedropt in de regen.

Vastaus yritykseltä Vivara Nederland

Hallo, bedankt voor je korte maar fijne review! 😊

Fijn om te horen dat alles gewoon goed is verlopen. Bedankt voor je vertrouwen en veel plezier met je aankoop! 🐦🌿

Goed verpakt
Product zoals afgebeeld

Hallo,

Dankjewel voor je positieve beoordeling! We zijn blij dat je een goede ervaring met ons hebt gehad.

Saanut 5/5 tähteä

Vivara doet wat het belooft

Plantjes waren zorgvuldig verpakt en zagen er goed uit.
Levering op schema.
Gewoon goed!

Hallo,

Bedankt voor je positieve feedback. We zijn blij dat je tevreden bent en helpen je graag weer bij een volgende bestelling.

Saanut 4/5 tähteä

Snelle levering. Goed dierenverblijf volgens mij.

Hallo,

Super bedankt voor je positieve feedback! Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we natuurlijk graag voor je klaar.

Saanut 5/5 tähteä

Ikheb goede ervaringen met het voer…

Ik heb goede ervaringen met het voer voor buiten vogels

27. toukokuuta 2026

Hallo,

Dankjewel voor je mooie beoordeling! We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om dit te delen.

Geen problemen

Geen problemen, duidelijke informatie op de site, goede levertijden.
Spullen waren goed verpakt en de doos was niet beschadigd.

Hallo,

Dankjewel voor je fijne review! Super dat je tevreden bent, dat is precies waar we voor gaan.

Goede website

Goede website, voldoende keuze .
Producten zijn goed verpakt!

Hallo,

Dankjewel! Geweldig dat je ons zo goed beoordeelt, daar zijn we trots op.

Saanut 4/5 tähteä

Webshop voorziet in alles wat je nodig…

Webshop voorziet in alles wat je nodig hebt voor de vogels/ dieren in je tuin en meer. Zeer ruime keuze. Levering is snel en netjes. Bestel er al jaren en nog steeds tevreden.

23. helmikuuta 2026

Mooie producten

Mooie producten, en snel bezorgd.

Makkelijk en snel

Overzichtelijke website. Uitgebreid assortiment.
Vaak kortingscodes zodat je nog voordeliger uit bent.
Gratis bezorging indien je voldoende bestelt.

Saanut 1/5 tähteä

Bestelling bezorgd ik was thuis geen…

Bestelling bezorgd ik was thuis geen pakketje ontvangen op de post.nl app wel.
Contact gezocht met de firma geen probleem u krijgt een nieuwe pakketje.
Tot heden ook niet ontvangen.

Hallo,

Wat vervelend dat je bestelling volgens de bezorging is afgeleverd, maar je geen pakket hebt ontvangen, en dat ook het nieuwe pakket nog niet is aangekomen. We begrijpen goed dat dit erg frustrerend is. Neem gerust opnieuw contact op met onze klantenservice, zodat we dit samen verder kunnen uitzoeken.

Saanut 4/5 tähteä

De bestelling was perfect in orde en…

De bestelling was perfect in orde en een zeer snelle bezorging.

Hallo,

Dankjewel voor je mooie beoordeling. We nemen je compliment graag mee en blijven ons inzetten voor dezelfde kwaliteit.

Saanut 5/5 tähteä

Snelle zorgvuldige levering en goede…

Snelle zorgvuldige levering en goede prijs kwaliteit verhouding. Degelijk product

13. elokuuta 2026

Hallo,

Dankjewel voor je review, wat een mooi compliment. We nemen dit graag mee en doen ons best om dit niveau vast te houden.

Team Vivara

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin