Vejle Idrætshøjskole Arvostelua 29

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Fællesskab og aktivitet - vi elsker familiekursus på Vejle Idrætshøjskole! Vi har været afsted på familiekursus de sidste 6 år og kommer også igen til næste år. Hele familien børn som voksne tæller ne... Näytä lisää

Jeg var i uge 30/2025 for 8. gang på en skøn og givende uge på fantastiske Vejle Idrætshøjskole. Det var ugekurset Fitness 360. Vejle Idrætshøjskole er et skønt sted med en helt speciel "ånd" Dedikere... Näytä lisää

Jeg har i uge 30 været på kursuset fitness 360 grader for 2 år i streg Rigtig engagerede instruktører og en hel speciel ånd i fællesskabet, det noget jeg ser frem til hver sommer ☺️ Så mine varmes... Näytä lisää

Det bedste jeg har gjort i mit liv ❤️ mega fede faciliteter, traditioner, venner, undervisere og mulighed for at prøve en masse forskellige fag af i løbet af et ophold! Hvis du overvejer det mindste a... Näytä lisää

1. Työväenopisto

Vejle Idrætshøjskole har korte og lange højskoleophold - fx til et ophold i dit sabbatår eller til din sommerferie. Højskole med idræt som samlingspunkt. Vi glæder os til at byde dig velkommen på højskole.

4,6

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Verdens fedeste

Verdens fedeste, samt bedste oplevelse man kan kunne tænke sig. Stedet hvor man skaber minder, og venskaber, for livet. Det er et sted hvor man virkelig kan udvikle sig som person, hvilket man kan gøre med de bedste lærer og venner!
Kan ik anbefale det nok, ta’ afsted og få venner og minder for livet!!

31. heinäkuuta 2025

Mit ophold på Vejle Idrætshøjskole

Mit ophold på Vejle Idrætshøjskole i efteråret 2022 var intet mindre end livsændrende. Det var fem måneder fyldt med fællesskab, udvikling, grin, sport og venskaber for livet. Men det stopper ikke, når opholdet slutter – man bliver en del af et fællesskab, der fortsætter med sportsweekender og gensynsweekender, hvor man igen møder sine gamle venner og lærere.

Jeg har lært så meget om mig selv og er blevet udfordret på den helt rigtige måde – altid med tryghed og støtte. Man bliver skubbet ud af sin comfortzone, men på en måde, der føles sjov og meningsfuld.

Prisen? Det handler slet ikke om penge. Oplevelserne, minderne og de venskaber, jeg har fået, er uvurderlige. Havde det kostet det dobbelte, havde jeg stadig gjort det.

Alle burde unde sig selv et højskoleophold – og jeg kan ikke anbefale Vejle Idrætshøjskole nok! ❤️

12. elokuuta 2024

Gik der i E21

Gik der i E21, fantastisk oplevelse! Virkelig dygtige lærere, fede aktiviteter og gode faciliteter!!
Kæmpe anbefaling 😀

31. heinäkuuta 2025

Familiekursus uden sport.

Vi deltog på på familiekurset fra 5 årige. Selvom kurset reklamere med, at være egnet til børn fra 5 årige, så er det det ikke.
Der bliver ikke planlagt sport og idræt til børn mellem 5-9 år. De kommer istedet på en del skovture og hulebyggerier. De leger gemmeleg og smadre buske i skoven.
Der var ingen introduktion til sport med bolde, ketsjer, atletik, gymnastik eller lign. Børnene deltog i lidt MGP dans og de større børn lidt klatring, mens alle børn deltog i fælleslege for de voksne om eftermiddagen, men der er ingen sport.
Poolens mindste dybde er 120cm, hvilket er udfordrende for 5-6 årige og idrætshøjskolen har ikke badebælter eller badevinger. Det havde været godt at vide forinden, så man selv kan tage badevinger med.
Tilgengæld var der en masse gode sports- og idrætstilbud til voksne som hockey, sub yoga, volley, boksning, skum tennis, kajak, mm.
Kurset kan ikke anbefales til børn, hvis man ønsker introduktion til idræt og sport.

13. heinäkuuta 2019