Ruim tevreden over Videoland, er is zeker gewerkt aan het vooruit en terug spoelen via dubbeltikken op je scherm. Dit werk nu vele malen beter. Ruim aanbod, weer eens wat anders dan Netflix. Klantense... Näytä lisää
afschuwelijk deze rode app v2 hadden ze er maar vaaf gebleven de vorige app waws gewoon goed , nu kan ik mijn favoriete series niet eens meer bekijken? wel op tv, maar niks op mijn pc, en daar kijk... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Films downloaden / online kijken | Videoland on Demand | De nieuwste films direct online!
Hollanti
- www.videolandondemand.com
Nieuw jaar abbonmement afgesloten voor…
Nieuw jaar abbonement afgesloten voor €4,99 blijkt dat er gewoon €5,99 wordt afgeschreven. Er wordt beweerd dat ik de actiecode niet goed heb ingevoerd, maar ik weet honderd procent zeker dat dit wel het geval is. Als de code wordt geaccepteerd en er staat "bevestigd" in mijn beeldscherm, dan mag ik er vanuit gaan dat het voltooid is. Het gaat me niet zozeer om de €12,00 die ik nu teveel betaal, maar het feit dat ik als klant niet wordt geloofd en er geen oplossing voor komt, betekent voor mij tot nooit weer ziens Videoland.
dubbel betalen na actiecode
Na al heel lang abonnee te zijn van videoland, kreeg ik een aanbieding om een jaarabonnement af te sluiten, dat zou voordelig zijn. Ik dacht dat dit dus een goede keus zou zijn. Wat blijkt, voor een jaarabonnement incasseren ze per direct nogmaals in dezelfde maand. Dus je betaald alvast een extra maand vooruit. Als uiteindelijk je abonnement afloopt mag je nog een maand blijven kijken omdat je dat (nu) al betaald hebt. Leuke actie....... Liever geen voordeel meer bij videoland.
Verslag, conclussie en tips!
**Verslag: Hinderlijke Feiten bij Videoland
### Inleiding
Videoland, de Nederlandse Netflix-wannabe, staat bekend om zijn uitgebreide aanbod aan films, series en documentaires. Maar net zoals een goede vriend die altijd je snacks op eet, kan Videoland soms nogal vervelend zijn. In dit verslag nemen we je mee door de meest voorkomende irritaties, en gooien we er meteen wat humoristische alternatieven in, zoals de wonderlijke wereld van IPTV.
### Veelvoorkomende Hinderlijke Feiten
1. **Technische Problemen**
- **Buffering en Kwaliteitsschommelingen:** Videoland lijkt soms te vergeten dat het 2024 is en niet 1999 met dial-up internet. Je begint een film in HD en eindigt met iets wat lijkt op een Picasso-schilderij in lage resolutie. Bufferen, de moderne versie van het eeuwenoude "nu je het zegt, moet ik eigenlijk naar de wc."
- **App-functionaliteit:** De app crasht vaker dan je opa die zijn eerste keer Mario Kart speelt. Je zit net in een spannende cliffhanger en BAM, je app doet een Houdini-act en verdwijnt.
2. **Gebruiksvriendelijkheid**
- **Navigatieproblemen:** Het is alsof Videoland wil dat je verloren raakt in hun doolhof van content. Zoek een leuke serie en je voelt je als Indiana Jones op zoek naar de heilige graal. Alleen zonder de leuke avonturen en meer gefrustreerde zuchten.
- **Ondertiteling en Audio-instellingen:** Ondertiteling? Soms voelt het alsof Videoland een spontane quiz wil houden: "Kun jij de taal raden?" Of je krijgt een hilarisch spelletje: "Ondertiteling Sync Challenge." Goede oefening voor je multitasking skills!
3. **Content-gerelateerde Kwesties**
- **Beschikbaarheid van Titels:** Je favoriete serie is ineens weg. Alsof Videoland 'De Grote Verdwijningstruc' opvoert zonder waarschuwing. “Gisteren was deze serie hier nog, ik zweer het!”
- **Updaten van Content:** Nieuwe content? Dat komt ongeveer zo vaak voor als een eenhoorn die je ochtendkoffie serveert. Je vraagt je af of ze de nieuwe titels kiezen door een dartpijltje op een bord met films te gooien.
4. **Kosten en Abonnementsproblemen**
- **Prijs-kwaliteitverhouding:** Je betaalt goud maar krijgt soms gewoon tin. En dan dat opzeggen van het abonnement, wat voelt als een ontsnappingspoging uit een goed bewaakte gevangenis. Je zou bijna denken dat ze je willen houden, met hun ingewikkelde procedures.
### Oorzaken
De hinderlijke feiten kunnen verschillende redenen hebben, zoals een server die net zo gammel is als de stoel van je oma, of een ontwikkelteam dat werkt met gereedschap uit het stenen tijdperk. Soms lijkt het alsof de licentie-afdelingen hun best doen om de meest obscure en moeilijk te verkrijgen films te presenteren, want ja, wie wil er nou niet de complete verzameling Japanse avant-garde films uit de jaren '60?
### Oplossingen en Verbeteringen
Om deze problemen aan te pakken:
- **Betere Technische Infrastructuur:** Geef die servers een Red Bull en een upgrade. Niemand houdt van een trage vriend, en hetzelfde geldt voor streamingdiensten.
- **Gebruiksvriendelijke Interface:** Maak de interface net zo simpel als de ABBA songteksten, zodat zelfs je oma haar favoriete serie kan vinden zonder je hulp.
- **Regelmatige Content Updates:** Houd het fris en levendig. Niemand wil de kerstspecial van drie jaar geleden voor de tiende keer zien.
- **Transparante Abonnementsvoorwaarden:** Eenvoudig opzeggen, zonder dat je het gevoel hebt dat je de Twaalf Werken van Herakles moet volbrengen.
### Aanvullend Advies: Overstappen naar IPTV?
Als je echt wilt lachen, overweeg dan IPTV. Je krijgt een ton aan content, en je portemonnee blijft blij. Maar pas op, want niet alle IPTV is legaal. Kies verstandig, zoals bij het kiezen van de juiste soort pindakaas (crunchy, natuurlijk). En onthoud, goedkoop kan soms duurkoop zijn, vooral als je vast komt te zitten met een vage aanbieder die net zo betrouwbaar is als een politicus tijdens verkiezingstijd.
### Conclusie
Videoland is als die ene vriend die veel potentieel heeft, maar soms gewoon niet zijn leven op orde krijgt. We houden van je, maar je moet wel je best blijven doen. En als dat niet werkt, is IPTV altijd een spannend en goedkoper alternatief. Maar onthoud, kijk uit waar je je voeten zet; de wereld van streaming kan verraderlijk zijn!
(De meeste videoland content is 100% werkend op iptv anbieders zonder hinderlijke feiten zoals bij videoland)
Nog nooit problemen gehad
Nog nooit problemen gehad met Videoland, nooit haperingen van de app, kan alle programma's en films kijken zonder onderbreking (heb abonnement van € 9,99), ook het aanbod is veel beter dan op Netflix, ik ben erg tevreden!
Loopt constant vast
Ik heb Videoland al een paar jaar. De eerste periode was ik erg tevreden. Leuke programma’s/ films en streaming doet het goed. Sinds een paar weken, ben ik minder tevreden. Programma’s lopen om de minuut vast. Vervelend wanneer je iets kijkt. Wanneer ik via NLziet of Netflix stream, is er geen probleem. Lijkt dus echt aan Videoland te liggen.
Betalen voor reclames…
Ik vind het heel bijzonder dat je betaald en tóch reclame krijgt. Hoe brutaal en respectloos ben je dan!!?? Belachelijk.
Verdient nog geen 1 ster
Verdient nog geen 1 ster. Werkt voor geen meter en constant reclame. Zwaar frustrerend
Verschrikkelijk!
Wat een verschrikkelijk iets dat videoland. Loopt de hele tijd vast en duurt een eeuw voordat t weer begint en loopt dan opnieuw vast. Bagger!
wat een frustrerende ervaring
wat een frustrerende ervaring. Ik wilde graag B&B vol liefde afkijken tot het einde. Daar wordt druk mee geadverteerd Alles betaald aangemeld, maar kan steeds maar 1 aflevering kijken en dan stop alles.
CHATbox die 24/7 zou aanstaan is niet te vinden.
waardeloos en zal het bij deze ene keer laten en zo snel mogelijk weer opzeggen. Dit is tenenkrommend en zwaar irritant.
Wat een bagger
Wat een bagger! Videoland dan denk ik internationale video's maar meer NL bagger. Wees eens eerlijk en schrijf dat je voornamelijk NL producties hebt.
Zo wil je programma bekijken druk je op…
Zo wil je programma bekijken druk je op de terug knop. Wil je Videoland verlaten komt er in beeld. En niet meer weg te krijgen. Vele frustraties krijg ik van deze app. Kan zeker weer tv uit doen van de stroom halen en dan hopen dat ie het weer doet. Wat een @&€€ app
Deze app kost je je tv.
De app is echt waardeloos, en drijft je tot wanhoop. Opstarten vaker niet dan wel.
Grootste frustratie dat de reclames meestal wel worden afgespeeld, maar het geselecteerde programma niet. Na een aantal keren lopen de emoties zo hoog op dat ik in staat ben de tv van de muur te rukken.
Verder is het mij niet gelukt om bij een icoontje van een programma enige vorm van informatie te vinden over het desbetreffende programma.
Videoland.....slecht voor je hart.
Niet doen dus.
De nieuwe videoland app is ruk
De nieuwe app van videoland maakt me gewoon boos 😡 9 van de 10 keer lukt het niet om iets op te starten, en als het wel lukt dan loopt het vast.. echt triest gewoon..
App Vergeet verder kijken goed te updaten
Er staan veel verschillende dingen op maar sinds de update vorig jaar is de app enorm achteruit gegaan. Vaak genoeg frustratie dat we starten met onze aflevering en ineens erachter komen dat hij niet heeft onthouden waar we waren… daarnaast staat ook niet altijd alles bij verder kijken wanneer er een nieuwe aflevering bijkomt.. erg irritant.
Moet elke dag wel stekker er uit…
Moet elke dag wel stekker er uit trekken omdat de app het niet doet. Live kijken hapert, loopt achter, herhaald zich. Stekker er weer uit maar werkt ook vaker niet dan wel. Irritant gewoon!
Beeldkwaliteit slecht, altijd stereo geluid
Beeldkwaliteit valt ontzettend tegen, meeste content ziet eruit als 720P met een matige bitrate. Surround geluid, HDR wordt allemaal niet ondersteund bij Videoland. Na de actieperiode van 6 maand zeg ik Videoland dan ook op. Te duur voor wat ze bieden.
drama
Sinds de nieuwe app is het drama. Het regent klachten maar de problemen blijven !
Traag, start niet, loopt vast, hapert, elke minuut reclame blok etc
Zeer teleurstellend
We hebben een proef abonnement op Videoland. De app werkt niet goed. Verder kijken is onmogelijk. De app onthoud niet waar je gebleven bent. Tijdens het navigeren ga je altijd terug naar het hoofdmenu. Diverse films kun je niet starten, app geeft dan een foutmelding. Kortom het is een tijdrovende aangelegenheid om een film te starten. We gaan lekker verder met Netflix. Daar werkt alles zoals het hoort.
Heel slecht en een grote stap…
Heel slecht en een grote stap achterwaarts in de ervaring en dienstverlening van videoland dat er om de haverklap reclame is. Kan ik net zo goed tv kijken. Kan ik in ieder geval doorspoelen. Deze klant ben je ook kwijt.
vreselijk
Wat een vreselijk trage app op je receiver van kpn. Alsof je terug bent in de jaren 90, je kunt even andere dingen gaan doen. En als je er dan in bent, klopt het totaal niet met waar je was gebleven in een serie.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.