Har brukt Trumf Netthandel (før ViaTrumf) i mange år og det blir dårligere og dårligere. Før måtte man også passe på, da det hendte at kjøp ikke ble registrert, nå er det omvendt hvor det hender a... Näytä lisää

Det meste blir registrert. Enkelte kjøp ser jeg etter noen dager at det ikke har blitt registrert legger jeg inn manuelt. Behandlingstid er over ett år. Blir da avvist forde det er over 100 dager side... Näytä lisää

1,3

Huono

TrustScore 1.5/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

1,3

Kaikki arvostelut

18 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Skulle vært mulig å gi null

Skulle vært mulig å gi null! Gamle viatrumf funka fint, den nye dritten funker ræva. Har måtte flere ganger sendt inn klage for å få pengene mine. Og når jeg har handla på dyrekassa som også er en del av dette har jeg fortsatt ikke fått pengene mine. Der handlet jeg et par ganger for et par tusen så er en del dem skylder meg. Når jeg sender klage får jeg bare beskjed om at dem har sendt det videre. SVINDEL!!!

6. maaliskuuta 2026

Kan det være noe annet enn svindel?

Gått inn gjennom trumfnetthandel flere ganger der siste året. Det kommer opp hver gang at besøk på nettsiden er registrert. Jeg handler på aktuelle nettsiden og får ikle noe bonus. Det registreres ikke på trumfnetthandel. Jeg sender så inn klage på manglende registrering og de nekter for at jeg kjøpt noe gjennom trumfnetthandel. Selvom de selv har registrert at jeg har vært inne på aktuelle siden og jeg har kvittering på kjøp den datoen.. Dette har skjedd flere ganger det siste året..

17. heinäkuuta 2026

Trumf Netthandel blir enda mer tragisk

Før måtte man også passe på, da det hendte at kjøp ikke ble registrert, nå er det omvendt hvor det hender at kjøp faktisk blir registrert, mens normen er at man må følge dette opp selv mot trumf og etterspørre.
Ordningen er blitt ekstremt mye dårligere og svarene frekkere fra kundeservice når man påpeker feil.
Fortsetter den dårlig utviklingen, blir dette ren svindel.

25. maaliskuuta 2026

Svært tidkrevende å få tilbake bonus. Svindel

Svært tidkrevende å få tilbake bonus. Må manuelt gå inn i sikkert 4 av 5 kjøp for å registrere kjøpet manuelt. Får da til svar at de skal gjøre så godt de kan for å få bonusen etterregistrert, men at dette kan ta 120 dager. Har enda ikke fått registrert min bonus på to kjøp i år. Fremstår som svindel. Det var mye bedre når siden het viatrumf. Hvorfor ha dette som en mulighet når det absolutt ikke fungerer?

21. maaliskuuta 2026

Helt håpløst å kreve bonus på visse…

Helt håpløst å kreve bonus på visse kjøp på Trumf netthandel. Gjorde flere kjøp til jul og flere kjøp blir avvist, har vært i kontakt med kundesenteret uten at dette har løst seg, nå har jeg gitt opp. Vita netthandel er desidert verst for mitt vedkommende, der må en ALLTID følge opp selv, slike kjøp skal vel registreres automatisk, men det skjer ALDRI.

13. helmikuuta 2026

Vær forsiktig med å stole på…

Vær forsiktig med å stole på cashback-ordningen deres. I mange tilfeller blir ikke cashback registrert automatisk, faktisk har jeg måttet opprette sak selv i rundt 7 av 10 kjøp jeg har gjort.

Jeg har også opplevd at bestillinger med utsolgte varer ble sendt langt senere enn forventet. Når leveringen/bekreftelsen skjer mer enn 120 dager etter kjøpsdato, blir cashback avslått fordi det bryter med reglene, selv om forsinkelsen skyldes hos nettbutikken.

Hvis andre butikker som ikke er tilknyttet Trumf har omtrent samme prisnivå, vil jeg heller anbefale å handle der. Med denne Trumf-ordningen er du nemlig ikke engang sikker på om du faktisk får pengene tilbake.

31. tammikuuta 2026

Jeg trodde det skulle holde å gå til…

Jeg trodde det skulle holde å gå til avisa 1 gang... Handlet på lampegiganten, fulgte alle steg korrekt og den står også "registrert" når jeg selv må faktisk lete den opp å fylle inn manuelt. Sender da inn en henvendelse om krav av trumf bonus. Det står bare at det "ventes på avgjørelse". Små kjøp som Lindex osv går greit og blir registrert med en gang, men store kjøp ser det ut som man må skikkelig jobbe for selv for å få det man har krav på!

15. joulukuuta 2025

Utrolig dårlig

Utrolig dårlig! Følger alle stegene for å få registrert trumf poeng under netthandel, men blir ikke registrert! Handlet mange julegaver på viatrumf og følgte kravene for å få poeng, men ingen poeng tikker inn, kun ved handel i matbutikk!

30. joulukuuta 2025

Ingen av handlene via Trumf netthandel i 2025 er registrert

Har ikke fått registrert en eneste handel som har blitt gjort via Trumf Netthandel i 2025. Jeg har hatt mange, med tildels store beløp involvert. Siste registrerte jeg fikk godkjent var i 2024, men da måtte jeg etterlyse selv. Først etter laaang tid ble noen av dem "innvilget". Men det er også mange transaksjoner jeg vet er gjort via Trumf, som ikke har blitt registrert - eller de fremkommer ikke som registrert.
Dette lukter slett ikke bra, og det er nærliggende å spekulere i om det foregår noe som ikke tåler dagens lys, siden så mange personer rapporterer om det samme. Vil nesten anta at selskapene som har avtale med dette selskapet, betaler hver gang noen kjøper gjennom denne løsningen.

31. joulukuuta 2025

Trumf netthandel funker ikke

Trumf netthandel funker ikke. Du må faktisk følge med hvis du vil ha pengene tilbake. Sender du henvendelse, får du beskjed at det kan ta opptil 120 dager. Helt utrolig. Jeg har en sak fra 8.oktober, og ligger med "venter på avgjørelse". Dette gjelder butikken Life. Føler trumf netthandel er svindel, en må alltid følge med når en handler noe på nett som du skal få trumf på. Rett og slett elendig, og blir skikkelig irritert om det bare gjelder "småkroner".

8. lokakuuta 2025

Ikke mottatt bonus gjennom Viatrumf og elendig kundeservice

Har ikke problemer med å få trumf når jeg handler i butikker som Kiwi, men Viatrumf er noe helt annet. Har enda ikke mottatt bonus gjennom Viatrumf og har opplevd elendig kundeservice..
Virker ikke som om de bryr seg selv om det er mange som har samme opplevelse med ikke mottatt bonus og dårlig kundeservice.

13. marraskuuta 2025

Ser at det ikke bare er meg som ikke få min bonus

Ser at det ikke bare er meg som ikke få min bonus, skylder på kunden ang cookies mm leser jeg i media. Selv har jeg bygd div pc,r siden 1997 og jeg vil si at min it kunskap er over snittet. Så det kan de ikke skylde på hos meg, får se hva de finner på. Nei, dette er elendig. Venter og venter....

29. lokakuuta 2025

Netthandelen blir ikke registrert

Netthandelen blir ikke registrert, og man må sende henvendelser manuelt for hvert kjøp. Det tar tid og er uoversiktlig. Man får heller ikke noen bekreftelse på innsendt henvendelse.

17. syyskuuta 2025

Får ikke bonus, kun 20% av kjøpene (max)

Her bør du vel gå til hvilken som helst konkurrent. jeg har forsøkt å handle gaver og store ting gjennom viatrumf nettopp fordi de lover en bonus. Men selv om de gir en bekreftelse på at "Alle handler neste 7 dager vil bli registrert" Så blir alle handler så og si avvist. Jeg tror dette er nesten på grense til scamming, og det har vært interessant om noen med hosliggende kompetanse tok en titt på om måten de lover og ikke leverer på er lovlig. Viatrumf er søppel

26. elokuuta 2025

Denne nettsiden viatrumf er svindel

Denne nettsiden viatrumf er svindel. De vil lede trafikk til nettsiden sin og love poeng, men poengene jeg skal få for kjøp over 1000 kr kommer ikke til viatrumf kontoen min. Når jeg sender inn henvendelse, og jeg har gjort dette flere ganger, sier de at det må være noe galt, og deres policy er at de ikke kan undersøke dette nærmere. Merkelig at "noe galt" skjer for alle kjøp over 1000 kr, men alle andre små kjøp er greit. Det er svindel.

14. elokuuta 2025

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili