Verifone Denmark A/S Arvostelua

1 270
TrustScore 3.5/5 tähteä

3,3

Jeg håber I endelig vil tage stilling til denne sag.vi har forsøgt at kontakt jer utallige gange ang. vores faktura uden held. da vi skiftede terminal i slutning af 2023, fik vi at vide, at se... Näytä lisää

Skulle bruge en betaling terminal, og udfyldte en kontakt formular, blev ringet om 10 minutter efter (hurtigt) Talte med Dasurije Daka Hismani, super flink, og gav sig god tid til at forstå min si... Näytä lisää

Jeg har lavet en ny aftale med Verifone, jeg har fået mails fra sælger på alt det der er indgået i min nye kontrakt, mdr beløb for 8 terminaler osv, alt skulle være ok Men de opkræver stadig mdr belø... Näytä lisää

Super oplevelse. Skulle skifte dankort terminal så den kunne integrere med vores regnskabs program. Ahmed Ali gav vejledning og gennemskuede vores samlede kort aftaler. Og jeg fik vejledning ud fra d... Näytä lisää

1. Maksupäätelaitteet
  2. Tilisiirtopalvelu

Verifone Denmark A/S er Danmarks største leverandør af betalingsløsninger til landets butikker og kæder. Vi har mere end 30 års erfaring i at levere sikre og hurtige betalingsløsninger. Vores løsninger omfatter fritstående betalingsterminaler, mPOS, integrerede betalingsterminaler, mobile terminaler og selvbetjente automater. Vores terminaler er alle bygget op omkring en åben betalingsplatform, der sikrer, at alle dine betalinger kan foregå direkte på terminalen. Det betyder, at du ikke skal have ekstraudstyr for at kunne tage imod både alle typer kortbetalinger - også de kontaktløse - og mobile løsninger som Apple Pay og Klarna. Samtidigt betyder det, at vi samarbejder med en række indløsere - og vi kan derfor give dig de bedste priser på kortgebyrer.

Keskitasoinen

56 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Ejerskifte af DK-terminal

Ejerskifte af DK-terminal

Mariannne Møller fra Verifone teknisk service som jeg fik i røret, fremstod Kompetent og serviceminded i forbindelse med et ejerskifte af en DK-terminal. Hurtigt og nemt. Tak

24. kesäkuuta 2024

Det har været en super behagelig…

Det har været en super behagelig oplevelse at have kontakt til Daka.
Hun har været behjælpelig med alle de soørgsmål jeg har haft omkring leje af ny terminal.
En dejlig, professionel og rar ekspedition.

Jeg har blot skrevet d. 17/6 men kontakten har været over flere gange og der er blevet fulgt op på alt. Stor ros
Mvh. Jørn Jensin
Skumbutikken ApS

Service i topklasse

Super venlig behandling og en overordentligt god vejledning. der blev fulgt op på sagen efterfølgende, så der var sikkerhed for at jeg havde forstået det hele.

Kundeservice i top

Henvendelser til Marianne Møller har altid løst vores udfordringer, med hendes kompetente behandling. Samtidig yder hun en super service.
Bedste anbefalinger til årets medarbejder

18. kesäkuuta 2024

Ahmed Ali

Jeg har nu haft fornøjelsen af Ahmed Ali en del gange efterhånden og det er altid en super service, som jeg sjældent oplever andre steder. Så hver gang jeg har en udfordring er det altid ham jeg ringer til.

18. kesäkuuta 2024

Den bedste service hos Ahmed Ali

Den bedste service hos Ahmed Ali! Han sørger for at man som kunde føler sig tryg og tilfreds med at være kunde hos Verifone. Ahmed lægger ikke på indtil der er 100% styr på tingene, og tager selv initiativ til at vejlede helt korrekt og detaljeret selv hvis man ikke selv spørger ind.