Yritys on vastannut
Jag hade ett samtal idag och vill gärna ge beröm. Personen jag pratade med var väldigt snäll, lugn och hjälpsam. Jag fick tydliga svar på mina frågor och kände mig trygg och väl bemött under hela samt... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Mit der Zahlmöglichkeit von Worldline hatte ich nie ein Problem. Meine Kunden konnten immer problemlos bezahlen, was natürlich neben dem Kunden, auch mich gefreut hat.
Yrityksen kirjoittama

1 Place des Degrés, 92059, Paris la Défense Cedex, Ranska
Do not use Bambora/Worldline/Shift4 for credit card processing! After suffering through there last transition from Bambora to Worldline, their latest acquisition by Shift4 has led me to cancel my account completely and go with Stripe. Wordline currently owes me over $2400.00 for past bookings from Febuary, with no clear path on how I'm to be paid. The customer service is made up of endless calls from me with no answers, just the service rep forwarding my case for "review". OwnerRez should remove the company from there recommended list immediately and not subject anyone else to their poor business practices.
Depuis plus 20 années que j ai travaillé avec Worldline pour traiter tout les paiement avec tout les cartes de crédit et débit. C est au top cet société Worldline
Service rapide, service client très professionnel, d'ailleurs, le conseiller m'a très bien renseigner
Trevligt bemötande och blev erbjuden bättre villkor.
Des mails et des mails pour obtenir un nom utilisateur et code
die Überweisung von den eingezahlten Beträgen dauert viel zu lange! Das ist nicht akzeptabel. Worldline arbeitet mit dem Geld und kassiert dafür noch viel zu hohe Gebühren. Ganz schlechter Service!
Enheten fungerar bra utan fel, vilket leder till att arbetet utförs snabbt.

Vastaus yritykseltä Worldline Global
de l aide qu on fourni pour changer fournisseur

Vastaus yritykseltä Worldline Global
Meget hjælpsom virksomhed. Gennemskuelig og nem at få kontakt til med venlige og lydhøre ansatte.

Vastaus yritykseltä Worldline Global
Trevligt bemötande, frågan jag ville ha hjälp med skickades vidare.
De som skulle svara på frågan har fortfarande inte hört
av sig 24 timmar senare, det är inte ok

Vastaus yritykseltä Worldline Global
Den kører bare jeg har ikke oplevet noget problem med

Vastaus yritykseltä Worldline Global
Sehr freundliches Personal und konnten mir geduldig helfen

Vastaus yritykseltä Worldline Global
inför årsfaktura för mindre tid på administration

Min bedömning av Worldline
Min erfarenhet av Worldline har varit genomgående negativ.
I september 2025 rekommenderade de Fortus tillsammans med sitt betalsystem. Den lösningen fungerade inte – den havererade min bokföring. När problemen uppstod fick jag varken hjälp eller ansvarstagande. Till slut lyckades jag få slut på avtalet med Fortus.
Efter upprepade förseningar i kommunikationen även med Worldline, valde jag att säga upp avtalet (3 mail med månads väntan mellan varje där jag hade bråttom att få till systemet så det fungerade, men ständiga ursäkter utan ansvar för sina rekommendationer eller löften). Jag hoppades att Worldline skulle ta ansvar för den lösning de själva rekommenderat. Istället fick jag följande svar:
> "Vi konfigurerade om terminalen till en fristående lösning så att du fortsatt skulle kunna använda vår produkt trots problem med Fortus tjänst.
Bindningstiden för vår produkt sträcker sig fram till 2027-08-25 och är ingenting vi kan stryka utifrån förutsättningarna att Fortus tjänst inte levde upp till förväntan."
Problemet är uppenbart: vad ska jag med en fristående lösning när hela systemet de rekommenderade inte fungerar? Det här handlar inte bara om Fortus – det är hela lösningen som fallerat. Utan den tilläggstjänst som de sålt in ihop med sitt system, var inte heller Worldlines produkt till någon nytta.
Kommunikationen har dessutom varit undermålig. Exempel:
26 mars (efter nästan en månads väntan):
> "Ursäktar för sen återkoppling från min sida.
Har du tid för ett kort telefonmöte så vi kan diskutera den här frågan vidare?"
6 februari:
Jag följde upp utan att få någon återkoppling alls.
Sammanfattning:
- Långsam och bristfällig återkoppling
- Tar inget ansvar för rekommenderade lösningar
- Erbjuder irrelevanta ”lösningar”
- Hänvisar till bindningstid trots att tjänsten inte fungerar
Min upplevelse är att Worldline prioriterar sina avtal framför sina kunder.
Så här agerar ett greedy företag utan minsta ansvarskompetens.
Rekommenderas INTE

Vastaus yritykseltä Worldline Global
Jag vill uttrycka min uppskattning för det professionella samarbetet mellan Black & White och Worldline. Tjänsterna håller en genomgående hög kvalitet och systemen är stabila, säkra och användarvänliga. Supporten är effektiv, kunnig och bemöter ärenden på ett seriöst och tillförlitligt sätt.
Vi på Black & White ser fram emot ett fortsatt framgångsrikt samarbete.

Vastaus yritykseltä Worldline Global
Wir haben ein Link2500 und es macht ständig Probleme, oft non-responsive oder macht einen Reboot, wenn es gerade benötigt wird. Es ist sehr sehr mühsam!

Vastaus yritykseltä Worldline Global
Har været tilfreds med god kommunikation hidtil. Men senest valgte worldline kun at udbetale 25% af de penge jeg skulle have udbetalt.
Jeg kontaktede straks min kontaktperson, der skrev tilbage med support på mailen som cc.
En uge senere har jeg intet hørt, hver gang jeg skriver, får jeg at vide jeg skal ringe til support. Men det passer ikke ind i min arbejdstid.
Så nu er min tålmodighed ved at være ovre, de vil ikke fortælle hvorfor og man ikke se grunden ud af udbetalingen,,
Så pas på med worldline, det virker som et firma der enten er i likviditetsproblemer eller bare ikke tager deres brugere seriøst.

Vastaus yritykseltä Worldline Global
Einfache Handhabung und störungsfreie Funktion. Ich bin rundum zufrieden.