Worldline Global Arvostelua 1 811

TrustScore 3.5/5 tähteä

3,4

Saanut 5/5 tähteä

Jag hade ett samtal idag och vill gärna ge beröm. Personen jag pratade med var väldigt snäll, lugn och hjälpsam. Jag fick tydliga svar på mina frågor och kände mig trygg och väl bemött under hela samt... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Mit der Zahlmöglichkeit von Worldline hatte ich nie ein Problem. Meine Kunden konnten immer problemlos bezahlen, was natürlich neben dem Kunden, auch mich gefreut hat.

1. Maksupalvelu
  2. Vaihtoehtoiset rahoituspalvelut
  3. Korttimaksujen vastaanottopalvelu
  4. Verkkokauppapalvelu
  5. Maksupäätelaitteet
  6. Rahoituslaitos

Why choose Worldline

Yrityksen kirjoittama

Worldline offers a wide range of payment products and services that help you grow your business and serve your customer’s needs. With fast, simple and secure payment solutions for any business model, whether online or in-person, Worldline offers everything you need from a single source.
The following key advantages highlight why Worldline is the ideal payment partner:
24/7 hotline in your language
Latest security and technology standards
Unique vertical market competence
Everything from a single source
The right solution for everyone
Innovator in payments
Omnichannel partner of choice
Payout in local currency

Payment solutions that fit your needs.

Regardless of your business size and scope, let's grow together.

3,4

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 1/5 tähteä

Do not use Bambora/Worldline/Shift4 for…

Do not use Bambora/Worldline/Shift4 for credit card processing! After suffering through there last transition from Bambora to Worldline, their latest acquisition by Shift4 has led me to cancel my account completely and go with Stripe. Wordline currently owes me over $2400.00 for past bookings from Febuary, with no clear path on how I'm to be paid. The customer service is made up of endless calls from me with no answers, just the service rep forwarding my case for "review". OwnerRez should remove the company from there recommended list immediately and not subject anyone else to their poor business practices.

17. huhtikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

bra service

Enheten fungerar bra utan fel, vilket leder till att arbetet utförs snabbt.

15. huhtikuuta 2026

Hej Qardak,

Tack för din kommentar och din feedback till oss. Vi är glada att höra att det fungerar utmärkt hos dig.

Med vänlig hälsning

Effizientes arbeiten

Effizientes arbeiten, zuverlässiger Dienst

24. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Worldline Global

Vielen Dank für Ihr positives Feedback. Es freut uns sehr, dass Sie unseren Service als effizient und zuverlässig erleben.

Freundliche Grüsse
Sarah

Meget hjælpsom virksomhed

Meget hjælpsom virksomhed. Gennemskuelig og nem at få kontakt til med venlige og lydhøre ansatte.

15. maaliskuuta 2026

Hej Lone,

Vi er rigtig glade for at høre om din oplevelse og selvfølgelig også de 5 flotte stjerner. Det varmer. Tak for at give os din feedback, det er meget værdsat.

Med venlig hilsen
Worldline Danmark

Saanut 3/5 tähteä

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande, frågan jag ville ha hjälp med skickades vidare.
De som skulle svara på frågan har fortfarande inte hört
av sig 24 timmar senare, det är inte ok

Hej Malin

Vi beklagar att du inte har fått svar tidigare på ditt ärende. Vi försöker alltid återkomma så snabbt som möjligt, men ibland kan det ta lite längre tid. Du är alltid välkommen att ringa oss om du fortfarande har frågor.

Med vänlig hälsning
Worldline

Ett riktigt uselt företag

Min bedömning av Worldline

Min erfarenhet av Worldline har varit genomgående negativ.
I september 2025 rekommenderade de Fortus tillsammans med sitt betalsystem. Den lösningen fungerade inte – den havererade min bokföring. När problemen uppstod fick jag varken hjälp eller ansvarstagande. Till slut lyckades jag få slut på avtalet med Fortus.

Efter upprepade förseningar i kommunikationen även med Worldline, valde jag att säga upp avtalet (3 mail med månads väntan mellan varje där jag hade bråttom att få till systemet så det fungerade, men ständiga ursäkter utan ansvar för sina rekommendationer eller löften). Jag hoppades att Worldline skulle ta ansvar för den lösning de själva rekommenderat. Istället fick jag följande svar:

> "Vi konfigurerade om terminalen till en fristående lösning så att du fortsatt skulle kunna använda vår produkt trots problem med Fortus tjänst.
Bindningstiden för vår produkt sträcker sig fram till 2027-08-25 och är ingenting vi kan stryka utifrån förutsättningarna att Fortus tjänst inte levde upp till förväntan."

Problemet är uppenbart: vad ska jag med en fristående lösning när hela systemet de rekommenderade inte fungerar? Det här handlar inte bara om Fortus – det är hela lösningen som fallerat. Utan den tilläggstjänst som de sålt in ihop med sitt system, var inte heller Worldlines produkt till någon nytta.

Kommunikationen har dessutom varit undermålig. Exempel:

26 mars (efter nästan en månads väntan):
> "Ursäktar för sen återkoppling från min sida.
Har du tid för ett kort telefonmöte så vi kan diskutera den här frågan vidare?"

6 februari:
Jag följde upp utan att få någon återkoppling alls.

Sammanfattning:
- Långsam och bristfällig återkoppling
- Tar inget ansvar för rekommenderade lösningar
- Erbjuder irrelevanta ”lösningar”
- Hänvisar till bindningstid trots att tjänsten inte fungerar

Min upplevelse är att Worldline prioriterar sina avtal framför sina kunder.

Så här agerar ett greedy företag utan minsta ansvarskompetens.

Rekommenderas INTE

Oma-aloitteinen arvostelu

Hej Martin,
Vi beklagar verkligen att din upplevelse varit besvärlig. Vi tar din feedback på största allvar och har hanterat ditt ärende internt för att utreda vad som gick fel och hur vi kan förbättra oss.

Om du har ytterligare kommentarer eller frågor som du vill att vi ska ta hänsyn till, är du varmt välkommen att kontakta oss igen så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig.

Med vänliga hälsningar

Saanut 5/5 tähteä

Jag vill uttrycka min uppskattning för…

Jag vill uttrycka min uppskattning för det professionella samarbetet mellan Black & White och Worldline. Tjänsterna håller en genomgående hög kvalitet och systemen är stabila, säkra och användarvänliga. Supporten är effektiv, kunnig och bemöter ärenden på ett seriöst och tillförlitligt sätt.

Vi på Black & White ser fram emot ett fortsatt framgångsrikt samarbete.

Vastaus yritykseltä Worldline Global

Hej Black & White-teamet.
Skönt att höra från er. Tack för den trevliga feedbacken om våra tjänster och vår support. Det värmer!

Med vänliga hälsningar

Gerät macht Probleme

Wir haben ein Link2500 und es macht ständig Probleme, oft non-responsive oder macht einen Reboot, wenn es gerade benötigt wird. Es ist sehr sehr mühsam!

Vastaus yritykseltä Worldline Global

Vielen Dank für Ihr Feedback. Es tut uns leid, dass das Link2500 bei Ihnen Probleme verursacht. Wir haben Ihr Anliegen an die zuständige Stelle weitergeleitet und werden uns zeitnah mit Ihnen in Verbindung setzen, um eine Lösung zu finden.

Freundliche Grüsse Sarah

Pas på med worldline

Har været tilfreds med god kommunikation hidtil. Men senest valgte worldline kun at udbetale 25% af de penge jeg skulle have udbetalt.
Jeg kontaktede straks min kontaktperson, der skrev tilbage med support på mailen som cc.
En uge senere har jeg intet hørt, hver gang jeg skriver, får jeg at vide jeg skal ringe til support. Men det passer ikke ind i min arbejdstid.
Så nu er min tålmodighed ved at være ovre, de vil ikke fortælle hvorfor og man ikke se grunden ud af udbetalingen,,

Så pas på med worldline, det virker som et firma der enten er i likviditetsproblemer eller bare ikke tager deres brugere seriøst.

7. huhtikuuta 2026

Hej René

Vi kan forstå, at du nu har været i kontakt med vores support og har haft en dialog om din feedback til os.

Med venlig hilsen
Worldline Danmark

Saanut 5/5 tähteä

Einfache Handhabung und störungsfreie…

Einfache Handhabung und störungsfreie Funktion. Ich bin rundum zufrieden.

10. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Worldline Global

Vielen Dank für Ihr positives Feedback. Es freut uns sehr, dass Sie die einfache Handhabung und die störungsfreie Funktion schätzen und rundum zufrieden sind.

Freundliche Grüsse
Sarah

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin