Jeg håber I endelig vil tage stilling til denne sag.vi har forsøgt at kontakt jer utallige gange ang. vores faktura uden held. da vi skiftede terminal i slutning af 2023, fik vi at vide, at se... Näytä lisää
Skulle bruge en betaling terminal, og udfyldte en kontakt formular, blev ringet om 10 minutter efter (hurtigt) Talte med Dasurije Daka Hismani, super flink, og gav sig god tid til at forstå min si... Näytä lisää
Jeg har lavet en ny aftale med Verifone, jeg har fået mails fra sælger på alt det der er indgået i min nye kontrakt, mdr beløb for 8 terminaler osv, alt skulle være ok Men de opkræver stadig mdr belø... Näytä lisää
Super oplevelse. Skulle skifte dankort terminal så den kunne integrere med vores regnskabs program. Ahmed Ali gav vejledning og gennemskuede vores samlede kort aftaler. Og jeg fik vejledning ud fra d... Näytä lisää
Verifone Denmark A/S er Danmarks største leverandør af betalingsløsninger til landets butikker og kæder. Vi har mere end 30 års erfaring i at levere sikre og hurtige betalingsløsninger. Vores løsninger omfatter fritstående betalingsterminaler, mPOS, integrerede betalingsterminaler, mobile terminaler og selvbetjente automater. Vores terminaler er alle bygget op omkring en åben betalingsplatform, der sikrer, at alle dine betalinger kan foregå direkte på terminalen. Det betyder, at du ikke skal have ekstraudstyr for at kunne tage imod både alle typer kortbetalinger - også de kontaktløse - og mobile løsninger som Apple Pay og Klarna. Samtidigt betyder det, at vi samarbejder med en række indløsere - og vi kan derfor give dig de bedste priser på kortgebyrer.
Knapholm 7, 2730, Herlev, Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 68 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Vi har haft en rigtig god dialog med Malte, som har fulgt op på alle aftaler. Han har med tålmodighed og humoristisk sans formået at skabe en god relation til os ifbm. opdatering af vores betalingsterminaler.
Vi vil derfor gerne give Verifone den bedste anbefaling, og samtidig takke for den gode indstilling hos kundeservice.
Vi har haft en ualmindelig god sparring med Dasurije Hismani, kompetent, opfølgende og meget serviceminded.
Faglig dygtig og hjælpsom. Hvad kan man ønske sig mere.
Ifb. med ophævelse af dankortterminaler og betalingsløsning, har jeg i processen oplevet en helt igennem fin proces, hvor det hele er gået utrolig nemt og med en meget løsningsorienteret, hurtig og hjælpsom tilgang.
Noget som var "frygtet" som en tung proces, blev det stik modsatte, virkelig en positiv oplevelse.
snakkede med en utrolig sød og imødekommende medarbejder, Mehmet, han var meget hjælpsom og tålmodig og tilbød vores firma en rigtig god aftale der efterlod vores aftale bedre end før og han ringede selv for at følge op på vores aftale og om det var som det skulle være - de bedste anbefalinger her fra keramisk kontor
Ahmed Ali gav formidabel god betjening. Gav sig tid til at yde god kundeservice.
Super service. Altid parat med svar, råd og vejledning
VERIFONE DANMARK ER NOGET SKRAMMEL
Betaler stadig for en løsning som ikke duer se min anmeldelse af verifone den 23 april 2024

Vastaus yritykseltä Verifone Denmark A/S
Venlig og imødekommende person
Snakkede med en utrolig sød person - som var meget hjælpsom.
Meget hjælpsom support, der reagerer hurtigt.
Super imødekommende og hjælpsom
God service og god guidning i portalen - så vi selv kan finde oplysninger omkring gebyrer, transaktioner og månedfakturering.
Talt med Ahmed Ali
Vi oplevede, at en betalingsterminal drillede voldsomt, og så selvfølgelig på et tidspunkt, hvor det bare ikke måtte drille.
Vi snakkede en del med kundeservice (Darka) og fik en verdensklasse service.
Kan klart anbefale Verifone...!
Efter 8 år som tilfreds kunde hos Verifone, har vi valgt at skifte udbyder, da den nye udbyders produkter passer bedre til vores forretning.
Stadig god og venlig behandling hos Verifone, også i forbindelse med vores opsigelse.
Nærværende og fagligt meget kompetent.
Flere folk som Dasurije/Daka
Jeg havde fornøjelsen af at være i dialog med, Daka derind fra og hun var altid hjælpsom og serviceminded :)
effektiv og kompetent medarbejder,
tak for et opklarende svar ..)
Kort og godt . Den service jeg fik af Marianne . Hvis alle var så nemme at have med at gøre ja så gør det livet som kunde nemmere :-)