Ure.dk Arvostelua

1 679
TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Reklamerede over min datters ur hvor remmen var knækket. På trods af at urremme betragtes som en sliddel, valgte firmaet at sende mig et helt nyt ur u/b! Reklamationen blev taget alvorligt og allere... Näytä lisää

Casio Edifice Chronograph Bluetooth EQB-500D-1AER Så jeg her på deres hjemmeside , læste et par reviews af det, og da de har en fysisk forretning i Søborg , tog det ikke lang tid , jeg måtte jo se... Näytä lisää

Købte mit ur til den billigste pris online, valgte 1-2 dages levering uden omdeling til 39kr. Det gik hurtigt og nemt - uret er i fremragende kvalitet, ingen indvendinger, super oplevelse. /Jakob... Näytä lisää

har købt ure fra jer et par gange og synes i levere hurtigt og levere produkter som er fremvist på jeres side som vil sige at i ikke overdriver eller viser produkter som ser anderledes ud i virkelighe... Näytä lisää

1. Kelloliike

Tietoja yrityksestä Ure.dk

Velkommen til hele Danmarks urshop på nettet!
Nu med både Gratis Fragt ved 500 kr!
Leder du efter populære urmærker, er du kommet til det rette sted. Vi er officiel dansk forhandler af de fleste af vores urmærker, så du kan være helt sikker på, at du køber et ægte ur med dertilhørende officiel garanti og service!

Casio ure er populære sportsure af en utroligt god kvalitet.

Vi udpeget som autoriseret forhandler af bl.a følgende mærker: Daniel Wellington ure, Seiko ure, Skagen ure, Fossil ure,

Erinomainen

(1 679)

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Super!

Jeg bestilte uret og det kom allerede efter 24 timer. Flot pakket og i flot æske. Kan kun anbefales.

9. maaliskuuta 2016

God information, service og pris

Det var nemt at finde hvad jeg skulle bruge. Alle informationer om tykkelse, længde på rem mv. Var lette er finde og forstå. Det var det billigste vi kunne finde på nettet, varen blev sendt hurtigt, indeholdt en lille pose slik til barnet der skulle bruge uret og alt i alt var der intet at sætte en finger på.

8. maaliskuuta 2016

Super hurtig og effektivt

Super hurtig og effektivt levering uden fejl, godt indpakket og leveret uden nogen former for beskadigelser, desuden syntes jeg hjemmesiden er dejlig nem at finde rundt i.
Martin Jensen

7. maaliskuuta 2016

Super god service

Jeg bestilte mit ur kl 4, og fik det til middag næste dag, super god service og hurtig levring, kan klart anbefale ure.dk 💪🏼

6. maaliskuuta 2016

Hurtig levering!

Fantastisk leveringstid - modtog allerede mit ur dagen efter, flot pakket ind. Grunden til den manglende 5. Stjerne er tilkøbet af deres lænkeværktøj. Det er et billigt plastikprodukt som først var i stykker ved leveringen og efter tilsendelsen af er nyt knækkede det 1. gang jeg skulle prøve at fjerne et led i uret.. Så alt i alt et godt sted at købe ure men hold jer fra lænkeværktøjet :-)!

6. maaliskuuta 2016

Super handel

Sparede 300 kr ved at købe det ønskede ur på dansk hjemmeside 😊 gratis levering - fik varen næste dag!!

5. maaliskuuta 2016

Mega tilfredsstillende

Hjemmesiden er super overskuelig. Fantastisk med fri fragt. Meget imponeret over så hurtig levering.
Vil absolut anbefale ure.dk til mit netværk og ikke tøve med at bestille hos ur.dk en anden gang

27. helmikuuta 2016

Meget tilfreds!!

Jeg kan kun anbefale, at handle igennem ure.dk
gode priser,samt hurtig levering.

Så alt i alt super tilfreds og det er ikke sidste gang, jeg handler igennem ure.dk

/ Kenneth

23. helmikuuta 2016

Drengeur

Der var hurtig levering, og den bedste gave, min søn på 6 år kunne få i gave, og ret sej detalje med lys i😀

21. helmikuuta 2016

Super oplevelse!