Unisportstore.se Arvostelua

2 916
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Min grabb köpte ett par Nike fotbollsskor i det övre prissegmentet i Unisports fysiska butik i Stockholm i slutet av juli. Efter en kortare tids användning släppte sulan delvis i framkant från ovandel... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 1/5 tähteä

När ni packar dyra original matchtröjor som ni köper från er, då kan ni lägga i alla fall en separat påse. Det ni gjorde med att bara lägga tröja i en påse utan skydd är bara tur att den inte hände nå... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vi reklamerade ett par fotbollsskor. Lukas på kundtjänst löste vårt problem smidigt och effektivt på ett mycket vänligt och professionellt sätt. Vi har beställt många fotbollsskor och annat genom åre... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Jag reklamerade en produkt och fick både snabb respons och hjälp med ersättning. Irene som hjälpte mig uppvisade god proffesionell service. Kommer fortsatt handla mina matchtröjor hos Unisport trots a... Näytä lisää

1. Jalkapallomyymälä
  2. Kenkäkauppa

Yrityksen kirjoittama

På Unisportstore.se zlatanerar vi fotboll dygnet runt. Det viktigaste för oss är att sprida glädje med hjälp av världens bästa verktyg, fotboll! Oavsett om du är på jakt efter fotbollströjor, fotbollsskor eller fotbollsutrustning vill vi göra allt vi kan för att hjälpa dig hitta det. Vår kundservice finns här för dig flera dagar i veckan och vårt motto är att lära ut allt vi kan om alla våra tusentals fotbollsprodukter.

Erinomainen

(2 916)

1 042 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Jättebra

Jättebra, sonen var jättenöjd med sin present ❤️

Tack så mycket för din recension med 5 stjärnor!

Vi uppskattar verkligen din feedback - det betyder mycket för oss, eftersom vi bryr oss mer om din upplevelse än något annat.

Tack ännu en gång för att du handlade hos Unisport - vi är alltid redo vid sidlinjen nästa gång du behöver hjälp med din beställning. ⚽️🙌

Saanut 5/5 tähteä

Fin .tröja .bra pris och snabb leverans…

Fin .tröja .bra pris och snabb leverans 😇

Saanut 5/5 tähteä

Jag har flera gånger varit i kontakt…

Jag har flera gånger varit i kontakt med Hugo från eran kundtjänst. Alltid bra service och mycket hjälpsam!

Saanut 4/5 tähteä

Snabbt svar och hjälpsamma

Snabbt svar och hjälpsamma.
Hugo heter han som hjälpte mig.

Utomordentlig service

Reklamerade sonens Adidas F50 elite AG då de blev onaturligt snabbt slitna efter tre månader. Vi brukar kunna ha skorna i ett år och alternera mellan två par. Båda skosnörena gick utav samt ett hål i tyget uppstod på ovandelen foten utan synligt slitage innan det blev hål.

Unisport hanterade reklamationen snabbt och godtog slitaget som reklamation. Trevligt bemötande mailledes av Hugo.

Saanut 5/5 tähteä

Fick en jätte fin återkoppling av Lukas…

Fick en jätte fin återkoppling av Lukas i kundtjänsten. Fick hjälp med det jag behövde.

Saanut 1/5 tähteä

Usel kundservice

Jag har reklamerat ett par skor 6 dagar efter inköp då de inte höll 1 match (NIKE MERCURIAL VAPOR 17 ELITE AG) men Elise på er kundtjänst nekar reklamation av att titta på bilder som skickats in. Jag kan se här på era recensioner att ni hjälper andra kunder som haft problem med produkter som använts betydligt längre än så. Under all kritik.

Vastaus yritykseltä Unisportstore.se

Tack för din recension. Vi beklagar verkligen att du upplever att din reklamation har hanterats på ett otillfredsställande sätt.

Vi förstår din frustration, särskilt när du reklamerade skorna redan sex dagar efter köpet och uppger att de inte höll ens en match. Det är självklart inte vad man förväntar sig av ett par nya fotbollsskor.

Vid reklamationer gör vi alltid en bedömning utifrån den konkreta skadan och produktens skick. Samtidigt vill vi självklart att våra bedömningar ska vara tydliga och välgrundade. Vi beklagar om du upplever att dina inskickade bilder inte har beaktats på ett tillräckligt bra sätt.

Vi vill gärna titta på ärendet igen och se om det finns något ytterligare vi kan göra. Skicka gärna ditt ordernummer till oss, så kan vi hitta fram till reklamationen och gå igenom den på nytt.

Saanut 5/5 tähteä

Proffsigt och snabb service!

Ni är världens bästa!!

Ni är världens bästa!!! Kommer fortsätta handla av er, så otroligt proffsigt och fint bemötande. Irene är en stjärna av rang ⭐️

Jättenöjd!

Jättenöjd, bra och snabb respons från killen som verkar heta Hugo!
Har inte varit med om en reklamation tidigare och detta kändes mycket smidigt.
Tack för hjälpen 🤗

10. elokuuta 2026

They are reliable

They are reliable. They take good care of their customers.

10. elokuuta 2026

Smidigt

Bra pris, snabb leverans och enkelt att beställa.

Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans. Bra support på grund av ett misstag från min sida. Tack för god kommunikation.

Bra produktbeskrivning

Bra produktbeskrivning, kvalite och snabb leverans.

Saanut 5/5 tähteä

Snabb och smidig leverans.

Saanut 5/5 tähteä

The stuff came in time as was expected

Alltid bra service

Alltid bra service

Den var superbra

Excellent place to shop.

Excellent place to shop.

Fantastisk kundservice

Fantastisk kundservice. Snabb, lösningsorienterad och med kunden i fokus. Kommer aldrig köpa fotbollsskor i någon annan butik än här. Tack!

Tack så mycket för din recension med 5 stjärnor!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin