JD Sports Sverige Arvostelua

8 583
TrustScore 3/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Tröjan jag ville köpa till min son fanns inte på plats men jag fick bra hjälp i JD mallofscandinavia, så de hjälpte mig att beställa in den till butiken. Tycker att alla som jobbar i JD mallofscan... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Hade länge tänkt att köpa en svart keps med New York Yankees, googlade många sidor och långt in länge så hittade jag den jag ville ha och är riktigt nöjd samt att den sitter bra på huvudet 👌🤟🙏

Saanut 1/5 tähteä

Jag är väldigt besviken. Jag fick en felaktig produkt och förväntades själv betala för returen, eftersom det inte finns någon butik i Sverige där jag kan lämna tillbaka den. Kundtjänsten fungerad... Näytä lisää

1. Elektroniikka & Teknologia

Tietoja yrityksestä JD Sports Sverige

Yrityksen kirjoittama

JD Sports är en ledande sportmodebutik och erbjuder ett omfattande utbud av skor, kläder och accessoarer – varav en stor del är JD-exklusiva. Sortimentet omfattar populära märken som Nike, adidas, The North Face, Ellesse, Converse, Vans... plus många fler inklusive JD-exklusiva märken som Pink Soda Sport och McKenzie.

Kontakta oss

(8 583)

644 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

STOR VARNING

STOR VARNING! Beställ INGET härifrån.
De skickade mig skor i FEL storlek. Jag reklamerade på direkten att storleken inte är densamma som i min orderbekräftelse. Får bara autoreply med inget relevant svar i alls. Vill returnera såklart, men kommer ABSOLUT INTE att betala 165kr i returkostnad som de begär i returformuläret. Det skall inte vara så här omständigt när det är DE som gjort fel.
Jag hoppas att detta dåliga betyg gör att de kontaktar mig!!! Skicka mig en retur voucher!!!

29. elokuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu
Saanut 1/5 tähteä

Jag beställde en tröja som det skulle…

Jag beställde en tröja som det skulle vara tryck på ryggen, tröjan kom utan tryck och jag har fortfarande inte fått någon hjälp av kund service att få rätt tröja.. dom vill att jag behåller den utan tryck eller står för egen retur till deras lager men tycker det är helt fel när det är dom som har gjort fel och nu har dom slutat svara mig.

31. elokuuta 2026

Jag är väldigt besviken

Kundtjänsten fungerade tyvärr inte alls. Jag blev bara bollad fram och tillbaka utan att få någon lösning på problemet. Till slut känns det som att man förväntas tröttna och ge upp.

En mycket dålig kundupplevelse. Aldrig igen.

31. elokuuta 2026

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin