Min grabb köpte ett par Nike fotbollsskor i det övre prissegmentet i Unisports fysiska butik i Stockholm i slutet av juli. Efter en kortare tids användning släppte sulan delvis i framkant från ovandel... Näytä lisää
Yritys on vastannut
När ni packar dyra original matchtröjor som ni köper från er, då kan ni lägga i alla fall en separat påse. Det ni gjorde med att bara lägga tröja i en påse utan skydd är bara tur att den inte hände nå... Näytä lisää
Vi reklamerade ett par fotbollsskor. Lukas på kundtjänst löste vårt problem smidigt och effektivt på ett mycket vänligt och professionellt sätt. Vi har beställt många fotbollsskor och annat genom åre... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jag reklamerade en produkt och fick både snabb respons och hjälp med ersättning. Irene som hjälpte mig uppvisade god proffesionell service. Kommer fortsatt handla mina matchtröjor hos Unisport trots a... Näytä lisää
På Unisportstore.se zlatanerar vi fotboll dygnet runt. Det viktigaste för oss är att sprida glädje med hjälp av världens bästa verktyg, fotboll! Oavsett om du är på jakt efter fotbollströjor, fotbollsskor eller fotbollsutrustning vill vi göra allt vi kan för att hjälpa dig hitta det. Vår kundservice finns här för dig flera dagar i veckan och vårt motto är att lära ut allt vi kan om alla våra tusentals fotbollsprodukter.
Bådehavnsgade 38, 2450, Köpenhamn, Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 80 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Fantastisk och snabb service gällande reklamation av Storm som arbetar på kundtjänst. Mycket trevligt bemötande, ett gott föredöme för kundtjänst medarbetare som ofta får ta emot en hel del negationer.

Vastaus yritykseltä Unisportstore.se
Snabba leveranser, bra produkter och medarbetare som Storm som hanterar reklamationer och frågor på bästa sätt. Här handlar jag med stort förtroende!

Vastaus yritykseltä Unisportstore.se
Smidigt, bra bemötande och inget krångel.

Vastaus yritykseltä Unisportstore.se
Timothy hjälpte mig lösa problemet på ett väldigt trevligt sätt!

Vastaus yritykseltä Unisportstore.se
Reklamationen gick igenom, ni tog problemet på allvar och återbetalade mina pengar. Bra service av Max som hjälpte mig.

Vastaus yritykseltä Unisportstore.se
Jag reklamerade fotbollsskor som hade gått sönder efter 3 veckor och Timothy hjälpte mig och gav utmärkt service.

Vastaus yritykseltä Unisportstore.se
Jag har precis tagit emot min beställning på fotbollsskor, men jag är tyvärr väldigt besviken på paketeringen. Skokartongen kom i ett extremt dåligt skick – den är helt skadad, förstörd och ser gammal ut.
När man köper nya produkter förväntar man sig att de levereras i ett helt och snyggt originalemballage. Att få hem varan i det här tillståndet förstörde verkligen hela köpupplevelsen och kändes oerhört tråkigt.
Eftersom kartongen är så pass skadad uppstår också frågan om skorna faktiskt är helt nya eller om det rör sig om ett tidigare returemballage/visningsexemplar.
Jag skulle vilja veta hur vi kan lösa detta. Kan ni erbjuda en ersättning, ett prisavdrag eller skicka en ny, oskadd kartong/produkt?
Bifogar bilder på paketeringen så att ni kan se hur det såg ut vid leverans.

Vastaus yritykseltä Unisportstore.se
Allting från beställningen till leveransen gick smidigt och senare när jag hade reklamation på produkten hanterades det på ett snabbt och korrekt sätt. Bra jobbat Unisport och tack för det snabba återkopplingen till Elise på kundtjänsten.

Vastaus yritykseltä Unisportstore.se
I order an youth size shirt for a boy that grew out of his kids size fotboll shirt but is was much tighter and did not fit. I was not allowed to return it because it had his name on it. Website is missing a size guide and information that youth sizes are slim fit. Customer service was not helpful at all.

Vastaus yritykseltä Unisportstore.se
Med tanke på hur sjukt dyr tröjan var med badge och allt borde den inte varit exkluderad från rabatter. Dåligt!

Vastaus yritykseltä Unisportstore.se
Otroligt snabb leverans av beställningen och givetvis fina plagg. Kundservice var lika snabba på att återkomma med svar - mkt uppskattat! Tyvärr blev det retur p.g.a. att jag beställde fel storlek, men även returhanteringen var väldigt smidig. Tack från en 100% nöjd kund - återkommer gärna!

Vastaus yritykseltä Unisportstore.se
Fina fotbollsskor till bra pris och snabb leverans.

Vastaus yritykseltä Unisportstore.se
Även om den initiala bedömningen av mitt garantiärende var ett avslag, så gav de mig möjligheten att återkomma med ytterligare information. Dialogen fördes på ett mycket professionellt sätt, framför allt av min handläggare Hugo. Ärendet behandlades snabbt och utkomsten blev positiv för egen del.

Vastaus yritykseltä Unisportstore.se
Bra service,Tack Hugo för snabb återkoppling och hjälp.

Vastaus yritykseltä Unisportstore.se
Köpte ett par fotbollsskor (Adidas F50 Hyperfast Elite Laceless) i butik på sveavägen i Sthlm.
Skorna släppte i limningen på ovansidan efter 4 användningar. Skickade bilder och begärde reklamation och fick snabb hjälp av Elise på kundtjänst.

Vastaus yritykseltä Unisportstore.se
Unisport goes above and beyond to ensure a good customer experience. Very quick and friendly replies from customer service and they have always been my go to when it comes to finding my sportswear for the best prices!

Vastaus yritykseltä Unisportstore.se
Bra kvalitet på jackan och snabb leverans.