Toevallig wilde ik kijken naar korting voor het land van Jan Klaasen. Veel van de links die ze voorstellen hebben helemaal geen aanbiedingen.
Zo ben je een dagje uit bij Binky en raak je aan de klets met iemand. Kinderen hebben zich onderling samen erg vermaakt. En vervolgens kreeg ik de tip " uitmetkorting". Zij was er erg enthousiast o... Näytä lisää
Al een jaar bezig om van hun dagelijkse opdringerige mailtjes af te komen. Het zijn er minimaal 15 op een dag. Ondanks alles geprobeerd te hebben. Ik snap ook niet dat dit mag...en waarom dit bedrijf... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Hele mooie site, met heel veel korting. Een aanrader, om eerst op deze site te kijken en prijzen te vergelijken voordat je daadwerkelijk een ticket koopt.
Yrityksen kirjoittama
Sinds begin 2025 is Uitmetkorting.nl weer in goede handen. Het kan zijn dat je afgelopen jaren een negatieve ervaring met ons hebt gehad. Dat komt zeer waarschijnlijk doordat de website niet of nauwelijks werd bijgehouden. Wij werken er nu dagelijks met een team van redacteuren aan om de website actueel te houden. Een dagje uit met korting of een online aankoop goedkoper maken met een kortingscode. Uitmetkorting.nl bundelt ALLE kortingsacties op haar website. Wij zijn al meer dan 15 jaren een van de grootste dagje uit kortingssites van Nederland!
Tempeliersstraat 20 A, 2012ED, Haarlem, Hollanti
- uitmetkorting.nl@flowspot.nl
- www.uitmetkorting.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Super gemakkelijk
Gelezen en code gebruikt
Gelezen en code gebruikt. Erg goed en gelukt.
Was erg goed verzorgd
Was erg goed verzorgd, rekening gehouden en behulpzaam met de rolstoel. Ook de lunch was erg lekker.
Elke korting die er te vangen is
Elke korting die er te vangen is, is een mee valler voor een Opa en Oma om met hun kleinkinderen opstap te gaan.
Een gezellig dagje uit
Een gezellig dagje uit, voor een goede prijs.
mooie acties
alles was zeer oke
Uit met korting altijd doen natuurlijk
Uit met korting altijd doen natuurlijk! Toffe aanbiedingen.
Fijn om de nieuwsbrief te ontvangen en…
Fijn om de nieuwsbrief te ontvangen en gebruik te kunnen maken van kortingen.
Voordeel is nooit weg!
Voordeel is nooit weg!
We profiteren en worden geinspireerd.
Mooie kortingen voor gezellige dagjes…
Mooie kortingen voor gezellige dagjes uit! 👍👍
Alles altijd goedkoop en perfect…
Alles altijd goedkoop en perfect geregeld.
Goede website met de juiste info
Super al die kortingen
Heel betrouwbaar
Mooie website waarop duidelijke info…
Mooie website waarop duidelijke info word aangegeven en je leuke prijzen kunt winnen
Leuke site
Wat leuk, een site die korting geeft zodat uitjes betaalbaar worden