Typhone.nl Arvostelua

1 764
TrustScore 3/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Door failliet gaan van Tyfoon ben ik nu de dupe. Had telefoon met simkaart aangevraagt. Telefoon weer retour gestuurd maar nu krijg ik factuur van Ben. Ik betaal niets omdat ik niets heb. Gevolg is s... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zeer tevreden over de service van Typhone, kreeg eerst een Huawei P8 die vaak vast liep en dus niet bruikbaar was, na 1 telefoontje goed te woord gestaan, kreeg direct hulp en altijd fijn geen lan... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Al meerdere jaren bestel ik bij Typhone. Gewoon om de simpele reden dat ze 9 van de 10 keer goedkoper zijn, het met groot gemak gaat en ze altijd erg snel zijn met uitleveren. - Bestelling plaa... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Ik wilde mijn telefoonabonnement verlengen. Na wat heen en weer gemail zou mijn nieuwe abonnement gisteren ingaan. Wat bleek toen ik dit controleerde? Niet de afgesproken hoeveelheid data en belminute... Näytä lisää

1. Matkapuhelinkauppa
  2. Puhelintarvikekauppa
  3. Hintavertailusivusto

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

In 2000 opgericht en sindsdien gegroeid naar ruim 100 jongens en meisjes sterk. Elke dag gedreven om het online winkelgemak in telecomproducten voor iedereen zo groot mogelijk te maken: van voordelige sim only abonnementen tot de nieuwste smartphones van Apple, Samsung, Sony, HTC, Huawei LG en talloze andere smartphones en accessoires. Helpen, dat doen we graag. Vragen, advies of opmerkingen, we zijn je altijd van dienst. Wil je dus met ons in contact komen? Dan kun je dat doen via info@typhone.nl, of via Facebook of Twitter. Je kunt ons natuurlijk ook bellen op, we zitten voor je klaar op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 18:00 uur.

Keskitasoinen

(1 764)

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Super (huawei Nexus 6p)

De bestelling verliep vlot en heb geen problemen gehad. Zodra ik een vraag had werd deze snel beantwoord via facebook en werd ik goed geholpen. De levering verliep ook goed en kreeg genoeg informatie over mijn telefoon. De telefoon bevalt ook goed werkt erg snel en heeft een stock Android versie van google omdat het een Nexus is.

17. maaliskuuta 2016
Saanut 2/5 tähteä

Aanpassen contract

Telefonisch slecht bereikbaar. Na vele pogingen een medewerker aan de lijn die duidelijk geen zin had om te helpen....

16. maaliskuuta 2016

Hoi Bram,
Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Excuses voor je ervaringen aan de telefoon. Desalniettemin wens ik je veel plezier met je nieuwe abonnement!

Abonnement afsluiten gaat makkelijk

Mijn ervaring met Typhone was altijd prima, een abonnement was snel afgesloten en de aanbiedingen bleken scherper dan andere aanbiedingen. Dus ook ditmaal een abonnement afgesloten, waarbij ik overstap van provider, van abonnement met telefoon naar sim-only,

Alles verliep prima, ik kreeg de sim opgestuurd, het contract was getekend en alles 'ready to go'. Tot ik een onverwacht pakketje opgestuurd kreeg. Precies terwijl we op vakantie waren. Ik heb nog geprobeerd dit te verplaatsen, maar dat kon alleen in onze vakantieweek. Contact gezocht met de leverende partij en Typhone, want wat kon het zijn? De sim had ik immers als. Na de vakantie stelde ik verschillende vragen: wanneer ik het pakketje nogmaals kon bestellen, wat er überhaupt geleverd moest worden en hoe ik dit nogmaals kon aanvragen. Want wat ik moest ontvangen was niemand duidelijk. De medewerker sprak over een telefoon, onlogisch bij een sim-only. De toon van de medewerker werd ook een stuk onvriendelijker, ik werd als zeur behandeld. Maar tot nu toe weet ik nog niet wat het pakketje moest zijn. En niemand geeft meer antwoord.

De 21e gaat mijn nieuwe abonnement over. Ik ben benieuwd hoe dit gaat verlopen. En hoop maar op het beste... Hoe het allemaal afloopt zal voor mij wel bepalend zijn voor een volgende verlenging of abonnementskeuze. Want ongevraagd iets opsturen is een ding, maar als er iets misgaat me als een zeur behandelen omdat niemand antwoord geeft, daar houd ik niet van.

15. maaliskuuta 2016

Hoi Marlous,
Wat ontzettend gek! Ik kan alleen een pakketje vinden met je simkaart. Het is helaas niet duidelijk wat er dan in een ander pakje zou hebben gezeten. Dat neemt niet weg dat ik het heel vervelend vind, dat je het gevoel had als zeur behandeld te zijn. Oprechte excuses daarvoor!
Ik hoop dat je inmiddels van je nieuwe abonnement geniet en natuurlijk hoop ik ook dat we je over een tijdje weer terug zien. Graag tonen we je dan dat we je zeer zeker wel graag verder helpen!

Bar Slecht

Het is omdat ik geen nul kan geven anders hadden ze dat gehad. Telefonisch mega slecht bereikbaar en via de mail ook totaal geen gehoor.
Ik ben FURIEUS gewoon en hang meer dan een half uur aan de lijn en nog geen persoon die mij te woord staat.

10. maaliskuuta 2016

Hoi Melanie,
Excuses voor je ervaringen. Ik zie dat de bestelling inmiddels geannuleerd is. Mochten we je in de toekomst kunnen helpen, dan horen we dat graag van je. En zullen er dan alles aan doen om je dan beter van dienst te zijn!

Geen opvolging

Telefoon en SIM keurig op tijd ontvangen. Bij plaatsen van de SIM bleek dat deze nog niet actief was. Meerdere malen contact gehad (wachttijd tot 25min) met Typhone en de melding gekregen dat de team manager de SIM kan activieren maar dat door interne reorganistie men niet weet wanneer dit gaat gebeuren.....Fijn.

Maar gewoon hopen dat iemand actie neemt. O ja, wie mag de rekening voor de eerste maand betalen?

10. maaliskuuta 2016

Hoi Joost,
Excuses voor je ervaringen, er lijkt iets mis te zijn gegaan in je aansluiting. Maar dat is natuurlijk geen excuus. Ik hoop dat je inmiddels geniet van je nieuwe abonnement en nieuwe toestel!

Dramatische aftersales

December 2015 een HTC gekocht bij Typhone. Na 1 week was de telefoon defect. Waarna opgestuurd ter reparatie. Hierbij werd ik niet op de hoogte gehouden van de status mijn reparatie. Toen ik het toestel eenmaal retour had was duidelijk te zien dat het toestel opengemaakt was. Maar om mijn telefoon niet opnieuw kwijt te zijn heb ik dit zo gelaten.

Vandaag 3 en halve maand na mijn aankoop weer hetzelfde probleem. Zojuist gebeld, na 25 minuten in de wacht te hebben gestaan werd mij medegedeeld dat ik een brief moest schrijven omdat dit de procedure is bij Typhone en ik niet doorverbonden kon worden omdat dit niet de procedure is.

Graag zou ik contact krijgen met iemand bij Typhone die wel de autorisatie heeft om mij te helpen.

9. maaliskuuta 2016

Hoi,
Wat ontzettend vervelend. Ik zie dat je via Facebook contact hebt gehad met mijn collega, dat zij je heeft geholpen en dat zij de info voor reparatie heeft doorgestuurd. Ik hoop dat je hier voldoende mee geholpen bent.

Saanut 4/5 tähteä

Snelle service

Ik heb om een verlenging gevraagd en er staat niet aangegen op factuur .
Dit vind ik een * minder.

8. maaliskuuta 2016

Onverwacht

Ik kreeg een jaartje terug de melding dat ik kon overstappen op een sim only daar ik mijn telefoon al 2 jaar had (of zoiets). Ik dacht dat de telefoon dus afbetaald was... Ik overgestapt... Blijkt dat ik de telefoon terug moest sturen. Ik vond het een beetje verwarrend en zelfs wat misleidend... Uiteindelijk konden we de procedure terugdraaien, maar wat moet ik nou met een Sim-only abonnement zónder telefoon...? Beetje vaag.

7. maaliskuuta 2016

Hoi Charley,
Wat vervelend en niet handig natuurlijk als je je toestel in moet leveren. De actie van een leasetoestel ging via je provider. Ik zie dat je via ons bij hen verlengd hebt. Mogelijk kan je contact opnemen met je provider en aangeven dat je klant gebleven bent bij hen. En wellicht komen zij dan met een oplossing! Mocht je dan voor ons nog vragen hebben, dan kan je ons altijd mailen op info@typhone.nl.

Hoi Yvonne,
Excuses voor de onduidelijkheid.
De nieuwsbriefkorting geldt alleen op een bij te betalen bedrag voor bijvoorbeeld een telefoon of accessoire bij je bestelling van een abonnement. Deze geldt niet op verzendkosten of abonnementskosten. Meer info lees je via de volgende link:
Mocht je nog een accessoire toe willen voegen aan je bestelling, dan kan dat! Stuur dan even een mail aan info@typhone.nl met je ordernummer en de gewenste accessoire. We zullen deze dan verrekenen met je nieuwsbriefkorting.

Prima service, goede prijs

Goede service door op tijd melden van mogelijkheid verlengen. Veel keuze van telefoons in combinatie met gewenste abonnement bestaande provider. Snelle levering en keurige afhandeling, zonder veel poespas.
Dankzij nieuwsbrief ook nog eens extra korting.

28. helmikuuta 2016

waardeloos,

Na een bestelling geplaatst te hebben, werd mij vermeld dat dit tussen de 2 en 3 werkdagen zou duren. Na 1 week zelf maar even gebeld en werd mij verteld dat zij het abonnement toch niet konden leveren, wel voor 8 per maand meer voor 300 MB ipv 1000 MB. Pech gehad. Lekkere communicatie.

24. helmikuuta 2016

erg teleurgesteld

Na bestelling, verlenging en nieuwe telefoon, in afwachting. 10 dagen verder, en 5 tal telefoontjes met de servicedesk waar je elke keer na 10 minuten te woord werd gestaan, kwam het verlossende woord. Order werd geannuleerd via mail. Zonder vermelding van reden. Bij navraag bij huidige provider werd geen probleem ontdekt. Heb nu verlengt en besteld via GSMWEB.NL daar alles geregeld binnen 2 dagen.

22. helmikuuta 2016

prima Aqua

zeer tevreden over mijn Sony aqua m4 is een lekker handteerbare telefoon en een aanrader voor doorsnee gebruikers, waterdicht en ook licht, ik ben er super blij mee

15. helmikuuta 2016

Typhone, de tofste!!!

De proces van mijn bestelling verliep soepel en toen ik de klantenservice belde verliep alles ook heel goed.

Heb deze bedrijf al sowieso aan familie/vrienden en kennissen aanbevolen.

Ga zo door, dank jullie voor het verder gaan waar andere bedrijven stoppen.

14. helmikuuta 2016
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin