Typhone.nl Arvostelua

1 764
TrustScore 3/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Door failliet gaan van Tyfoon ben ik nu de dupe. Had telefoon met simkaart aangevraagt. Telefoon weer retour gestuurd maar nu krijg ik factuur van Ben. Ik betaal niets omdat ik niets heb. Gevolg is s... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zeer tevreden over de service van Typhone, kreeg eerst een Huawei P8 die vaak vast liep en dus niet bruikbaar was, na 1 telefoontje goed te woord gestaan, kreeg direct hulp en altijd fijn geen lan... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Al meerdere jaren bestel ik bij Typhone. Gewoon om de simpele reden dat ze 9 van de 10 keer goedkoper zijn, het met groot gemak gaat en ze altijd erg snel zijn met uitleveren. - Bestelling plaa... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Ik wilde mijn telefoonabonnement verlengen. Na wat heen en weer gemail zou mijn nieuwe abonnement gisteren ingaan. Wat bleek toen ik dit controleerde? Niet de afgesproken hoeveelheid data en belminute... Näytä lisää

1. Matkapuhelinkauppa
  2. Puhelintarvikekauppa
  3. Hintavertailusivusto

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

In 2000 opgericht en sindsdien gegroeid naar ruim 100 jongens en meisjes sterk. Elke dag gedreven om het online winkelgemak in telecomproducten voor iedereen zo groot mogelijk te maken: van voordelige sim only abonnementen tot de nieuwste smartphones van Apple, Samsung, Sony, HTC, Huawei LG en talloze andere smartphones en accessoires. Helpen, dat doen we graag. Vragen, advies of opmerkingen, we zijn je altijd van dienst. Wil je dus met ons in contact komen? Dan kun je dat doen via info@typhone.nl, of via Facebook of Twitter. Je kunt ons natuurlijk ook bellen op, we zitten voor je klaar op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 18:00 uur.

Keskitasoinen

(1 764)

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 2/5 tähteä

Al vier weken met order bezig, klantenservice erg slecht bereikbaar

Vier weken geleden een order geplaatst voor een nieuwe telefoon en abonnement. Er ging van alles mis met het nummerbehoud en het heeft lang geduurd voordat de order eindelijk werd doorgezet naar Vodafone. Daarna kreeg ik van Vodafone weer een bericht dat de gegevens niet duidelijk waren.
Inmiddels is het vier weken geleden dat ik de order plaatste en heb ik nog steeds geen idee wanneer ik mijn nieuwe toestel kan verwachten. E-mails van de klantenservice worden niet beantwoord en als je belt sta je eindeloos in de wacht. In de order overzicht pagina staat geen zinnige informatie.
Erg frustrerend allemaal!

18. huhtikuuta 2016

Hoi Steven,
Wat vervelend dat je al even wacht. Dat is niet de bedoeling, excuses. Ik zie dat je simkaartnummer een probleem is geweest, maar dat je dat goed doorgegeven hebt inmiddels. Ik ga het direct voor je doorzetten en zorgen dat je order verwerkt wordt. Je hoort zo snel mogelijk van ons per mail!

Prima

Ik werd enorm ruim voor het einde van mijn contract gebeld door typhone om te vragen of ik mijn contract wilde verlengen. Het verlengen is gedaan tegen een gereduceerd tarief.

18. huhtikuuta 2016

Slechte service

Bestemming wordt geannuleerd omdat de koerier deel 2 vd bestelling niet kan bezorgen. Je zou verwachten dat er dan een nieuwe afleverafspraak gemaakt wordt.
Als ik hierover bel naar jullie wordt er gezegd dat een leidinggevende dit verder oppakt zodat bestelling alsnog afgerond kan worden. Dit wordt niet gedaan. Als ik na een paar dagen nogmaals bel wordt er gezegd stuur de telefoon maar terug en plaats een nieuwe bestelling. Huh?! Het zou lachwekkend zijn als het niet serieus zou zijn...
Ik ben een contract aangegaan bij jullie. Wat van beide kanten niet zomaar zonder geldige reden afgezegd kan worden.

Hoi Priscilla,
Excuses voor het verloop van je order. Ik zie inderdaad dat deze niet op de juiste manier is verlopen. De order had niet geannuleerd hoeven worden. Helaas is dat wel gebeurd en kan ik het niet terugdraaien. Nogmaals excuses. Graag zou ik je alsnog verder helpen, mocht je dit wensen dan kan je altijd mailen aan info@typhone.nl.

Saanut 1/5 tähteä

Waardeloze organisatie !! ONBEREIKBAAR en ze liegen.

Waardeloze service, onbereikbaar en ze liegen glashard. Telefoon besteld maar ondanks dat ik mail krijg dat hij onderweg is, nooit gekregen. Vervolgens zou Vodafone niet akkoord zijn gegaan. Vodafone gebeld en die geeft aan nooit een aanvraag van Typhoon te hebben gehad. Uiteindelijk order geannuleerd maar helaas heeft Typhoon mijn nummerbehoud aangevraagd en dat niet geannuleerd. Kan nu mijn nummer niet meenemen. En al 6 keer tijden aan de telefoon gehangen maar ze zijn onbereikbaar. Word stapelgek van deze waardeloze organisatie. Sluit hier nooit maar dan ook nooit iets af ....

Hoi Dylan,
Mijn excuses voor je ervaringen en de drukte op de lijn. Je order kon geen doorgang vinden vanwege de provider, maar het lijkt erop dat deze aanvraag voor annulering van je order nog uitstaat. Ik ga hier achteraan, zodat je nummer zo snel mogelijk weer beschikbaar is voor een overstap of verlenging. Je hoort van ons per mail.

Wel goed..

Vindt alleen dat er te vaak gebeld wordt in aanloop naar nieuw abonnement.
Bij een nieuw contract afsluiten hoort ook automatisch dat er uitbetaald gaat worden van het spaarsaldo..dat is nu weer niet gebeurt..moest ik vorig jaar ook om vragen..
Verder prima hoor..dik tevreden..

Super betrouwbaar

Via telefoon en post een keurig overzicht gekregen van de mogelijkheden voor het verlengen van mijn contract. Goede aanbieding en super levering! Over 2 jaar weer! ;)

11. huhtikuuta 2016
Saanut 1/5 tähteä

ZEER slechte klantenservice en leugenaars die je aan het lijntje houden

Mijn tip: doe absoluut GEEN zaken met Typhone! Mijn ervaring/mening: een bedrijf dat een slechte klantenservice heeft. Ze houden je er continu aan het lijntje en liegen glashard. Vele smoesjes, leugenaars! Ik wacht inmiddels al 16 (!) dagen op mijn bestelling (telefoon + nummerbehoud) en heb inmiddels al tig keer gebeld, maar ik word continu aan het lijntje gehouden! Echt een zootje ongeregeld daar!! Nogmaals mijn tip: doe absoluut GEEN zaken met Typhone!!

8. huhtikuuta 2016

Hoi,
Mijn oprechte excuses voor het ongemak. Ik zie inderdaad dat je meerdere malen contact hebt gehad met mijn collega's. Door drukte is er helaas momenteel een vertraging bij ons. We doen ons best zo snel mogelijk weer in te lopen. Ik zie dat je de order inmiddels geannuleerd hebt. Jammer! Mochten wij je in de toekomst toch weer van dienst kunnen zijn, dan horen wij het graag.

Zeer slechte klantenservice

Bestelling geplaatst voor iPhone inclusief abonnement, verwerking zou maximaal 5 werkdagen duren. Na 6 werkdagen nog geheel niks vernomen van Typhoon, dus klantenservice opgebeld. Medewerker had simpelweg één antwoord; 'oh dat duurt gewoon wat langer, nog een paar werkdagen ofzo dan zal het wel rond zijn. Ergens begin volgende week waarschijnlijk...Niks aan de hand verder mevrouw'. 'Had u verder nog wat?'
Vertraging kan best voorkomen, maar stel de klant hier van op de hoogte en laat zo een uiterst ongemotiveerde medewerker het niet alleen maar erger maken voor de klant!!! Ik heb helaas meteen een heel slecht gevoel over Typhoon.

7. huhtikuuta 2016

Hoi M,
Zojuist heb ik per mail aan je bericht dat ik het doorgezet heb aan de betreffende afdeling. Je hoort zo snel mogelijk van ons!

Saanut 1/5 tähteä

Belabberde service, onbereikbaar via telefoon en komt afspraak niet na.

Probeer eens te doen wat je zegt binnen een aanvaardbaar termijn met een juist resultaat. Zeer kwalijk dat er op deze manier met klanten gewerkt word.

6. huhtikuuta 2016

Hoi Heiko,
De order welke je aangeeft is inmiddels in januari verwerkt. Ik wil je graag verder helpen met je slechte ervaring, maar kan helaas niet terug vinden over welke order deze dan zou gaan.
Zou je dit kunnen sturen naar info@typhone.nl, dan probeer ik je zo snel mogelijk verder te helpen.

Saanut 4/5 tähteä

Behulpzaam, wijziging abonnement geen probleem

Ik had al een half jaar van te voren m'n abonnement verlegd, omdat er werd gemaild en gebeld dat dat kon. Een twee maanden later kreeg ik weer een mail dat het verlegd kon worden (maar dat het ik al gedaan?). Toch ging ik even kijken en ik zag een betere sim only aanbod! Dat heb ik toen kosteloos nog kunnen wijzigen :) erg tevreden met de service altijd, tot nu toe.. Hopelijk blijft het zo!!

31. maaliskuuta 2016
Saanut 3/5 tähteä

Telefonisch slecht bereikbaar, verder alles in orde.

Na mijn bestelling had ik nog een vraag, hier wil ik graag even over bellen. Na de eerste keer 38 minuten in de wacht hebben gezeten, heb ik opgehangen en het de volgende dag nogmaals geprobeerd. Op dat moment duurde het 22 minuten voor dat ik iemand aan de telefoon kreeg. Dit is wat mij betreft echt té lang.
Voor dat ik de bestelling had geplaatst, had ik nog een paar vragen. Deze werden onduidelijk uitgelegd of het was niet bekend bij mevrouw. Verder ben ik over de mails, de bezorging en de site tevreden.

29. maaliskuuta 2016

Hoi Marieke,
Excuses voor je ervaringen aan de telefoon. We zijn er druk geweest de laatste tijd, geen excuus! Maar we doen ons best je de volgende keer sneller te kunnen helpen.

Slechte service

Zeer slecht bereikbaar, en bestelling te laat geleverd. Komen beloftes niet na!
Nooit meer bestellen bij typhone

25. maaliskuuta 2016

Hoi Raphael,
Bij de bestelling van een abonnement en toestel, is er inderdaad een iets langere levertijd. Eerst moet namelijk het abonnement in zijn geheel zijn goedgekeurd, het toestel moet natuurlijk op voorraad zijn en dan pas kan worden verzonden. Ik zie dat het toestel binnen 7 werkdagen aan je gezonden is. We doen ons best sneller te zijn en proberen dit dan ook te verbeteren bij een eventuele volgende bestelling! Mochten we je in de toekomst van dienst kunnen zijn, dan horen we graag weer van je!

Niks ontvangen

In de aanvraag moest ik invullen welk type simkaart ik wilde ontvangen. Vervolgens ontvang ik niks, maar wel de melding dat alles in orde is en afgerond. Hoor ik dan niks te krijgen en blijft mijn oude simkaart in gebruik? Onduidelijk/geen info hierover...

25. maaliskuuta 2016

Hoi Arnold,
Bij een verlenging, zoals in jouw bestelling, gaat het abonnement altijd verder op de huidige simkaart die je nog in je toestel hebt. de mogelijkheid van het bestellen en aangeven dat je een ander formaat wilt, is als je bijvoorbeeld een ander toestel zou willen gaan gebruiken.
In jouw geval was dat dus niet nodig en kan je je huidige simkaart gebruiken met het nieuwe abonnement.
Excuses voor de onduidelijkheid!

Was altijd goed maar nu 2 zeer trieste ervaringen

Was altijd goed maar is nu telefonisch onbereikbaar en reageert niet op vragen per mail! Heel erg jammer.

23. maaliskuuta 2016

Hoi Dick,
Excuses voor je slechte ervaringen en excuses voor de drukte bij ons op de lijn en mail. Ik zie dat je inmiddels per mail geholpen bent.
Ik hoop naar wens! Mocht dit niet zo zijn, dan horen we graag van je.

Saanut 1/5 tähteä

Zeer slecht! Nooit iets bestellen.

Zeer slecht! Veel spijt! Mijn abonnement doet t nog steeds niet en ze reageren nergens op. Nooit meer bij bestellen. Zeer onbetrouwbaar. Als je belt sta je uren in de wacht.

22. maaliskuuta 2016

Hoi Ellen,
Wat vervelend dat je het zo ervaren hebt. Ik zie dat je een nieuw abonnement met nummerbehoud hebt besteld, vandaar dat je nieuwe abonnement nog niet werkte. Deze is ingegaan op de nummerbehoudsdatum, volgens ons systeem 24-3. Excuses voor de onduidelijkheid en de lange wachttijd aan de telefoon. Inmiddels is deze weer sterk verbeterd. Dus mocht je nog vragen hebben, dan horen we graag van je.

Verrekening

Er heeft geen verrekening plaatsgevonden van het gespaarde tegoed. Waarom is niet duidelijk, want in de voorwaarden op de website staat, dat het tegoed ook voor sim-only bestellingen geldt!

21. maaliskuuta 2016

Hoi Henk,
Excuses voor de onduidelijkheid! De nieuwsbriefkorting geldt alleen bij Sim only bestellingen wanneer daar een bij te betalen bedrag is, bijvoorbeeld door toevoeging van een los toestel of een accessoire. Deze voorwaarden kan je nalezen op de volgende link:
Groetjes Ellen

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin