Door failliet gaan van Tyfoon ben ik nu de dupe. Had telefoon met simkaart aangevraagt. Telefoon weer retour gestuurd maar nu krijg ik factuur van Ben. Ik betaal niets omdat ik niets heb. Gevolg is s... Näytä lisää
Zeer tevreden over de service van Typhone, kreeg eerst een Huawei P8 die vaak vast liep en dus niet bruikbaar was, na 1 telefoontje goed te woord gestaan, kreeg direct hulp en altijd fijn geen lan... Näytä lisää
Al meerdere jaren bestel ik bij Typhone. Gewoon om de simpele reden dat ze 9 van de 10 keer goedkoper zijn, het met groot gemak gaat en ze altijd erg snel zijn met uitleveren. - Bestelling plaa... Näytä lisää
Ik wilde mijn telefoonabonnement verlengen. Na wat heen en weer gemail zou mijn nieuwe abonnement gisteren ingaan. Wat bleek toen ik dit controleerde? Niet de afgesproken hoeveelheid data en belminute... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
In 2000 opgericht en sindsdien gegroeid naar ruim 100 jongens en meisjes sterk. Elke dag gedreven om het online winkelgemak in telecomproducten voor iedereen zo groot mogelijk te maken: van voordelige sim only abonnementen tot de nieuwste smartphones van Apple, Samsung, Sony, HTC, Huawei LG en talloze andere smartphones en accessoires. Helpen, dat doen we graag. Vragen, advies of opmerkingen, we zijn je altijd van dienst. Wil je dus met ons in contact komen? Dan kun je dat doen via info@typhone.nl, of via Facebook of Twitter. Je kunt ons natuurlijk ook bellen op, we zitten voor je klaar op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 18:00 uur.
Luchthavenweg 81.115, 5657 EA, Eindhoven
- 040-2353000
- info@typhone.nl
- www.typhone.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Langzaaaaaaaaam
In plaats van een levertijd van de aangegeven 3 werkdagen, heb ik na 2,5 week de bestelling maar geannuleerd, om vervolgens nog twee weken op men geld te wachten...
21 mei: telefoon besteld (levertijd 3 werkdagen)
22 mei: bevestiging (levertijd kan oplopen tot 5 werkdagen)
27 mei: --/mail gestuurd met vraag waar telefoon blijft
30 mei: /--reactie telefoon kan niet geleverd worden, of ik een andere wil
30 mei: --/ mail gestuurd met vraag welk alternatief toestel er is
1 juni: /-- reactie telefoon kan toch geleverd worden, verwachting volgende week
7 juni --/ mail verstuurd, aangegeven te willen annuleren want het duurt allemaal te lang. Elke andere webshop heeft het toestel op voorraad
7 juni /-- reactie annulering wordt in behandeling genomen (duurt 3 tot 5 werkdagen!?) over 10 tot 14 werkdagen krijg ik men geld terug ....
Niet voor herhaling vatbaar ...
zeer slechte ervaring!!
Telefoon was niet leverbaar waardoor het minimaal 5 dagen zou duren voordat deze geleverd zou worden. Simkaart was wel goedgekeurd en zou spoedig mogelijk geleverd worden. Echter hier beginnen de problemen.
Van AMP logistics krijg je vervolgens een mail dat de simkaart geleverd wordt tussen 8:00-18:00 echter wanneer je een tijdvak wilt kiezen kost dit vervolgens 7 euro. Op de site van Typhone hebben ze het over een kleine vergoeding, vind persoonlijk 7 euro geen kleine vergoeding. Dus laat het toebedeelde tijdvak bestaan. Nu komen ze net langs wanneer ik even weg ben en dus gemist, houdt dus in dat je de hele dag niet weg kan/mag. Nieuwe afspraak gemaakt voor volgende dag ook hier geldt voor kiezen van een tijdvak kost 7 euro. Tijd gewacht moest weer even om een boodschapje en het treft ze zijn geweest! Bestelling wordt geannuleerd. Direct contact opgenomen met Typhone met de vraag of de simkaart alsnog samen met de telefoon kan komen, want die staat nog in bestelling. Nee, mevrouw dat lukt niet....de gehele bestelling wordt over twee weken geannuleerd. Heeft u verder nog vragen? Ja wil dan zsm mijn geld terug dan kan ik via een andere aanbieder bestellen om dan toch zsm mijn telefoon te bestellen...nee, dit gaat niet lukken ook dit duurt namelijk ook twee weken....
Waardeloze service.
Assortiment is op zich wel oke maar toestellen zijn veelal in bestelling waardoor de levering dus langer duurt.
Geef Typhone absoluut geen hoog cijfer. Slechte service en slecht bestelbare producten en het feit dat je ook nog extra moet betalen om een tijdvak aan te geven voor de levering vind ik nog het allerslechts!
Waardeloos
Geen enkele vorm van inleving 's vermogen en juiste ordertracking/bewaking.
Order inmiddels geannuleerd
Goede snelle service!
Op 11 januari heb ik een eenvoudige Nokia telefoon besteld en mijn Telfort Sim Only verlengd met 2 jaar. De Nokia was 3 dagen later binnen en zojuist kreeg ik bericht, dat mijn nieuw afgesloten Telfort Sim Only was ingegaan. Ik was dat gewoon vergeten, maar Typhone let goed op mijn zaakjes! Super. Ik beveel Typhone aan!
Wil
bestelling geannuleerd maar krijg het toch toegestuurd.
Ik was zeer tevreden over Typhone dat ik voor de 2e keer bij hun een abonnement met toestel bestelde. Eerst kreeg ik mail dat mijn aanvraag goedgekeurd is. Daarna een mail dat de telefoon niet voorradig is en binnen 5 werkdagen verwacht word. Toen besloot ik dat ik de bestelling ging annuleren want ik wilde een andere telefoon . Na paar keer bellen en wachten besloot ik via facebook bericht achter te laten. Kreeg netjes snel antwoord dat ze het door zou geven aan de desbetreffende afdeling en dat ik een bevestigingsmail zou ontvangen en dat het 5 tot 10 werkdagen zou duren voor bevestiging. Ik vind het heel raar dat het zo lang duurt. Nieuw contract afsluiten kan meteen maar annuleren zo veel dagen. En dan krijg je mail dat de bestelling verzonden is wat ik morgen binnen ga krijgen. Wat nu? Ik wil die toestel helemaal niet meer wil een andere toestel.
rommel bedrijf
rommel bedrijf komen hun contract en afspraken zonder enige toelichting niet na word zelfs door medewerkster beaamt maar mag niets van haar manager
Opgelicht
Wacht al 3 maanden op mijn bestelling,... zou volgende dag geleverd worden, klantenservice gebeld en na half uur wachten te horen gekregen dat mijn gegevens incompleet waren, meteen aangevuld. Twee weken later weer gebeld (weer half uur moeten wachten) en toen bleek de order geannuleerd, ik zou binnen een dag teruggebeld of gemaild worden waarom dit zo was echter nooit gebeld. Nu wordt er ook niet meer op mails gereageerd.
Geld ook foetsie, hopen dat ik dat nog terug krijg. Geen afspraken te maken met deze partij.
Slechte service en medewerkers die zomaar wat zeggen
Ik wacht inmiddels al 3 maanden op mijn telefoon, ik heb normaal gesproken heel veel geduld, maar er word constant beloofd dat de telefoon de volgende word verstuurd, inmiddels zijn we natuurlijk al weken verder.
Meerdere malen heb ik gebeld, er werd gezegd dat vodafone het contract niet had goedgekeurd terwijl mijn contract al in was gegaan, ook werd er gezegd dat ik gewoon bereikbaar zou zijn met mijn oude simkaart, ook dit was weer gelogen, ik heb aan de telefoon duidelijk gezegd dat ik niet bereikbaar ben op mijn nummer en dat ik met de telefoon van mijn man belde, en toch gaan ze me bellen op dat nummer?? En vervolgens antwoord krijgen dat het zolang duurt omdat ze me niet kunnen bereiken??
Ik ben nu dus radeloos, ik heb geen telefoon, ik betaal gewoon voor de contract met telefoon, ik ben hoogzwanger en heb geen bereik, ik heb 5 dagen in de week een reistijd van 1 uur per dag, dus als ik pech heb met de auto ben ik niet bereikbaar.... Al met veel stress.
Ik zou niemand meer typhone aanraden!!!
Producten goed - contact in 4 van de 6 gevallen dramatisch
Bereikbaarheid blijft lastig.
Afspraken over dienstverlening anders dan directe verkoop worden niet of nauwelijks nagekomen.
Meerdere malen wachttijden ervaren van meer dan 30 minuten. Soms met als afloop dat de verbinding dan na 30 minuten wachten alsnog werd verbroken.
Snel en gemakkelijk bestellen
Had iets fout gedaan, tel. contact opgenomen en werd supergoed geholpen dit te herstellen. Op zaterdag besteld in het drukke moederdagweekend en dinsdag ging het nieuwe abonnement al in. Top!
Slechter kan niet
Onvoorbereid en leugenaars medewerkers.
sim only
Mijn ervaring met Typhone is erg positief. De abonnementen zijn laag in prijs het is duidelijk wat je krijgt voor je geld. Het is makkelijk af te sluiten, ik ben al jarenlang klant, ik vind het alleen erg jammer dat het spaarsaldo niet meer wordt uit betaald. Ik heb al geruime tijd €40.00 op mijn saldo staan maar de producten die ik nodig heb verkopen jullie niet. In principe heb ik niets aan dit spaarsaldo erg jammer.
Voor de rest ben ik erg tevreden dus betaal weer gewoon het spaarsaldo uit.
Vr Groet Cissy
goed geholpen
ik ben goed geholpen, ben al heel veel jaren klant bij Typhone, het enige is dat ze me al erg vroeg helpen herinneren dat ik mijn abonnement moet verlengen, dat doe ik dan en dan krijg ik bericht dat het nog niet kan omdat ik te vroeg ben :) en dat ongeveer elk jaar ;) verder gaat het prima...
Waardeloos!! niet doen!!
Na een maand wachten, blijkt mijn order geannuleerd. Helaas en hartelijke groeten van Typhone Geen idee waarom, krijg hier ook geen antwoord meer op.
De telefoon wordt gewoon niet beantwoord na meer dan 30 min in de wacht.
Mails worden pas na 5 dagen beantwoord.
Orders worden zomaar geannuleerd, terwijl mij verzekerd was dat de order in orde was.
Stelletje prutsers, niet intrappen en nooit iets bij hen bestellen!
opgelicht.
Voorheen altijd bij verlenging mijn spaar tegoed via de nieuwsbrief gekregen maar bij deze verlenging niet terwijl ik er wel recht op had.
Verschillende keren contact gehad maar helaas.
Klantenservice is er niet
Ik heb op 04-04-2016 een bestelling geplaatst bij Typhone. Nadat ik de bestelling had geplaatst kreeg ik pas de melding dat de telefoon niet na een werkdag maar na 5 tot 10 werkdagen werd geleverd. Ik heb op dat moment direct een klacht per email ingediend. Tot de dag van vandaag heb ik daar geen respons op ontvangen.
Vervolgens heb ik op 07-04-2016 (na 21 minuten in de wacht) de order geannuleerd, deze annulering zou maximaal 5 werkdagen in beslag nemen. Ik heb tot op heden nog steeds niks vernomen van Typhone en ik heb dus ook mijn geld nog steeds niet terug. Het is vandaag 29-04-2016! Terwijl ik dit aan het typen ben, sta ik ondertussen weer 16 minuten in de wacht.
Ik kan me niet voorstellen dat je op deze wijze een bedrijf kan en wil runnen. Ik raad het een ieder af om bij dit bedrijf een telefoon te bestellen. Dit is een bedrijf die je klacht niet eens in acht neemt.
Voor mij nooit meer!
Zeer slecht
3 weken geleden telefoon besteld. 5 dagen later zou ik een bevestiging krijgen. Natuurlijk kwam die binnen 5 dagen niet, dus er maar eens achteraan gebeld. Er werd verteld dat het druk was en dat ze moesten wachten op goedkeuring van vodafone, maar over 5 werkdagen moest de bevestiging er wel zijn. 5 dagen later uiteraard nog geen bevestiging, dus maar weer eens bellen. Na 30 minuten wachten werd er eindelijk opgenomen en werd me verteld dat het naar de zogenaamde " backoffice" zou worden gestuurd en dat ik toch zeker wel binnen 2 werkdagen wat te horen zou krijgen. Wat ik verwachtte, gebeurde natuurlijk gewoon weer, gèèn bevestiging binnen 2 dagen.
Ondertussen maar eens langs vodafone gegaan om te kijken of typhone wel een verlening van mn abonnement had ingediend, maar zij vertelden mij dat er niks in net systeem bekend was over een verlening, dus dat typhone gewoon keihard aan het liegen is dat ze wachten op goedkeuring voor verlening, want dat was volgens vodafone niet eens nodig als je verlengt bij dezelfde provider.
Dus typhone maar weer bellen, en na lang wachten kwam er weer iemand aan de lijn, en weer zou het naar de backoffice gestuurd worden, en ik zou gelijk de volgende ochtend als de backoffice weer aanwezig was gebeld worden door ze.
Wederom niet teruggebeld, dus maar besloten om ze te bellen en mn bestelling te annuleren.
Typhone bedankt voor de slechte service, en het verdoen van mijn tijd.
Als jullie het zogenaamd zo druk hebben, neem dan meer mensen aan om alles te verwerken.
En die klantenservice van jullie is wel de allerslechtste die ik ooit heb meegemaakt. Gemiddeld 30 minuten wachten voordat je eens iemand aan de lijn krijgt is ronduit schandalig.
Van alles beloven en niks nakomen!
Schaam je, Typhone!
zeer slechte klantenservice
18 maart telefonische een order geplaatst maar tijdens dat telefoongesprek ook geannuleerd. Tot op de dag van vandaag heb ik al meerdere malen gebeld gemaild niemand kan mijn order annuleren. het tegoed dat ik heb gespaard zou worden terug gestort maar dat is blijkbaar ook verdwenen. Wanneer gaan ze nu eens klantenservice bieden en mijn order annuleren. Wel geld afschrijven maar deze zaak niet afhandelen zo als een goed bedrijf zou moeten doen. Ik ben hier echt zo klaar mee. Hoe vaak moet je bellen en mailen om iets af te laten handelen.
Overstappen beter zelf regelen
Bijzonder slecht geholpen bij Typhone terwijl ik al 7 jaar klant ben. De heer op het call center heeft mij verkeerd geholpen en na het ontdekken van de fout zijn fout niet erkent en mij niet goed verder geholpen.
Bovendien zijn de lijnen continue bezet en duurt het zeker 8 minuten voor je erdoor komt. De e-mail contacten zijn helemaal van de vorige eeuw, er zitten werkdagen tussen vraag en antwoord. Te gek lang.
Ik ben zelf overgestapt, zo klaar met deze partij. Hoe moeilijk is het nu om correct geholpen te worden?!

Vastaus yritykseltä Typhone.nl
Typhone klantenservice zeer zwak, ondermaats, niet van deze tijd
Nog even een update nav reactie van Typhone 21-04-2016.
Reactie kan je toch niet serieus nemen. Dit is echt lachwekkend. Verder geen zaken meer doen met Typhone.
27 maart heb ik een abonnement inclusief telefoon besteld.
Na 5 werkdagen contact opgenomen dat ik nog geen bericht heb ontvangen. Medewerker vermeld dat ze nog informatie van mij nodig hebben! Deze heb ik doorgegeven met het verzoek om de order direct in behandeling te nemen. Medewerker geeft aan dat dat akkoord is. Na 3 dagen nog geen bericht. Weer gebeld. Medewerker schakelt met de backoffice en geeft aan dat ik binnen 2 dagen een mail kan ontvangen van de koerier. Na 2 dagen nog geen bericht. Weer gebeld. Medewerker biedt excuses aan. Zegt dat het druk is geweest en dat alles in orde is. Mail zal begin volgende week worden verzonden. Wederom geen mail ontvangen. Na een paar dagen ontvang ik mail van Typhone dat er nog gegevens ontbreken en of ik ze wil terugbellen!!! Dit is echt een waardeloze service :-)
Vervolgens gebeld en een klacht ingediend die medewerker niet wil accepteren omdat deze via Internet ingediend moet worden. Telefoonnummer achtergelaten en mail geschreven met het verzoek teruggebeld te worden door een leidinggevende. Dat is na 2 dagen niet gebeurd. Reden om de dienstverlening als flauwekul organisatie hier te benoemen. Met zo een organisatie wil je toch geen zaken doen. Als ze je als toekomstige klant al niet serieus nemen belooft dat niets goeds voor een lange termijn abonnement. Verder dus geen zaken meer meedoen!

Vastaus yritykseltä Typhone.nl