Upptäckte att dom dragit pengar på mitt barns abonnemang (han är 11 år) ifrån april-december allt ifrån 100-250kr i månaden, att såna här bluffföretag ens får förekomma å binda prenumerationer utan nå... Näytä lisää
Ni riktar in er på att lura och fakturera barn!!! Wooow... Hur ... kan ni på detta företag sova på nätterna?! I alla fall... Så har min dotter blivit fakturerad 50kr 2gånger vid samma dag och jag... Näytä lisää
Detta företaget håller på att skicka faktura till folk att betala fast man har inte tecknad avtal. Hädanefter om man ska ring dem och berätta att man har inte kör en tjänst hos dem och ber pengar... Näytä lisää
Bedrägeri! Varning! Dras pengar varje månad via min dotters abonnemang, som dessutom är minderåring. Har försökt att kontakta er via mail och telefon. Men varje månad ändras telefonnumret på fakturan... Näytä lisää
txtNation is an award-winning provider of mobile billing and SMS messaging services of which includes mobile campaign and management solutions.
txtNation, Billacombe Road, PL9 7HX, PLYMOUTH
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Man burde kunne give jer 1/5 del af en stjerne. Magen til amatøre skal man lede længe efter. HOLD JER FRA DEM

Vastaus yritykseltä txtNation
Total scam. They send you text messages that cost 5.- for each received SMS. blocking the number doesn't help. Call your provider and they can block the number. If they don't give a refund, go to the police and fill out a report. This is not legal in most countries.

Vastaus yritykseltä txtNation
Tyveri af ens oplysninger, og stjæler folks penge uden samtykke 😡😡
PAS PÅ

Vastaus yritykseltä txtNation
Har fået trukket 450 kr på 2 måneder, på absolut ingen ting. Dette er et fub firma som trækker penge fra folk uden at man køber noget. Jeg vil have mine penge tilbage hurtigst muligt, ellers vil det blive politianmeldt!

Vastaus yritykseltä txtNation
What an absolute scam!! 400kr was charged via Hallon - and I had never consented or accepted any of the subscriptions that they are suggesting I did. txtNation Customer service was useless - they just tell you what you were charged for even if you didn't sign up for it! txtNation should be outlawed - I don't understand why this kind of billing is legal...has anyone launched any kind of legal challenge against txtNation????

Vastaus yritykseltä txtNation
Er blevet tilknyttet et abonnement med automatisk betaling. Undrende da jeg ikke har været på deres hjemmeside og tilmelde, hverken abonnement, eller med kontonr eller kort nummer. Lod være med at besvare sms der kom i sidste uge.
Nu kom der så en sms med, at jeg er fra meldt. Hvilket jeg heller ikke har gjort..
Der kan være sket en fejl men hvordan mon

Vastaus yritykseltä txtNation
På basis af en sms jeg har modtaget finder jeg denne her side på trustpilot
Er det jer som ligger og fusker med crypt123 sendes til 1259?
Jeg skulle bare til at login på SlideShare.net og så kommer den sms ?
Modtager denne SMS:
Det er verificeret. Kvittering: '3709056' ved bestillingen fraskrev du dig retten til fortrydelsesret. du har nu en crypter. pris: 150 dkk support 4592450543
Er vedkommende som står på det svindelnummer debil at tror jeg vil ringe til det nummer?

Vastaus yritykseltä txtNation
Det er fusk og bedrageri.
Nummer 78745363 og SMS 1259.
De trækker 50.- pr. trækning fra min datters mobilkonto, imod hendes og min vilje. Vi har aldrig bedt om noget fra deres sidde. Det er fusk.
Nu har jeg spærret dem hos CBB, men så kan min datter ikke stemme til f.eks. X-factor eller MGP.
Kæft nogle skodmennesker.
Det næste bliver en Politianmeldelse for bedrageri.
Edit: Besked efter besked fra txtNation nedenfor:
Tjek jeres mail og ticketnumber:

scam!!!!
Steeling money from children under 18 years old!

Vastaus yritykseltä txtNation
txtnation er et firma, der laver bondefangeri. Der er indtil nu trukket 6 X 50 dkr. fra min søns mobil abonnement, uden han har fået nogen ting overhovedet. Man kan ikke få kontakt med firmaet via telefonen og klage over eller få rettet deres fejl. I min verden er firmaet et fupnummer.
Det er faktisk lykkedes at få fat på deres kundesupport, der nu har stoppet opkrævningen af et abonnement. Håber det virker. Svar fra txtnations:
Hej,
Tak, fordi du kontakter pfi.me kundeservice
Når vi har kontrolleret dit mobilnummer, kan vi se, at du er blevet faktureret af Red27Mobile for ChillaxGames, der koster 50 DKK .pr. uge
Tjenesten tilbyder en bred vifte af spil, som er tilgængelig for dig via det unikke link, der er sendt til dig, når du abonnerer.
Dette er en indholdsabonnementstjeneste, i dette tilfælde en spilportal, der kan findes på: Slettet pga. må ikke være i anmeldelsen.
En person, der bruger din enhed, har indtastet dit mobilnummer på webstedet. Efter at have gjort dette er der sendt en gratis opt-in-meddelelse til mobilen, dette har inkluderet en pinkode. Denne pinkode er indtastet på det websted, der har abonnementet.
Der er sendt en velkomstbesked, der bekræfter detaljer om abonnementet, herunder annulleringsinstruktioner. Hvis du ønsker mere information om dette, f.eks. Klokkeslæt og dato frimærker for meddelelser, der er sendt og modtaget, så fortæl os det.
Vi kan bekræfte, at denne service er stoppet fra at fakturere dig fra i dag, og at du ikke længere vil modtage yderligere faktureringsmeddelelser.
Best Wishes
pfi.me Customer Support

Vastaus yritykseltä txtNation
DET ER SGU IMPONERENDE!!!! God gammeldags bondefangeri!!!
At lade børn via en eller anden kryptisk model tilmelde sig et abonnement!!! De jo ikke en gang tegningsberettiget!!!!
Og ingen mulig kontakt oplysninger!!!
Det er sgu skammeligt!!!

Vastaus yritykseltä txtNation
I har trukket 250kr fra min søster på 11 års mobil! Uden nogen grund. I skulle skamme jer

Vastaus yritykseltä txtNation
they will happily take your money with or with out your permission ....scam scam scam.....

Vastaus yritykseltä txtNation
My sons number got charged for 450kr with no authorization. Terrible scam.

Vastaus yritykseltä txtNation
Hvad er i for nogle mennesker!!!! I tager jo penge fra andre mennesker føj for den siger jeg bare!!!! I trækker penge for noget man aldrig har købt ... hvad er det for en kode 1259 ??? Ikke en venlig hilsen her fra ..... de har tag 400 kr fra min mobil mobiltelefonregning

Vastaus yritykseltä txtNation
I har nu ulovligt trukket 2x 50 kr fra min datter på 11 år. Jeg har fremsendt mail til jer og såfremt i ikke tilbagebetaler beløbet bliver i meldt for svindel.

Vastaus yritykseltä txtNation
I charge 450 kroner for this , which I did not know. I write an e-mail Pfi.me and I call their number but still there is no action. Why all of you there doing this? Your are happy collecting money from other people.

Vastaus yritykseltä txtNation
Min søn er også blevet trukket 500 kr igennem sit mobil abonnement.
For noget der Ikke er blevet bestilt. Har prøvet at ringe til jer flere gange uden held ???
Teleankenævnet er jeg blevet anbefalet at gå videre til ?

Det er snyd og bedrag.
Stop din mobilbetaling straks ellers bliver de ved med at trække penge.
MVH Hanne/Per amby

Vastaus yritykseltä txtNation
FUSK!! Min søn er blevet opkrævet 150 kr, som han ikke har brugt. Der popper et skærmbillede op, som man ikke kan undgå at trykket 'videre' på, og vupti er der trukket 150 kr.
LUK svindelforetagendet!
Jeg har prøvet at ringe til det angivne nummer, som ikke besvares.