txtNation Arvostelua

TrustScore 1/5 tähteä

1,2

Upptäckte att dom dragit pengar på mitt barns abonnemang (han är 11 år) ifrån april-december allt ifrån 100-250kr i månaden, att såna här bluffföretag ens får förekomma å binda prenumerationer utan nå... Näytä lisää

Ni riktar in er på att lura och fakturera barn!!! Wooow... Hur ... kan ni på detta företag sova på nätterna?! I alla fall... Så har min dotter blivit fakturerad 50kr 2gånger vid samma dag och jag... Näytä lisää

Detta företaget håller på att skicka faktura till folk att betala fast man har inte tecknad avtal. Hädanefter om man ska ring dem och berätta att man har inte kör en tjänst hos dem och ber pengar... Näytä lisää

Bedrägeri! Varning! Dras pengar varje månad via min dotters abonnemang, som dessutom är minderåring. Har försökt att kontakta er via mail och telefon. Men varje månad ändras telefonnumret på fakturan... Näytä lisää

1. Televiestintä

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

txtNation is an award-winning provider of mobile billing and SMS messaging services of which includes mobile campaign and management solutions.

Huono

TrustScore 1/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

I dag kom opkrævningen fra næste måned…

I dag kom opkrævningen fra næste måned og der bliver trukket 300 kr for noget vi ikke har bestilt....jeg er rasende...i sidste måned var det 350 kr og jeg har trykket stop og mailet til dem....det er bondefangeri og vores børn ser ikke de sms..jeg melder det til politiet hvis dette ikke stopper nu.

28. heinäkuuta 2020

Vastaus yritykseltä txtNation

Vi ved ikke, hvilken service eller app du har problemer med, og vi undskylder det. Vi vil hjælpe dig med at få svar på alle dine spørgsmål, men vi kører ikke nogen forbrugertjenester eller apps. Det ville være godt, hvis du kunne dele nogle detaljer med os, inklusive eventuelle telefonnumre (e-mail os privat med personlige oplysninger), så vi kan hjælpe dig på den bedst mulige måde. Du kan også kontakte os via e-mail, så vender vi snart tilbage til dig med vejledning: help@pfi.me.

I har uberettiget trukket 6*50 kr

I har uberettiget trukket 6*50 kr. fra min søns telefonabonnement. Jeg vil bede jer tilbagebetale pengene. Jeg har allerede skrevet til jeres info-mail, men har ikke fået svar. Jeg kan jo se på de andre anmeldelser herinde, at jeg langtfra er den eneste der har problemer med jeres gebyrer, så måske er der ingen anden udvej end bank og politi.

27. heinäkuuta 2020

Vastaus yritykseltä txtNation

Vi ser, at du har abonneret på en service leveret af ChillaxGames, og vi beklager det problem, du oplever. Vi er en sikker, fuldt reguleret faktureringsudbyder til mobil- og onlinebetalinger, der ligner virksomheder som PayPal. Vi ejer eller betjener ikke direkte den service, du har klaget over, men vores kundeserviceteam kan hjælpe dig med at finde en løsning eller sætte dig i kontakt med tjenesteudbyderen. Kontakt os via e-mail, så vender vi snart tilbage til dig med vejledning: help@pfi.me.

Vores søn er også blevet snydt af dette…

Vores søn er også blevet snydt af dette svindel firma. Jeg håber virkelig at i kommer til at blive straffet for alt jeres svindel. Føj

25. heinäkuuta 2020

Vastaus yritykseltä txtNation

How the hell are these people taking 30…

How the hell are these people taking 30 euro a month from me, and I never signed up or subscribed to them? I have text stop and its still going on!!! I don't even know how they got my number, am I entitled to a refund? its been going on for months.

22. heinäkuuta 2020

Vastaus yritykseltä txtNation

We do not know which service or app you are having a problem with, but we apologise for this and would like an opportunity to resolve your issues. We are a secure, fully-regulated billing provider for mobile and online payments, similar to companies like Paypal. We do not directly operate any consumer services or apps. However, our customer care team can assist you to find a solution or to put you in contact with the service provider if you can share a few details with us, including any affected phone number (please email us privately with any personal information). You can contact us by email and we will get back to you very soon with guidance: help@pfi.me

I already payde 130CHF for this scam

I already payde 130CHF for this scam, and I don't even know what that is. I'm very sad that there are people that are robbing normal workers like me...

22. heinäkuuta 2020

The worst company ever

The worst company ever in my life. I paid 320 CHF for something that I didn’t ask for it and without knowing for what it was. I send them so many emails and they refused to refund me. What can I say that I work for paying this kind of trick companies

21. heinäkuuta 2020

Hi,

Hvad i verden er i for nogle…

Hvad er i for nogle mennesker!!!! I tager jo penge fra andre mennesker føj for den siger jeg bare!!!! I trækker penge for noget man aldrig har købt ... hvad er det for en kode 1259 ??? Ikke en venlig hilsen her fra .....

15. heinäkuuta 2020

Vastaus yritykseltä txtNation

Quickfix på uønsket træk via mobil nummer

Jeg skriver i dag en mail til forbrugerombudsmanden med en klage over dette firma.

Du kan finde emailadressen til forbrugerombudsmanden på forbrugerombudsmandens hjemmeside.

Jeg skal opfordre alle andre der også mener at der uretmæssigt er blevet oprettet abonnement og uretmæssigt er trukket beløb fra deres mobilnummer til at gøre det samme.

På den måde kan vi få undersøgt hvad det er der foregår.

Quickfix:

Kontakt straks dit telefonsselskab og få dem til at hjælpe dig med at få skiftet nummer - så skulle det ikke længere være muligt at der bliver trukket penge fra dit mobilabonnement.

Spær evt. for SMS betalinger m.m.

Undersøg om forbrugsmaksimum omfatter disse betalinger.

13. heinäkuuta 2020

Snyd og humbug.

Snyd og humbug.
Min datters tlf blev pludselig lukket pga forbrugsmax.
Her har de også trukket penge, selvom hun hverken er tilmeldt med kort eller andet!
Og hvis hun går ind på noget betalingshalløj, får jeg besked om det på min mail og SMS, men jeg har INTET fået!!
Vupti og pengene er trukket!!

8. heinäkuuta 2020

Vastaus yritykseltä txtNation

Fup rpblox er svindel som trækker penge…

Fup rpblox er svindel som trækker penge fra børn på 1259 og ser nummer 78745363 bliver ikkke taget men henviser til en beskredsvar som lige ledes trækker penge

7. heinäkuuta 2020

Hej,

Efter at have kørt dit mobilnummer igennem vores system, kan jeg bekræfte, at du ikke er blevet opkrævet for eventuelle tjenesteydelser fra os her i kundeservice. De beskeder vi har sendt til dig var gratis. Så vi kan bekræfte, at du ikke er blevet opkrævet for nogen af de beskeder, der blev sendt til dig fra vores system.

Scum from a company

They just help internet scammers to cheat young people. Absolute useless service that should be forbidden. It's about time to get better protection for phone users!

6. heinäkuuta 2020

Hi,

Frustration

This efforts that this company goes to in order to extract money from individuals is outrageous. Their customer service is non-existent. Having attempted to contact them on countless occassions in order to stop them fleecing me any more than they have, I feel that I have reached the stage where I will have to take the drastic measure of changing my number, despite the incredible inconvenience that this will cause

3. heinäkuuta 2020

Advarsel!

Advarsel!!

Min datter har lige bestilt et abonnement som lyder på 50 kr... I UGEN!! Hun kom og sagde det med det samme, da hun opdagede at noget var helt galt.
Hun ville egentlig bare hente et spil i app store (gratis!) og da hun går ind på spillet skal hun skrive sit telefonnummer. Det gør hun så, og vupti, så er hun bundet op og de første 50kr er registreret.

Har efterfølgende været inde og læse anmeldelser, som jeg vedhæfter her. Når man melder “STOP” sker der ikke en fløjtende fis! Ringer selvfølgelig til teleudbyder i morgen, så må vi spærre hendes nummer, så de ikke kan trække mere - Men øv hvor er det frustrerende at der findes nogle, der bevidst narrer penge fra BØRN!

Appen hun hentede hed “Air Buzz” men ud fra anmeldelserne på trustpilot kan jeg forstå at der er flere forskellige!

Vi har intet kort eller andre betalingsoplysninger på børnenes telefoner, netop så de ikke kan komme til at købe noget - Men det kan man så heller ikke regne med mere, da de åbenbart bare trækker det via telefonregningen 🤦‍♀️

1. heinäkuuta 2020

Svindel og humbug !!!!

Svindel og humbug !!!!

Der er trukket 3 x 75,- fra min søns uden han har gjort noget. Hvor er I bare nogle gedine svin!!!

1. heinäkuuta 2020

Vastaus yritykseltä txtNation

Svindel!!!! I snyder penge fra børn, føj!!!!

Svindel!!!!! I skulle slet ikke ha en stjerne. Min datter har hentet app’en Air buzz som er gratis, men så bliver hun bedt om at taste sit tlf. nr. og så bliver hun trukket 50 kr. om ugen. I er jo helt væk, at snyde penge fra børn. Jeg er tænker det på tide i bliver meldt til politiet, så det her svindel kan stoppes. Og I svarer jo bare det samme til alle, I ved ikke hvad det er for en App, men det har jeg jo skrevet. Så igen SVINDEL!!!!! I burde blive lukket ned.

29. kesäkuuta 2020

Vastaus yritykseltä txtNation

I må sidde med en dårlig smag i…

I må sidde med en dårlig smag i munden!!! Tage penge fra børn...

25. kesäkuuta 2020

Criminals

This is a scam - they have stolen €67.50 from my mobile account for an entirely unsolicited text service. They claim that they have a legal "right" to charge you if you happen to hit off their advertisement!! If you ring them you get some young fella called John who sounds like he is lying on the couch in his front room and who cannot provide his surname, has no senior management, no registration number and doesn't know who owns the company. Comreg and the police will be in touch with you, John!!

Vastaus yritykseltä txtNation

Voor de 2de maand op rij wordt er 24…

Voor de 2de maand op rij wordt er 24 euro aangerekend via mijn telefoonrekening. Ik heb geen enkel contact, app of verbinding met deze firma. Ze zijn ook niet bereikbaar en het 0800 nummer voor België is een Duitse operator. Niet te vertrouwen, dit is een fake bedrijf

Vastaus yritykseltä txtNation

We weten niet met welke dienst of app u een probleem heeft, maar we verontschuldigen ons hiervoor en willen u graag helpen bij het vinden van een oplossing. Wij zijn een veilige, volledig gereguleerde facturatieservice voor mobiele en online betalingen, vergelijkbaar met een bedrijf als Paypal. Wij beheren geen directe consumentendiensten of apps. Ons klantenserviceteam kan u echter wel helpen om een oplossing te vinden of u in contact brengen met de dienstverlener. Hiervoor verzoeken wij u om enkele gegevens, inclusief het getroffen telefoonnummer (mail ons privé met eventuele persoonlijke informatie). Stuur ons een e-mail en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen: help@pfi.me

A SCAM

I am from Denmark. Have never heard of txtnation and have not had any contact with them, but still they have somehow managed to charge me 2x150 DKK via my mobilecompany, for services I have not signed up for, and it's not clear what the services actually is. IT'S a scam and they must be stopped!!!

Vastaus yritykseltä txtNation

Tyvene !!!!!!Fra mig stjæler også 150…

Tyvene !!!!!!Fra mig stjæler også 150 kroner hver måned.Først med Oster, og derefter med you see !!! Jeg går til retten.

23. kesäkuuta 2020