txtNation Arvostelua

TrustScore 1/5 tähteä

1,2

Upptäckte att dom dragit pengar på mitt barns abonnemang (han är 11 år) ifrån april-december allt ifrån 100-250kr i månaden, att såna här bluffföretag ens får förekomma å binda prenumerationer utan nå... Näytä lisää

Ni riktar in er på att lura och fakturera barn!!! Wooow... Hur ... kan ni på detta företag sova på nätterna?! I alla fall... Så har min dotter blivit fakturerad 50kr 2gånger vid samma dag och jag... Näytä lisää

Detta företaget håller på att skicka faktura till folk att betala fast man har inte tecknad avtal. Hädanefter om man ska ring dem och berätta att man har inte kör en tjänst hos dem och ber pengar... Näytä lisää

Bedrägeri! Varning! Dras pengar varje månad via min dotters abonnemang, som dessutom är minderåring. Har försökt att kontakta er via mail och telefon. Men varje månad ändras telefonnumret på fakturan... Näytä lisää

1. Televiestintä

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

txtNation is an award-winning provider of mobile billing and SMS messaging services of which includes mobile campaign and management solutions.

Huono

TrustScore 1/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

SVINERI at stjæle fra børn

Øv øv øv at man skulle vælge en stjerne
Så blev min datter også “røvet” for 200kr.
Sikke noget svineri.
Hun aner ikke hvad det er og kender ikke noget til at hun skulle have været inde på nogle sider som skulle relatere til GetVidi

14. tammikuuta 2021

Vastaus yritykseltä txtNation

Vi ser, at du har abonneret på en service leveret af [Navn på tjeneste], og vi beklager det problem, du oplever. Vi er en sikker, fuldt reguleret faktureringsudbyder til mobil- og onlinebetalinger, der ligner virksomheder som PayPal. Vi ejer eller betjener ikke direkte den service, du har klaget over, men vores kundeserviceteam kan hjælpe dig med at finde en løsning eller sætte dig i kontakt med tjenesteudbyderen. Kontakt os via e-mail, så vender vi snart tilbage til dig med vejledning: help@pfi.me.

Banditter

Så snød I også lige min datter for 50 kr. Hvad er det dog for klamme metoder I benytter? At snyde penge ud af børn, og ikke oplyse hvad de betaler for inden. Ondskabsfuldt! Hermed meldt til politiet.

Kvittering: Du er takseret 50 kr. for dit GetVidi abonnement.
Opsig: STOP til 1259
78770193 dk. vidi. mobi / content

Men hun havde slet ikke noget abonnement der. Svindel og humbug.

9. tammikuuta 2021

Vastaus yritykseltä txtNation

Vi ved ikke, hvilken service eller app du har problemer med, og vi undskylder det. Vi vil hjælpe dig med at få svar på alle dine spørgsmål, men vi kører ikke nogen forbrugertjenester eller apps. Det ville være godt, hvis du kunne dele nogle detaljer med os, inklusive eventuelle telefonnumre (e-mail os privat med personlige oplysninger), så vi kan hjælpe dig på den bedst mulige måde. Du kan også kontakte os via e-mail, så vender vi snart tilbage til dig med vejledning: help@pfi.me.

Stjæler

At stjæle penge fra børn er et beskidt tricks. Min søn skrev stop og vupti så snuppet i lige 50kr. Hvad er det for en mentalitet at have, må i kvældes i jeres griskhed. Håber i sover godt om natten.

8. tammikuuta 2021

Vastaus yritykseltä txtNation

Ulovligt at i trække penge for ingenting!

Min datter har været ind på noget love tester, og efter at hun har gjort det, takseres hun for 50 kr !!!! og nu står der på min regning 1259/Txtnation/+457874 5363//Mobizone.
Hvad er det jeg betaler til ?????
jeg vil omgående have den slettet.
Stop med det fusk

22. joulukuuta 2020

Vastaus yritykseltä txtNation

Vi ser, at du har abonneret på en service leveret af Clubmium og vi beklager det problem, du oplever. Vi er en sikker, fuldt reguleret faktureringsudbyder til mobil- og onlinebetalinger, der ligner virksomheder som PayPal. Vi ejer eller betjener ikke direkte den service, du har klaget over, men vores kundeserviceteam kan hjælpe dig med at finde en løsning eller sætte dig i kontakt med tjenesteudbyderen. Kontakt os via e-mail, så vender vi snart tilbage til dig med vejledning: help@pfi.me.

Uretmæssig træk af penge.

Jeg har netop skrevet til jeres mail, angående uretmæssig træk af penge på mobil konto. Jeg har ingen mulighed for at se hvad penge er trukket for, og tidspunktet er på et tidspunkt hvor der ikke har været anvendt APPs eller hjemmeside. Jeg forventer at betalingen annulleres. Alternativt bliver I meldt til politiet for svindel.

13. joulukuuta 2020

Vastaus yritykseltä txtNation

Endnu en i samlingen af ukendte…

Endnu en i samlingen af ukendte opkrævninger fra txtNation 1259
For min søn lød det på 150,00

9. joulukuuta 2020

Total svindel firma

Total svindel firma, blev bare trukket 50 kr uden at have tilmeldt sig noget. Fatter simpelt hen ikke det er lovligt og at ingen kan gøre noget ved det. Kan se på denne side og i andre Forum at de er forsøgt anmeldt til politiet, som tilsyneladende intet kan gøre og mobil selskaberne ved heller ikke hvad de skal gøre som jeg forstår det. Kan se at det er foregået i mange år, sikken et svindelnummer. Ville så meget ønske der kunne gøres noget, men aner ikke hvordan det kan stoppes.
TELMORE siger de intet kan gøre, men at takstserede sms skal slåes fra, det har hjulpet indtil videre. Men ærgerligt at det så er slut med at donere beløb til humanitære organisationer.

9. joulukuuta 2020

Jeg melder mig i koret

Jeg melder mig i koret, der er også trukket penge fra min bonussøns konto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7. joulukuuta 2020

Vastaus yritykseltä txtNation

Hvad er det her for et selvskab

Hvad er det her for et selvskab?
Min datter på 9 år er blevet trukket 50,- fra sit mobil abbonement. For hvad? Der skal en forklaring på hvordan dette kan lade sig gøre uden samtykke?

5. joulukuuta 2020

Total bondefangeri!

Total bondefangeri!! De hæver penge på min konto månedligt, og Yousee kan ikke engang afmelde det.....

3. joulukuuta 2020

Vastaus yritykseltä txtNation

SVINDEL!!! DENNE SERVICE HAR MALKET MIN 14-ÅRIGE…

DENNE SERVICE HAR MALKET MIN 14-ÅRIGE DATTERS MOBILABONNEMENT FOR 410 KR PÅ 4 UGER!!! HUN HAR IKKE MELDT SIG TIL NOGET. DETTE ER EN SVINDLER, OG VI VIL POLITIANMELDE!

30. marraskuuta 2020

TYVER SELSKAB!

25. marraskuuta 2020

Hvem er I..??

Hvem er I..??
Har lige konstateret at der bliver trukket flere 100 kr på min søns tlf regning...hvordan får man det stoppet?
Jeg aner ikke hvad i er for et firma.. men jeg vil have at det stopper med at blive trukket penge med det samme.

15. marraskuuta 2020

Hej,

TXTNATION LTD is a scam and should be…

TXTNATION LTD is a scam and should be closed down.
My mobile bill doubled because of Premiun Rate Texts that I did not receive, nor want but was billed for by THREE- IRELAND.
I had 2 hours on THREE Chat line with 3 different assistants who hung up but I called again third time.
THREE said:-
-Text STOP to the Premium Text number BUT I DIDNT GET ANY TEXTS or numbers, only bills.
-After two hours THREE gave me TEXTNATION LTD #57976 and phone number 016869147 to get a refund.
-I agreed for THREE to block all Premium rat texts.

I suggest COMREG make mobile providers only allow Premium Rate Texts as an option on request to stop such scams.

1. marraskuuta 2020

Hi,

We do not know which service or app you are having a problem with, but we apologise for this and would like an opportunity to resolve your issues. We are a secure, fully-regulated billing provider for mobile and online payments, similar to companies like Paypal. We do not directly operate any consumer services or apps. However, our customer care team can assist you to find a solution or to put you in contact with the service provider if you can share a few details with us, including any affected phone number (please email us privately with any personal information). You can contact us by email and we will get back to you very soon with guidance: help@pfi.me

Hold jer væk fra dette svindel tyveri…

Hold jer væk fra dette svindel tyveri firma, ikke godkendt ,at stjæle fra især børn . Teleselskaber burde holde øje med disse tyveknægte !!!!

22. lokakuuta 2020

Ditto: fusk!

Ditto med andre her: vi fik besked fra CBB om manglende 50kr. Vores datter fik SMS fra Red27/1259.Vi har intet ide om hvad der handler om, skrev til CBB. CBB har lagt sagen op. Men vi skal stadig betale 50kr først! Og venter på CBB for 50kr tilbage. Vi synes det er mærkeligt hvis vi ikke får penge tilbage for noget vi slet ikke accepterede i forvejen! Vi kunne heller ikke se hvad for noget de sælger! Vi håber det bliver fuldstændig blokeret fra vores land!

17. lokakuuta 2020

Hej,

makes money out of innocent children…

makes money out of innocent children who think they are texting their friends - shame

16. lokakuuta 2020

SCAM

SCAM - unsolicited and unsubscribed charges with no texts received. Tesco Mobile Ireland staff helpful in blocking them - Communications Regulator needs to act on these thieves.
See standard 'holding' reply below

8. lokakuuta 2020

Total scam

Total scam. They send you SMS messages that cost 5 CHF each => I received 3 messages with 4 seconds apart for a so called "weekly Proirity Service"? And they bill it through your Mobile Provider (in my case Salt). Ask your Mobile Provider to refund the amount as it is this legal entity who is being used and thus enabling the Scam.
And surprising enough it seems that txtNation "do not support the Facebook Platform" and thus preventing the Scam information to spread!
I expect txtNation to answer this with a "standard automatically generated answer" :)

2. lokakuuta 2020

Hi,

Vi har prøvet afmelde denne medlemskab…

Vi har prøvet afmelde denne medlemskab som vores søn uheldigvis kommet være med til, uden anelse om hvad det er for noget han er med i.

30. syyskuuta 2020