Rolluikmotor
Besteld: rolluikmotor met montage onderdelen. Snelle en correcte levering naar België. Naar mijn mening , correcte firma.
Tuson is een webshop met zonweringonderdelen. Door onze jarenlange ervaring in de zonwerings-branche zijn wij uitgegroeid tot een betrouwbare leverancier van topklasse zonweringonderdelen. Ons bedrijf kenmerkt zich door zijn hoge servicegraad, prima kwaliteit en scherpe prijsstelling en houd graag de lijnen kort, zodat u snel en efficiënt geholpen wordt.
Hollanti
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Een paar rolluik schakelaars besteld rommelig binnen gekomen en mist ook belangrijk onderdeel meermalen contact gehad en beloofte om op te sturen maar nog steeds niets van terecht
Mijn bandwinder was stuk. Het betrof in mijn geval geen standaard product maar Tuson had hem gelukkig wel op voorraad. Deskundig advies en snelle levering. Echte aanrader. Super mensen!
Zag een aantal negatieve recensies. Deel daarom ook even mijn positieve. Doen precies wat ze zeggen. Het juiste product binnen twee werkdagen. Wou last minute het verzendadres wijzigen en dit was ook geen probleem. Goede ervaring!
Een staalkabelopwinder besteld bij Tuson. Goede prijs, goede webshop, snelle levering en zelfs op zondag Whatsapp contact over advies gehad. Beter kan het niet.
Hele fijn zaken gedaan. We hebben een rolluik motor met solar kit gekocht. Netjes in 2 dagen geleverd zoals aangegeven op de site.
Met installeren kregen we de motor niet aan de praat of gekoppeld met de afstandsbediening. Contact per whatsapp gezocht. Ik werd tegen verwachting in direct geholpen en er werd goed samen met me gezocht naar t probleem.
Bleek de motor in slaapstand te hebben gestaan en met goede instructie op kunnen lossen. Erg fijn contact en volledig antwoord.
Oja en de prijs was ook nog laag
We zijn in een huis komen wonen waar de hordeur niet goed vastzat. Na even online gezocht te hebben, besloten we de bevestigingsclips voor de plisse-hordeur bij Tuson te bestellen. Prima geprijsd, binnen twee werkdagen geleverd zoals beloofd en goed verpakt. Fijne ervaring!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.