TrendyLiving.dk Arvostelua

2 653
TrustScore 4/5 tähteä

4,1

Ich hatte Anfang August einen Couchtisch bestellt, der mit 3-4 Liefertagen angegeben war. Nach Wochen des Wartens wurde mir mitgeteilt dieser würde Mitte nächster Woche versendet. 10 Tage später:... Näytä lisää

Min højt skattede tekande blev smadret. Den var en gave, modtaget for 2 år siden. Udsolgt alle andre steder end hos TrendyLiving. Det er en stentøjs-tekande, så den jeg har modtaget fra TrendyLiving e... Näytä lisää

Fem stjerner på trods af min ordre blev væk under forsendelsen . Var hurtige til at undersøge sagen , da de ikke havde den tilsvarende vare på lager , blev pengene returneret samme dag . Meget søde og... Näytä lisää

Mit køb blev sendt super hurtigt 👍 Jeg kunne ikke umiddelbart vælge hvilken pakkeshop, jeg gerne ville have leveret til, så det kunne godt forbedres🙂

1. Huonekaluliike
  6. Ulkokalusteet
  7. Valaisinliike

Tietoja yrityksestä TrendyLiving.dk

E-mærket webshop
Eksklusiv boligindretning og boligudstyr. Dansk design af møbler, lamper, havemøbler, puder, tæpper, børneudstyr, køkkengrej og meget mere.
Fri fragt fra 599,-

Hurtig levering og god pris

21. kesäkuuta 2026

Hej Marianne
Mange tak skal du have.
Du ønskes en god solrig dag :-)
Med venlig hilsen Jacob

Meget hjælpsom service også udenfor…

Meget hjælpsom service også udenfor deres åbningstid, hvor jeg fik hjælp til spørgsmål vdr levering.
Super hurtig levering som ønsket og trak and trace fungerede fint. Leveringen med chauffør var indenfor tidsintervallet og han hjalp med at bære min pakke ind til elevatoren, selvom der var betalt til kantsten .

12. kesäkuuta 2026

Hej
Mange tak skal du have. Dejligt chaufføren hjalp dig.

Hurtig levering!

Hurtig levering!

Hej Xia

God hjemmeside

God hjemmeside, let bestilling, hurtig levering. Jeg kommer gerne igen.

19. kesäkuuta 2026

Hej Mette
Med venlig hilsen Jacob

Forfærdeligt. Aldrig køb derfra.

Amen det er det værre møg.
Jeg skriver ikke normalt anmeldelser, men jeg bliver simpelthen nød til at advare alle.

Jeg bestiller en varer d. 6 APRIL. JA… for knap næsten 3 måneder siden! Jeg får først afvide den vil ankomme 6-8 uger efter d. 6 april… Så venter jeg. Og kontakter dem så igen i start juni uden svar, da produktet efter 9 uger stadig ikke er kommet. Så prøver jeg igen igen… og får afvide at den forventede leveringstid er i uge 27…. Så går der igen lidt tid uden svar, også får jeg afvide at jeg først vil modtage den i uge 30 - Altså i slut juli, på trods af at de får varen på lager i uge 27? Nårhhh ja… for det tager jo 3 uger før at postmanden kommer med min pakke. (Og selv hvis de er lukket i uge 28 og 29 som de siger, hvorfor ikke sende min pakke i uge 27 når i jo “modtager produktet” som i siger, og sender den direkte? Tager det jer nu også 3 uger at sende min varer som jeg købte i start april?)

Det mest forfærdelige er at man selv skal kontakte dem for at få den mindste information om hvad filan der sker. At informere vores kunder og følge op… det kender vi intet til eller tager ansvar for. Desuden burde de arbejde på at få en bedre kommunikations medarbejder. Få styr på jeres ting og jeres attituder! Og måske få en levarandør der ikke er fra langbortistan, bare så i kan købe billigt skrald og sælge dyrt. Det forklare i værdfald den forfærdelige lange ventetid. Så kunne i måske holde på jeres kunder.

Den eneste grund til at jeg ikke har annuleret min ordrer er for oprigtgtalt at se hvor længe det vil tage før produktet ankommer. Så kunne man eventuelt kunne gå videre med det, for de har ikke fremgjort det tydeligt at det tager et kvart år at få sin varer hjem når man bestiller det hos dem og de er uklare om leveringstiden. Jeg har 3 mails nu hvor de skriver 3 forskellige leveringstidspunkter. Der er vidst noget med markedsføringsloven man har misforstået..

18. kesäkuuta 2026

Hej Heaven Jasmin
Det har stået en leveringstid på 64 hverdage på den vare, som du har købt for 229 kr. gennem ViaBill. Det må du have overset. Jeg sender en mail til dig med bevis på dette. Vi har heller ikke trukket nogle penge og gør det først, når varen sendes. Leverandøren vil dog få varen på lager i løbet er kort tid, så du kan få din vare.
Med venlig hilsen Jacob

Jeg havde udelukkende en positiv…

Jeg havde udelukkende en positiv oplevelse med bestilling af havebord som ankom super hurtigt, 2 dage efter online bestilling og god service per email.
Kan kun anbefale.

10. kesäkuuta 2026

Hej Anja

God pris

God pris. Effektiv ekspedition og hurtig levering. Fint udvalg.

Hej
Med venlig hilsen Jacob

Hurtig levering og flot smykke

Hurtig levering. Købte halssmykke med croissant som er virkelig flot og passer til billedet på hjemmesiden.

11. kesäkuuta 2026

Hej Tine
Med venlig hilsen Jacob

Alt kørte let og bekvemt

Alt kørte let og bekvemt. Hurtig levering og løbende opdatering af ordrestatus. Vil klart handler der igen.

9. kesäkuuta 2026

Hej Ann

Da jeg fortsat efter mindst 14

Da jeg fortsat efter mindst 14. dage, ikke har modtaget min Hay stol, selv om pengene er reserveret den 5/6 2026-
Så må jeg forvente:
At vi selv skal afhente vores Hay stol i Uggelbølle, nær Rønde
Eller at Trendy Living returnerer mine penge på 1.851 kr.
- Hidtil er jeg blevet ignoreret i mine henvendelser.

SÅ HOLD JER LANGT VÆK FRA FIRMAET, og køb Jeres varer et abdet sted.
Vh. Susanne Underlin

Nb:
Når vi kører til Trendy Living i morgen, må vi passende anmelde butikken hos Politiet.

Hej Michael
SLUDDER og LØGN - VI HAR IKKE HÆVET NOGLE PENGE, DET GØR VI FØRST NÅR VAREN SENDES. Det er banken, som reserverer beløbet (ikke os).
Vi kan sende stolen til dig sidst i denne uge - men vi har nu annulleret handlen efter dit ønske og afvis betalingen.
Med venlig hilsen Jacob

Jeg har tidligere været inde og give to…

Jeg har tidligere været inde og give to stjerner, jeg har ventet på min bestilling siden april, og har først modtaget nu midt juni. Men vil sige, at kundeservice har været venlige, og forsøgt at hjælpe. Jeg har nu modtaget det lovede, og det lever fuldt ud op til forventningerne. Så derfor ændre jeg mine stjerner, og det er IKKE på opfordring af firmaet, det er helt på eget initiativ. Tak for meget sen, men gode varer, og hjælpen.

12. kesäkuuta 2026

Hej Frisøren
Mange tak for at være meget fair og ændre din anmeldelse.
Du ønskes en god weekend :-)

Hurtig levering

Hurtig levering, ingen problemer 👍

3. kesäkuuta 2026

Hej K. Thiesen
Mange tak.
Du ønskes en god mandag :-)

God service !!

6. kesäkuuta 2026

Hej Nick
Mange tak - godt vi fik rettet op på fejlen.
Du ønskes en god mandag :-)
Med venlig hilsen Jacob

Bestilte online, hurtig respons med hilsen, varen modtaget som aftalt👌🏻 En god og positiv oplevelse👌🏻

31. toukokuuta 2026

Hej Helle
Mange tak.

Du ønskes en god søndag :-)