Min højt skattede tekande blev smadret. Den var en gave, modtaget for 2 år siden. Udsolgt alle andre steder end hos TrendyLiving. Det er en stentøjs-tekande, så den jeg har modtaget fra TrendyLiving e... Näytä lisää
Fem stjerner på trods af min ordre blev væk under forsendelsen . Var hurtige til at undersøge sagen , da de ikke havde den tilsvarende vare på lager , blev pengene returneret samme dag . Meget søde og... Näytä lisää
Upålideligt firma, jeg bestilte min vare 5 sep 2026 og har endnu ikke modtaget den. Fik at vide at der var 3 dages leveringstid. Kan se andre har haft samme problem. Firmaet svarer ikke på mails og ha... Näytä lisää
Hurtigt svar på skriftligt spørgsmål vedr. varen, hurtig levering af bestilt vare og venligt personale. Varen helt som forventet. God service.
Århusvej 25, 8410, Rønde, Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Fine varer helt efter mine forventninger. Hurtig levering.

Vastaus yritykseltä TrendyLiving.dk
Jeg har aldrig fået min vare, og de svarer ikke på mine henvendelser.
Opdateret: jeg har nu fået min vare efter tre måneder, men de beklagede fejlen og har rettet rigtig fint op på det. Min oplevelse er, at det var en fejl i deres system, som de har rettet op på😊 dog ikke fem stjerner, da der trods var rigtig lang ventetid i dette tilfælde.

Virkelig god kundeservice!
Jeg modtog desværre en defekt vare, men kundeservice var hurtig til at svare og sende et nyt! Dejlig trygt at handle hos dem!
Varm anbefaling herfra!

Vastaus yritykseltä TrendyLiving.dk
Nem og hurtig måde at bestille varer på. Hurtig tilbagemlding om hvornår man kan hente sine varer.
Det eneste jeg godt kunne tænke mig, er at når man kommer ind på Gårdspladen, vil det være lettere at se hvor man skal hen for at afhente, hvis der var et skilt med jers navn og logo.

Fin handel og levering.
Bestilte 2 Lene Bjerre krukker og alt er fint.
Hurtig levering 👌🏻

Vastaus yritykseltä TrendyLiving.dk
Hurtig ekspedition. Varen passede til beskrivelsen.

Vastaus yritykseltä TrendyLiving.dk
Rigtig god oplevelse. Varen var billigere end andre steder jeg kiggede og den levede fuldstændig op til min forventning. Den kom også forholdsvis hurtig, så jeg er godt tilfreds.

Vastaus yritykseltä TrendyLiving.dk
Fantastisk service, superlækre produkter og virkelig hurtig fragt. Kan klart anbefales :-)

Vastaus yritykseltä TrendyLiving.dk
Jeg kan kun anbefale at handle hos TrendyLiving. Vi fik hurtigt svar på vores spørgsmål og rigtig god service ifm. levering.

Vastaus yritykseltä TrendyLiving.dk
Jeg fik den rigtige vare til aftalte pris og til den aftalte tid

Vastaus yritykseltä TrendyLiving.dk
Produktet (en lampe) er præcis som beskrevet, og blev leveret hurtigt i fin stand.

Vastaus yritykseltä TrendyLiving.dk
Hurtig og sikker fremsendelse. God kommunikation

Vastaus yritykseltä TrendyLiving.dk
Jeg bestilte 3 dørgreb d. Torsdag d. 6/8 og der stod forventet levering 3-5 dage og har stadig ikke fået at vide at de er afsendt. Det er sidste gang jeg bruger dem.! Når der skrives forventet leveringstid, så regner man med det er den tid.

Vastaus yritykseltä TrendyLiving.dk
Det ærgrer mig at skulle give en dårlig anmeldelse af en dansk virksomhed.
Jeg har haft en reklamation på en helt ny sofa hvor hynden til sofaen var for lang til sofaen. Jeg blev tilbudt et tilgodebevis på først 300 og derefter 500. Et tilgodebevis kan ikke bruges til at købe ny hynde og ej heller til reparation så hynden kommer til at passe. Jeg føler derfor ikke at min udfordring er blevet løst og Trendyliving vil ikke bare give en reduktion i prisen eller sørge for at sende ny og passende hynde. Til gengæld vil de gerne have at jeg køber nye varer hos dem. Dette bliver dog ikke tilfældet.
Jeg synes desuden at svartiden hos deres kundeservice er meget lang og min sidste mail fra 26/6 har de dd (14/8) stadig ikke vendt retur på.

Vastaus yritykseltä TrendyLiving.dk
Varer i god kvalitet til rimelige priser. Hurtig ekspedition.
Kan anbefales.

Vastaus yritykseltä TrendyLiving.dk
Nemt at bestille og hurtig levering. En god oplevelse.

Nem hjemmeside
Hurtig levering
Flot produkt

Vastaus yritykseltä TrendyLiving.dk
Jeg bliver nødt til uopfordret at komplimentere Trendyliving for et rigtigt godt køb og en superhurtig og gratis levering , det kan simpelthen ikke gøres bedre . Jeg er SÅ glad for min nye havebænk ; mvh Ea