Ensinnäkään minkäänlaiset matkalaukut eivät kuuluneet hintaan vaikka varausvahvistuksessa näytti että olisi kuulunut. Toiseksi teihin oli vaikea saada yhteyttä suomeksi vaikka sivustoilla on muutoin k... Näytä lisää

Lentolippujen tilaamisen yhteydessä ohjataan jäseneksi tarjoamalla alennusta. Jäsenyyden uusiutumisviesti vuodeksi tuli heti matkan jälkeen ennenkuin ehdin perua jäsenyyttä- ja ilmoitus, että tililtä... Näytä lisää
Hotelli on hyvällä paikalla mutta kaipaisi uudistusta. Pieni huone oli kuin kellarissa,pieni ikkuna josta näkyi vain ruma seinä,eikä parveketta niinkuin mainoksessa. Vaadin huoneen vaihtoa,ja lopulta... Näytä lisää
Lennot peruttu sotatilan takia. Rahoja ei saa takaisin. 3 kuukautta jo kulunut. Kyllä on käsittämätöntä... Lukuisia viestejä eikä asiakaspalvelu lupaa palauttaa rahoja. Varausnumero NWH6HD. Peruutusnu... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Tietoja yrityksestä Travellink
Yrityksen kirjoittama
Travellink is one of the world’s leading online travel agencies; a true disruptor in the online travel booking sector.
The business puts cutting-edge technology solutions to work on behalf of travellers worldwide. It offers the widest choice of flights from over 700 airlines as well as the greatest variety of hotels, and car rentals.
Founder of Travellink Prime, the very first subscription programme ever created in travel, Travellink is revolutionising the way people search for, book and enjoy travel.
Travellink is part of the eDreams ODIGEO Group, one of the world’s largest online travel companies serving 20 million customers globally.
Resolve issues quickly, and receive top-notch support effortlessly!
| Customer Service |
Find out our exclusive savings on flights, hotels and cars. Over 7 million people travel with Prime.
| Travellink Prime |
Search, find, and book cheap flights with ease—your journey starts here!
| Travellink Flights |
Find now better deals looking for flights + hotels.
| Travellink Flight + Hotel |
Find the best hotels for your next vacation:
Best price guaranteed or we refund 2x the difference.
| Travellink Hotels |
The smartest way to unblock more destinations in one go!
| Multi-city Flights |
Do you need a car at your destination? We’ve got you covered!
| Travellink Cars |
Meet the whole company and all our brands.
| Our brands |
Travellink Prime
Yrityksen kirjoittama
- The world's largest travel membership
- Join over 7 million Prime subscribers and save every time you book. With Prime, you can unlock savings of up to €100 per flight, €270 off accommodation, and car rentals from just €12/day. Enjoy price freeze, VIP customer support, and the flexibility of a refund within 48 hours for extra peace of mind. Plus, we guarantee the best price on flights and hotels, or we’ll pay 2× the difference. Want even more? Upgrade to Prime Plus to access our highest discounts, enhanced benefits, and priority support for a truly premium travel experience.
Best price guarantee
We’ll pay you 2x the difference
Calle de Manzanares 4, 28005 , Madrid, Espanja
- www.travellink.com

Travellink Prime
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Surkein matkanjärjestäjä ikinä
Surkein matkanjärjestäjä ikinä. Perheemme lennot toukokuussa 2020 peruutettiin lentoyhtiön toimesta, ja olemme siis täysin oikeutettuja saamaan lentolipuista rahamme takaisin. Travellink on nyt ns. käsitellyt asiaa tähän päivään saakka ja Travellink-sovelluksen mukaan "pyyntöä käsitellään parhaillaan ja se lähetetään pian lentoyhtiölle". Ja tässä tilassa se on ollut viimeiset puoli vuotta! Yhteystietoja ei löydy enää mistään ja chattiin vastaa robotti, joka ohjaa tekemään samat asiat mitkä on tehty jo aikoja sitten...! Stressi tästä asiasta käy jo mielenterveyden päälle. En suosittele tätä firmaa kenellekään.
Varausnumero 4872295993
Saattaa käyttää tekoälyn apua vastauksissaLue lisää
Peruutus
Peruutus
Asiani hoidettiin asiallisesti ja kohteliaasti

Odottanut kohta 2 vuotta korvausta
Odottanut kohta 2 vuotta korvausta. Piti lentää Firenzeen keväällä 2020. Pandemian vuoksi matka ei toteutunut ja olin valmis vaihtamaan voucheriin.
Yhteydenpito tehty käytännössä mahdottomaksi. Elävää ihmistä ei saa langanpäähän.
Jatkossa ostan lentolippuni AINA suoraan lentoyhtiöstä.
Ei ansaitse edes tuota yhtä tähteä, mutta kun jotain oli tuosta valittava päästäkseen kirjoittamaan tähän.
Booking reference 4926013277
Matkatavaroiden lisääminen varaukseen

Vastaus yritykseltä Travellink
En ole saanut korvausta Norwegianin…
En ole saanut korvausta Norwegianin lennon peruutuksesta Malaga-Helsinki 28.3.2021 VJQIJP
varausnro 6990945024.
Olen soittanut useasti, mutta ilman tietoa onko asia
hoidossa?
Älkää käyttäkö Travellinkkiä
booking reference number 8300922738
Sama homma senkun jatkuu. Yli kaksi kuukautta soitellut surkeaan Travellinkin asiakaspalveluun missä sanotaan samat asiat, pahoitellaan asiaa ja sanotaan että asia viedään ”supervisorille” ja että 24-48h oottelua niin kuuluu lisää. Koskaan eivät soita takaisin tai laita sähköpostiin lupaamiaan infoja. Tosiaan ostin lennot edestakaisin Amsterdamiin, ja halusin vaihtaa lähtöpäivääni (ja pitää paluulennon samana) mutta syystä tai toisesta Travellink PERUI lentoni? Sitten viikkojen vänkäämisen jälkeen sain maksamastani 180eurosta 52 euroa takaisin. Nyt olen koittanut soittaa ja saada loppurahojani mutta aina sama rumba. Koittavat väsyttää ja puhuvat kuin lapselle ”our tool is currently broken” ja ”we will escalede this to the higher department”
Surkeaa asiakaspalvelua. Surkea yhtiö. En suosittele kenellekkään.
Travellink on huonoin ja epäasiallisin yhtiö mitä olen koskaan kohdannut.
Varasin matkan kuudelle henkilölle ja…
Varasin matkan kuudelle henkilölle ja soittaessani kohteen hotelliin toistuvasti sain lopulta tietooni, että hotelli oli suljettu. Eli olisimme matkustaneet kahdella lennolla Turkkiin hotelliin, mikä oli jo varaushetkellä suljettuna. Soitin travellinkille noin 15 kertaa lentoa edeltävänä päivänä ja chattasin asiasta. Mitään vastausta en saanut mihinkään, kunnes lopulta kerrottiin, että lennotkin ovat peruttu.
En tiedä saanko koskaan isoa rahasummaa takaisin. Chatin tai puhelimen kautta en saa yhteyttä henkilökuntaan. Chatin robotti vastaa samoja asioita automaattisesti.
Sähköpostiin tuli travellinkiltä vastaus, että hotellin suhteen rahoja ei voi palauttaa ollenkaan (vaikka hotelli oli jo varauksen hetkellä kiinni). Menetin rahani matkaan, jota ei ollut olemassa.
En voi suositella kenellekkään. Ei ainakaan pienituloisen/ tai yhdenkään muun sairaanhoitajan, kuten minä, kannata menettää säästöjään ja aikaansa tähän firmaan. Oli suuri virhe luottaa travellinkiin. Peruutusturvankin otin, mutta ilmeisesti sekään ei auta mitään. Varausnumero 8227788973.
Ostin Travellinkin kautta menopaluu-…
Ostin Travellinkin kautta menopaluu- lennot Ruotsiin ja varasin hotellun kolmeksi yöksi. Painajaista. Olen jonottanut tuntikausia chatissa ja puhelimessa, intialaisittain englantia huonosti puhuvia naisia kuunnellen monta erilaista selvitystä siitä, miksi paluulennot peruutettu, miksi menolennot peruutettu ja miksi laskutettu, mitä sattuu. Nyt viimeksi hotelli laskutti jo kertaalleen TRAVELLINKIN kautta maksettuja öitä uudelleen. Ei ikinä enää tämän firman ” palvelua”! Travellinkiltä tullut myös sähköpostia ja myyntiä jo maksettuihin ostoihin uudelleen ja uudelleen. Täyshuijatun olo. Puhelimessa luvattiin palauttaa yli 420€, jotka laskutettu yli. Varausnumero 8513980019
Olen odottanut jo 1,5 vuotta…
Olen odottanut nyt jo 1,5 vuotta kahden lentolipun korvauksia. Olen soittanut monet monet kerrat Travellinkin asiakaspalveluun, josta he aina huonolla englannilla vastaavat "odotetaan edelleen korvauksia lentoyhtiöltä", joka kerta kun yritän laittaa sähköpostia en saa mitään vastauksia. On toivotonta asioida heidän kanssa, kun yhteyden saaminen on tehty jo erittäin hankalaksi. Olen ollut myös yhteydessä lentoyhtiöön ja olen saanut sieltä vahvistuksen, että olen saanut korvaukseni peruutetusta lennosta jo vuosi sitten. Travellinkin sovelluksessa lentojeni kohdalla on lukenut jo vuoden verran "lentoyhtiö on ilmoittanut meille, että tapauksesi on ratkaistu" eikä rahoja ole vieläkään näkynyt!! Olen käyttänyt monet kerrat Travellinkia aiemmin, mutta en voi suositella enää kenellekään, koska se vie vain asiakkaiden rahat.
Varausnumerot
5085238651
6629551583
Odottaa edelleen korvauksia!
Ostimme tyttärellemme FLEXRB160 lipun…
Ostimme tyttärellemme FLEXRB160 lipun Miami-Luleå-Miami lennon joustavalla, muuta päivämäärää ohjelmalla. Maksoimme vaihto-oikeudesta erillisen maksun, koska emme tienneet varmaksi, milloin hänen pitää olla takaisin opiskelemassa. Yritimme aikaistaa paluulentoa. Erittäin epäselvää englantia puhuva asiakaspalvelija myi meille yli 650e paluulentoa, ilman minkäänlaista hyvitystä jo ostetusta lennosta. Hän siis löysi yhden ainoan lennon vaihtoehdoksi Arlanda-Miamia. Mistä me siis maksoimme erillisen hinnan (joustolippu)? Asiakaspalvelija pyysi meitä lopuksi soittamaan SAS, jonne olimme jo aiemmin vajaan 2tunnin linjalla odottamisen jälkeen soittaneet ja he (SAS) pyysi soittamaan Travellinkiin. Travellinkin asiakaspalvelun väki puhuu erittäin epäselvästi englantia ja päällimmäisenä jäi mieleen, ettei hän itse ymmärtänyt mitä me olemme ostaneet ja, että lipun pitäisi pystyä muuttamaan ilman järettömän suuria kuluja. Eihän muutos voi maksaa sitä minkä maksoimme tuosta edestakaisesta lennosta, tai varmasti voi, mutta ilman mitään hyvitystä jos ostetusta lennosta? Jatkossa emme tule käyttämään Travellikin palveluja, emmekä suosittele sitä muillekaan. Uskomme, että mikäli asiakaspalvelu olisi suomen kielistä, tätä ongelmaa ei olisi.
Varasin lokakuussa lennot…
Varasin lokakuussa lennot Helsinki-Pariisi-Banjul meno-paluu. Maksoin visalla ja kaikki näytti hyvältä.
Sittemmin tuli tieto, että minulle ei suositella nyt lentämistä pahentuneen korona sekä keuhkoissa ilmenneen mahdollisen vakavan sairauden vuoksi. Lukuisia tutkimuksia nyt tehty, ja osa siirtyy 2022 vuoden puolelle, joten matka olisi peruutettava tällä kertaa. Yritin kaikin keinoin tavoittaa virkailijaa Travellinkilta. Keskustelin lukemattomia kertoja RobottiKrisin kanssa. Kerran tavoitin elävän olennon, mies puhui nopeaa englantia, vaikutti ikäänkuin nauhoitetulta. Onko tämä Travellink todella huijausta. Rikollinen tapa kerätä rahaa ja mikään taho ei tutki firman toimintaa!!! Nyt on ollut sekä joulun että uudenvuoden pyhät parhaillaan.
En saa peruutettua edes paluumatkaa saati mitään korvauksia matkatoimistolta. Lisäksi olen vuosia maksanut OP POHJOLAN jatkuvaa matkavakuutusta. Siinä kerrotaan matkan peruuntumisen vuoksi ilman omavastuuta olevan 2016 Euroa!!! Onko tämäkin huijausta. väsytystä vaiko kiusantekoa sairaille ja epätoivoisille?? Kyllä luotto hiipuu niin Matkatoimistoihin kuin Pohjolaankin, ikävä kyllä.
Varausnumero 8136976736
Lypsävät asiakkailta rahaa puhelunpalvelun ja väsytystaistelun avulla
Minulla olisi huomenna 25.12.2021 lento Helsingistä Kapkaupunkiin ja 15.1.2022 Kapkaupungista takaisin Helsinkiin. Koitin perua noin 10 tuntia sitten varaustani, koronatilanteen takia. En kuitenkaan voinut tehdä tätä verkossa, jonka takia soitin Travellinkin surullisen kuuluisaan puhelinpalveluun.
Minua riepoteltiin pitkin linjoja 54minuutin ajan, ja välillä puhelimessa oli sama ihminen vaikka minut siirrettiin "toiselle osastolle", jotta asia saadaan eteenpäin. Tulin heitä vastaan sanomalla että minulle käy myös lentojen siirto, mutta silloin noin kolmen "yrityksen" jälkeen minulle sanottiin että heillä on järjestelmässä ongelma jonka takia minun varausta ei tällä hetkellä voida muuttaa. Soitin uudestaan nyt ja he sanoivat jatkuvasti että yhdistävät minut uuden ihmisen kanssa, jotta asiaa voidaan viedä eteenpäin. Luovutin taas, kun minulle sanottiin että heillä on jokin ongelma järjestelmässä. Oletan he luottavat väsytystaisteluun, jotta saavat lisätienestit puheluiden venyttämisestä + ei menetä asiakkaan rahoja peruuntumisen vuoksi
Ongelmana on se että lentoni lähtee huomenna, mutta haluaisin perua sen/vaihtaa lennot.
Varausnumero: 8312911956
Valitettavasti olen erittäin pahoillani…
Valitettavasti olen erittäin pahoillani varauksestani tälle yritykselle, joka ei tarjoa asiakkailleen mitään hyvää palvelua tai yrittää ratkaista varausongelmia. Valitettavasti jopa työntekijät ovat erittäin huonoja palveluissa. He vain puhuvat. Teemme työtä ja autamme niin pian kuin mahdollista. Valitettavasti tulosta ei ole.He uuvuttivat minua myös puhelimessa, odota kaksi tuntia ja kerro sitten sinulle, lähetämme sähköpostiin vastauksen 3 päivän kuluttua
Toukokuussa ostimme Travellinkiltä…
Toukokuussa ostimme Travellinkiltä lennot Frankfurtin kautta Orlandoon marraskuuksi 2021. Travellink ilmoitti lokakuussa, että viimeinen pätkä Frankfurt-Helsinki on peruttu ja tarjosivat tilalle lentoa, joka tarkotti yli 10h odotusta Frankfurtin kentällä. Klikkasimme sähköpostissa ollutta kohtaa, että emme asiaa hyväksy ja haluamme kuulla toisia vaihtoehtoja. Näitä muita vaihtoehtoja ei koskaan tarjottu, tai mikäli olisimme maksaneet useita satoja euroja, olisimme saaneet koko paluulennon Orlandosta lähtien seuraavalle päivälle. Koitimme saada chatin kautta (koska puhelimen kautta oli ihan turha toivo) asiaa selvitettyä pitkien jonotusten ja monien eri keskusteluiden jälkeen, mutta siellä aina luvattiin asia hoitaa "kiireellisesti" välillä 24h ja välillä 72h kuluessa, mutta mitään ei koskaan kuulunut. Asiakaspalvelijoiden englanninkieli oli myös todella surkeaa.
Tyydyimme pitkän taistelun jälkeen tähän yli 10h odotukseen ja päätimme menomatkalla Frankfurtissa kysyä suoraan Lufthansalta olisiko heillä tarjota muita vaihtoehtoja. Lufthansa tiskillä nainen hämmästyi, koska hänen mukaansa mitään lentoa ei ollut koskaan peruttu. Travellink oli siis jostain käsittämättömästä syystä näin vain meille ilmoittanut. Hän ihmetteli suuresti, miten matkatoimisto on voinut tällaista tehdä ja lupasi viedä asiaa eteenpäin. Hän siirsi meidät ystävällisesti takaisin tuolle alkuperäiselle lennolle.
Suosittelen jokaista pysymään kaukana tästä firmasta.

Lentolippujen peruutus
Ostettu alkuvuodesta lentoliput premium vaihtoehdolla muutoksiin. Lennot tammikuussa ja peruutus siis kyseessä. Yhteenkään sähköpostiin ei tullut vastausta ja monien useiden tuntien puhelujen kautta sai jotenkin asiaa hoidettua ulkomailla jossakin tapahtuvassa asiakaspalvelussa. EN SUOSITTELE! Suosittelen ostamaan suoraan lentoyhtiöltä jos mahdollista tai luotettavan toimijan kautta.
Saimme peruuntuneista lentolipuistamme…
Saimme peruuntuneista lentolipuistamme palautuksen tänään. Julkaisimme noin viikko sitten tällä sivustolla, että emme ole yhteydenotto yrityksestä huolimatta saanet yhteyttä Travellinkiin, emmekä olleet saaneet palautuksia lennoista. Tämän sivuston kautta saimme pikaisesti vastauksen ja lupauksen rahojen palutuksesta ja tänään rahat olivat tilillä.

Travellink ja lentolippujen peruutus
PÄIVITYS 7.12.2021
Sain tehtyä siis 1.12.2021 matkani peruutuksen ja tämä näkyi Travellinkin nettisivulla, mutta Travellink ei kuitenkaan tehnyt peruutusta lentoyhtiölle. Eilen kun katsoin Travellinkin nettisivuilta varaustiedoistani, miten peruutukseni käsittely etenee, oli Travellinkin toimesta poistettu ne 1.12 tehty peruutustiedot. Tämä firma kusettaa asiakkaita oikein kunnolla. Minuun ei ole oltu yhteydessä asiasta Travellinkin asiaskaspalvelusta ja vaikka ostin peruutusturva vakuutuksen, en ole rahojani vielä takaisin saanut.
Keskiviikko 1.12.2021
Olen tänään jonottanut puhelimessa 1,5 tuntia, jotta saan peruttua minun lentolippuni. Puheluun vastattiin todennäköisesti Intian suunnassa. Asiakaspalvelija otti peruutukseni vastaan puhelimessa ja lupasi lähettää minulle peruutuksesta vahvistusviestin sähköpostiini ja tätä email en ole saanut.
Nyt olen ollut jonossa Travellinkin chatissa 1,5 tunnin ja yritän tehdä lentolippujen peruutusta chatin kautta, koska lentolippu varaus näkyy edelleen Travellinkin ja lentoyhtiön nettisivuilla vaikka olen lentolippuni jo tänään puhelimessa perunut klo 12 päivällä. Varausnumero 8364166098
Minulla on ostettuna matkan peruutusturva vakuutus .
Onko tämä hyvää asiakaspalvelua
Kommunikaatioongelmia, mutta ustävllistä toimintaa
Kontaktiin oli vaikea päästä, mutta työntekijä oli oikein ystävällinen ja selkeä.

Vastaus yritykseltä Travellink
Muuten toimii todella hyvin mutta kun…
Muuten toimii todella hyvin mutta kun pitäisi saada vastaus asiakaspalvelulta, niin mitään ei kuulu vaikka on luvattu soittaa/laitaa meiliä 24h sisällä takaisin. Lisäksi asiakaspalvelua ei saanut Suomen kielellä.