Købte 2 Hansgrohe vandhaner m sensor og fik dem leveret efter 3 dage. Da jeg havde problemer med indstilling af vandtemperatur, sendte jeg en mai. Fik et par afklarende spørgsmål og da de var besvar... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Det var med både spænding og skepsis over konceptet, at jeg lagde min første ordre på webshoppen, men aldrig har jeg oplevet en så god og serviceminded kundeservice. God vejledning og gode løsninger,... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jeg modtog desværre en vare, der var defekt, men Topvvs håndterede det helt eksemplarisk. Jeg skrev til dem, og allerede dagen efter blev jeg ringet op. Samme dag sendte de en ombytning afsted. Det er... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vi bestilte et produkt, der desværre viste sig at være i restordre. Kommunikationen omkring dette var hurtig, og der blev med det samme foreslået et rigtig godt løsningsforslag. Vi er meget tilfreds... Näytä lisää
Yritys on vastannut
VVS Service & Kvalitet til billige priser, Online salg af alt i VVS, Sanitet, Vand, Varme, Ventilation.
Skallegårdsvej 6B, 4700, Næstved, Tanska
On vastannut 75 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kære Thommas
Ærgerligt vores handel ender her, jeg oplevede høj grad af integritet og service før jeg betalte TOPVVS.
Jeg har i forbindelse med vvs indkøb til min første badeværelses renovation handlet med dig.
Jeg har bedt dig gennemgå min ordre om alt er ok og om du kan se noget mangler.
Jeg har ikke tilkøbt bruser stang, men derimod 2 stk bruser holder, med de henholdsvise formål at holde bruser når den ar aktiv og når den er passiv. Jeg har bestilt, efter nøje dialog med dig, der er ikke bestilt hovedbruser, ergo er håndbruseren primærbruser. Alligevel antager du at jeg gerne vil købe 2 stk holdere til at opbevare bruseren og 0 stk til at holde den mens jeg er i brusebad.
Du mener det er rimeligt at jeg som en helt almindelig kunde, bør vide at CVH0005:BB bruser holder, kun har den specifikke funktion at holder brusern når den ikke er i brug.
Du har ikke udleveret materiale der har vist andre bruserholder som muligt tilkøb.
Min oplevelse er at du ikke har gjort dit arbejde med tilstrækkelig omhu og opmærksomhed.
Du kender forsinkelsen og defekten fra leverandørens side, og dermed forsinkelsen i installeringen alligevel anfører du købs tidpunktet som begrundelse for mangelnde refusion
Ja, skønt leverandøren fra Portugal valgte at sende et sæt fordi, den første bruser var defekt, nej, det har ikke det fjernest med jeres service at gøre.
Du tilbød mig, hvis jeg skrev en klage, at du ville sende til din chef, du oplyste mig ikke at der er tale om din far og medejer. Jeg måtte uger efter rykke og modtog blot en ny smileyfuld afvisning fra dig og aldrig som aftalt et klagesvar fra din far/chef.
Venligst,
Mia

Vastaus yritykseltä Topvvs.dk
Rigtig god betjening og venlig person, nå man skal have hjælp.
Fint med hurtig fragt

Vastaus yritykseltä Topvvs.dk
Har fået en god service igennem hele vores forløb med nyt badeværelse. Er meget tilfreds med deres kundeservice.

Super god service!
Kan varmt anbefales :-)

Vastaus yritykseltä Topvvs.dk
Jeg købte en radiator i deres netbutik, de returnerede min betaling. Jeg bestilte en anden uden at vente på noget. efter en måned sender de mig endnu en, de spørger ikke engang om jeg vil vente så længe. de skulle have skrevet til mig, om jeg skulle vente en måned, men de sendte den ikke, da jeg havde bestilt en anden hos dem.de vil sige, at dette er mit problem, det er forskønnet tilbage.

Vastaus yritykseltä Topvvs.dk
Fik den rigtige vejledning og produktet kom hurtig frem så jeg er tilfreds👍😃

Vastaus yritykseltä Topvvs.dk
Hurtig og kompetent service. Alt i alt en positiv oplevelse.

Vastaus yritykseltä Topvvs.dk
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.