Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Købte 2 Hansgrohe vandhaner m sensor og fik dem leveret efter 3 dage. Da jeg havde problemer med indstilling af vandtemperatur, sendte jeg en mai. Fik et par afklarende spørgsmål og da de var besvar... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Det var med både spænding og skepsis over konceptet, at jeg lagde min første ordre på webshoppen, men aldrig har jeg oplevet en så god og serviceminded kundeservice. God vejledning og gode løsninger,... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jeg modtog desværre en vare, der var defekt, men Topvvs håndterede det helt eksemplarisk. Jeg skrev til dem, og allerede dagen efter blev jeg ringet op. Samme dag sendte de en ombytning afsted. Det er... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vi bestilte et produkt, der desværre viste sig at være i restordre. Kommunikationen omkring dette var hurtig, og der blev med det samme foreslået et rigtig godt løsningsforslag. Vi er meget tilfreds... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Kylpyhuoneen remontointi
  2. Ilmastointilaitteita myyvä kauppa
  3. Lämminvesivaraaja- ja lämmityspalvelut
  4. Keittiötarvikkeet
  5. Putkimies

Yrityksen kirjoittama

VVS Service & Kvalitet til billige priser, Online salg af alt i VVS, Sanitet, Vand, Varme, Ventilation.

Yhteystiedot

1 tähti

On vastannut 75 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

2. tammikuuta 2024

Hej Henrik

Vi er glade for at høre, at du fik dine varer hurtigt.

Her handler jeg igen!

Perfekt levering til tiden - lige efter bogen :-)

27. joulukuuta 2023

Hej Ove

Vi glæder os til at betjene dig igen.

Saanut 1/5 tähteä

jeg oplevede høj grad af integritet og service før jeg betalte TOPVVS.

Kære Thommas

Ærgerligt vores handel ender her, jeg oplevede høj grad af integritet og service før jeg betalte TOPVVS.

Jeg har i forbindelse med vvs indkøb til min første badeværelses renovation handlet med dig.
Jeg har bedt dig gennemgå min ordre om alt er ok og om du kan se noget mangler.
Jeg har ikke tilkøbt bruser stang, men derimod 2 stk bruser holder, med de henholdsvise formål at holde bruser når den ar aktiv og når den er passiv. Jeg har bestilt, efter nøje dialog med dig, der er ikke bestilt hovedbruser, ergo er håndbruseren primærbruser. Alligevel antager du at jeg gerne vil købe 2 stk holdere til at opbevare bruseren og 0 stk til at holde den mens jeg er i brusebad.

Du mener det er rimeligt at jeg som en helt almindelig kunde, bør vide at CVH0005:BB bruser holder, kun har den specifikke funktion at holder brusern når den ikke er i brug.

Du har ikke udleveret materiale der har vist andre bruserholder som muligt tilkøb.
Min oplevelse er at du ikke har gjort dit arbejde med tilstrækkelig omhu og opmærksomhed.
Du kender forsinkelsen og defekten fra leverandørens side, og dermed forsinkelsen i installeringen alligevel anfører du købs tidpunktet som begrundelse for mangelnde refusion

Ja, skønt leverandøren fra Portugal valgte at sende et sæt fordi, den første bruser var defekt, nej, det har ikke det fjernest med jeres service at gøre.

Du tilbød mig, hvis jeg skrev en klage, at du ville sende til din chef, du oplyste mig ikke at der er tale om din far og medejer. Jeg måtte uger efter rykke og modtog blot en ny smileyfuld afvisning fra dig og aldrig som aftalt et klagesvar fra din far/chef.

Venligst,
Mia

27. joulukuuta 2023

Hej Mia! :)

Jeg vil gerne tage fat i nogle punkter vedrørende din henvendelse.

Først og fremmest har du modtaget en ekstra håndbruseholder, som kan justeres, uden ekstra omkostninger. Denne er faktisk væsentligt dyrere end den, du oprindeligt havde bestilt. Vi håber, at denne gestus kan kompensere for eventuelle ulejligheder.

Vi beklager, at vi ikke kan acceptere returneringen af den anden håndbruseholder 1½ måned efter din ordreafslutning. Vi har bestræbt os på at levere tydelige billeder og materialer af alle produkter, som du har haft mulighed for at godkende.

Angående den midlertidige håndbruser, som du modtog, vil vi gerne klargøre, at det ikke var leverandøren fra Portugal, der sendte den. Vi bad vores danske leverandør om at stille denne til rådighed for dig, indtil den bestilte håndbruser var klar til levering.

Endelig vil jeg understrege, at jeg ikke har nogen familiemæssige forbindelser til nogen, der arbejder i dette firma.

Vi håber, at dette kaster lys over situationen, og ønsker dig en fantastisk dag!

Med venlig hilsen,
Thommas

Rigtig god betjening

Rigtig god betjening og venlig person, nå man skal have hjælp.
Fint med hurtig fragt

28. marraskuuta 2023

Hej Ole

Tak for din positive feedback! Vi er glade for at høre, at du fik den hjælp du efterspurgte :)

Service i top

Har fået en god service igennem hele vores forløb med nyt badeværelse. Er meget tilfreds med deres kundeservice.

24. marraskuuta 2023

Hej Stina

Tak for din 5-stjernede anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service og vi ser frem til at betjene dig igen.

Super god service

Super god service!
Kan varmt anbefales :-)

30. marraskuuta 2023

Hej Simone

Tak for dine rosende ord!

Vi er glade for at høre, at du kan anbefale os :)

Rigtig god dag!

Saanut 1/5 tähteä

dårlig service

Jeg købte en radiator i deres netbutik, de returnerede min betaling. Jeg bestilte en anden uden at vente på noget. efter en måned sender de mig endnu en, de spørger ikke engang om jeg vil vente så længe. de skulle have skrevet til mig, om jeg skulle vente en måned, men de sendte den ikke, da jeg havde bestilt en anden hos dem.de vil sige, at dette er mit problem, det er forskønnet tilbage.

22. marraskuuta 2023

Hej Zana. :)

For det første har vi ikke slettet din betaling for din første ordre, men vi hæver først pengene, når varen afsendes.

Den vare, du har bestilt, er en skaffevare med længere leveringstid, hvilket også fremgår på vores hjemmeside.

Vi har sendt dig en mail med den forventede leveringstid. Dette har jeg også efterfølgende dokumenteret over for dig.

Varen bliver leveret til den forventede tid, hvorefter du kontakter os og siger, at du gik ud fra, at ordren var annulleret, fordi der var gået så lang tid, og at du havde bestilt en anden.

Du har ikke kontaktet os angående ønsket om at annullere ordren, og vi henviser til, at du selvfølgelig har ret til at fortryde dit køb og returnere varen til os.

Thommas

Super hurtig levering

Fik den rigtige vejledning og produktet kom hurtig frem så jeg er tilfreds👍😃

27. lokakuuta 2023

Hej Ronny

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du fik den rette vejledning, og at dit produkt blev leveret hurtigt.

Alt perfekt

Alt perfekt. Hurtig levering, god pris

26. lokakuuta 2023

Hej Anette

Tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at alt var perfekt for dig.
Vi er glade for, at du er tilfreds med leveringtiden og vores priser :)

Saanut 4/5 tähteä

Den var helt problemfri

26. lokakuuta 2023

Hej Bjørn

Tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at din oplevelse var helt problemfri. Vi sætter pris på din feedback.

Saanut 5/5 tähteä

Ale bestilte vare leveret indenfor 2…

Ale bestilte vare leveret indenfor 2 dage.

5. lokakuuta 2023

Hej!

Tak for anmeldelsen.

Vi gør vores bedste for at sikre en god oplevelse, så det er virkelig skønt at høre, at du er tilfreds med leveringstiden!

Hurtig og kompetent service

Hurtig og kompetent service. Alt i alt en positiv oplevelse.

2. lokakuuta 2023

Hej Jørn

Mange tak for din positive anmeldelse!

Vi er utroligt glade for at høre, at du havde en hurtig og kompetent oplevelse med vores service.

Kundetilfredshed er vores højeste prioritet, og det er altid dejligt at vide, at vores indsats har gjort en positiv forskel for vores kunder.

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin