Købte 2 Hansgrohe vandhaner m sensor og fik dem leveret efter 3 dage. Da jeg havde problemer med indstilling af vandtemperatur, sendte jeg en mai. Fik et par afklarende spørgsmål og da de var besvar... Näytä lisää

Det var med både spænding og skepsis over konceptet, at jeg lagde min første ordre på webshoppen, men aldrig har jeg oplevet en så god og serviceminded kundeservice. God vejledning og gode løsninger,... Näytä lisää

Jeg modtog desværre en vare, der var defekt, men Topvvs håndterede det helt eksemplarisk. Jeg skrev til dem, og allerede dagen efter blev jeg ringet op. Samme dag sendte de en ombytning afsted. Det er... Näytä lisää

Vi bestilte et produkt, der desværre viste sig at være i restordre. Kommunikationen omkring dette var hurtig, og der blev med det samme foreslået et rigtig godt løsningsforslag. Vi er meget tilfreds... Näytä lisää

1. Kylpyhuoneen remontointi
  2. Ilmastointilaitteita myyvä kauppa
  3. Lämminvesivaraaja- ja lämmityspalvelut
  4. Keittiötarvikkeet
  5. Putkimies

VVS Service & Kvalitet til billige priser, Online salg af alt i VVS, Sanitet, Vand, Varme, Ventilation.

4,5

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

On vastannut 75 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Hej Charlotte

Tak for din 5-stjernede anmeldelse!

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse.

Du er altid velkommen til at handle hos os en anden god gang. Tak igen!

Thommas

Virkelig professionel og behagelig…

Virkelig professionel og behagelig service. Jeg kontaktede firmaet ifm en reklamation, og var overrasket over hvor hurtige de var til at hjælpe og behandle sagen. Jeg handler helt sikkert her næste gang der skal købes noget til køkken/bad.

16. elokuuta 2024

Hej Sedat

Tusind tak for din positive anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service, og at vi kunne hjælpe dig hurtigt med din reklamation.

Vi ser frem til at betjene dig igen, når du skal handle til køkken eller bad næste gang.

Fint sted at handle :)

Fint sted at handle :)

31. heinäkuuta 2024

Hej Mia. :)

Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os her på Trustpilot.

Det er vi rigtig glade for.

Rigtig god dag.

Thommas

Varen kom til den lovede tid

30. heinäkuuta 2024

Hej Peter. :)

Tak fordi du tog dig til at lave en anmeldelse af os, det er vi rigtig glade for.

Du ønskes en rigtig god dag.

Hurtigt

Hurtig ekspedition og levering

24. kesäkuuta 2024

Hej Vicki. :)

Tak for din anmeldelse.

Du er velkommen en anden god gang.

Hurtig levering med Post Nord

Hurtig levering med Post Nord, fantastisk pris og super produkt fra Grohe.

Kan kun anbefale topvvs.

27. kesäkuuta 2024

Hej Joakim. :)

Tak for de 5 stjerner.

Du er velkommen en anden god gang.

God weekend.

Det er ikke iorden der går 3 mdr

Det er ikke iorden der går 3 mdr. inden i trækker beløbet.

30. toukokuuta 2024

Hej Søren,

Jeg vil først og fremmest beklage, at der er gået så lang tid, før beløbet blev trukket. Efter afhentningen skete der en fejl i ordrestatus, som forhindrede beløbet i at blive hævet.

Fremover er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du oplever, at din ordre ikke er blevet betalt.

Som en positiv nyhed kan jeg meddele, at reklamationsretten på dine produkter er blevet forlænget med 3 måneder.

Jeg ønsker dig en rigtig god dag.

Med venlig hilsen,

Godt tilbud

Godt tilbud, hurtige svar, god service

30. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Topvvs.dk

Mange tak for din anmeldelse 😊

Personlig service, god attitude

Jeg ville have nogle dele til et weekendprojekt. Bestilte onsdag. Torsdag eftermiddag havde jeg ikke hørt meget om forsendelsen, så jeg sendte dem en besked - deres internet var gået ned. Fik et opkald fredag morgen om, at de personligt havde været forbi huset og afleveret leverancen, så jeg kunne klare mit weekendprojekt. Ekstremt god service - normalt føler jeg, at min projekttidsplan ikke er leverandørens problem.

(også den måde, de reagerer på 1-* anmeldelser her, er bare perfekt. Der er en fornuftig person, der driver denne butik)

17. toukokuuta 2024

Hej Leo 😊

Tusinde tak for den rigtige fine anmeldelse, og de rosende ord 🤗

Dårlig service

Dårlig service. Meget ærgerlig oplevelse.

Jeg køber en ventilator til badeværelset, hvor der på display’et står tal (ift. luftfugtighed mv.). På billederne på hjemmesiden er disse tal hvidlige (en lille fjern af et koldt lyseblåt skær). Da jeg modtager produktet, viser det sig, at lyset er knald blåt i stedet. Jeg havde ikke bestilt dette produkt, hvis jeg vidste, at lyset vil være meget blåt.
Jeg henvender mig til TopVVS, som efter en lang ærgelig korrespondance (hvor jeg er i dialog med forskellige mennesker) ikke vil anerkende, at deres billeder er vildledende.
Først fortæller de, at lyset kan justeres, men efter mange mails og forsøg på at finde denne funktion, finder de til sidst ud af, at det kan det ikke.
De vil ikke tage ansvaret til sig om, at deres billeder er misledende ift. det faktiske produkt.
Det er længe siden, jeg har oplevet så ringe en service. Og jeg brokker mig ellers kun, hvis dette er berettiget.

8. toukokuuta 2024

Hej Lotte,

Jeg beklager dybt, at du ikke er tilfreds med produktet.

Vi har gjort vores bedste for at hjælpe dig ved at kontakte importøren i Danmark, som først mente, at det var muligt at justere lysstyrken. Desværre viste det sig senere, da vi tog kontakt til producenten i Spanien, at dette ikke var tilfældet.

Jeg fastholder dog, at billedet, vi har fået fra producenten, ikke er vildledende. Det viser et blåt skær, og dette afspejles også på selve emballagen, hvor lyset er angivet som blåt.

De billeder, du har sendt til os, fremstår meget mørke, og det er forståeligt, at lyset vil virke meget kraftigt på disse. Billederne som jeg sendte til dig, har jeg selv taget under normal belysning, de stemmer overens med produktets egentlige udseende.

Jeg ønsker dig en fortsat god dag.

Med venlig hilsen,

Hurtig levering

29. huhtikuuta 2024

Hej Kim

Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os :)

Hilsen Julie

Super god vejledning og hjælp af søde…

Super god vejledning og hjælp af søde Julie over telefonen ved bestilling af brusedøre og superfin og præcis levering til adressen af flink fragtmand fra Skive. Produktet er ligeledes helt i top👍⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

27. maaliskuuta 2024

Hej Ulla :)

Mange tak for de fine ord, de varmer.
Jeg er glad for at høre at brusedøren kom som aftalt, og at du er glad for produktet :)

Hilsen Julie

En virksomhed som man kan have tillid til.

En fin oplevelse ved køb af brusekabine. Levering til tiden som lovet. Hurtigt svar på nogle misforståelser, og de blev rettet til omgående, til min fulde tilfredshed.
Min bedste anbefaling.

19. maaliskuuta 2024

Hej Svend

Mange tak for din fine anmeldelse :)

Gode priser

Gode priser, levering som lovet

27. helmikuuta 2024

Hej Henrik