Købte 2 Hansgrohe vandhaner m sensor og fik dem leveret efter 3 dage. Da jeg havde problemer med indstilling af vandtemperatur, sendte jeg en mai. Fik et par afklarende spørgsmål og da de var besvar... Näytä lisää
Det var med både spænding og skepsis over konceptet, at jeg lagde min første ordre på webshoppen, men aldrig har jeg oplevet en så god og serviceminded kundeservice. God vejledning og gode løsninger,... Näytä lisää
Jeg modtog desværre en vare, der var defekt, men Topvvs håndterede det helt eksemplarisk. Jeg skrev til dem, og allerede dagen efter blev jeg ringet op. Samme dag sendte de en ombytning afsted. Det er... Näytä lisää
Vi bestilte et produkt, der desværre viste sig at være i restordre. Kommunikationen omkring dette var hurtig, og der blev med det samme foreslået et rigtig godt løsningsforslag. Vi er meget tilfreds... Näytä lisää
VVS Service & Kvalitet til billige priser, Online salg af alt i VVS, Sanitet, Vand, Varme, Ventilation.
Skallegårdsvej 6B, 4700, Næstved, Tanska
On vastannut 75 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Bestilte en vask med 2-3 dages levering. Efter 3 dage fik jeg besked om en leveringstid på 16 dage. Derfor ændrede jeg vare. Selv om topvvs blev gjort opmærksom på vigtigheden i en hurtig afsendelse, fik de ikke lige taget hånd om det på dagen -trods tidlig bestilling.
Her blev 1-2 dages levering så til en lang ventetid henover weekenden trods muligheden for hurtigt afvikling.
Når topvvs skriver at varen er på lager, betyder det ikke eget lager. Men producentens lager. Som minimum koster 1 dag ekstra på leveringen.
Man kan altid rende ind i udfordringer.
Men der mangler jeg bare en masse opfølgning og information fra topvvs, så jeg ved hvad (og hvornår) jeg kan forvente.
Jeg har god erfaring med Topvvs. Har bestilt to gange, og varene kom lynhurtigt begge gange. Vi købte bl.a. en komplet toiletpakke, og kunne konstare, at cisternen var for høj. Det var vores egen fejl, men vi fik mulighed for at returnere den og købe en lavere model. Returprocessen fungerede og det gik også hurtigt.

Vastaus yritykseltä Topvvs.dk
Vel udført installation til fornuftig pris

Vastaus yritykseltä Topvvs.dk
Jeg købte et gulvstyresystem ACH 9000 fra Wavin + 5 trådløse rumtermostater inklusiv telestater og adapterringe til erstatning for mit 22 år gamle Danfoss system. Imidlertid passede adapterringene ikke til mit Wavin fordelerrør, selv om mine tidl. wavinringe havde gjort det. Inden købet havde jeg netop spurgt ind til, om alt det nye passede sammen med det "gamle", hvilke Topvvs bekræftede. I det hele taget opførte sælgeren sig meget usikker og famlende samt ukvalificeret vedr. wavin. Senere bad jeg om at få byttet adapterne, men det ville sælgeren ikke, hvilket var helt uacceptabelt, når han ikke fagligt var "klædt på" til en ordentlig information. Wavin vil ikke tale med privatkunder, men opfordrer privatkunder til at tale med det kvalificerede personale i vvs firmaerne!!!!!!!!!!

Vastaus yritykseltä Topvvs.dk
Det var en dårlig oplevelse når man selv henter varen. Der var ikke en eneste person på kontoret og man skulle ringe mange gange på en skibsklokke inden nogen reageret. Super dårlig service.

Vastaus yritykseltä Topvvs.dk
De leverte i tide og monteringen var ryddig og hurtig.
Meget fornuftige priser og hurtig levering. Følte mig i meget trygge hænder. Hjemmesidens søgefunktion kunne dog godt trænge til en opgradering, men jeg fandt alligevel hvad jeg skulle 🤓👍
Bestilte et armatur til det nye køkken i går eftermiddags, og har netop modtaget pakken 🤩
Virkelig god service og klare beskeder om, hvor langt pakken er 👍
Her er vandet meget kalkholdigt og derfor skal vandhanerne serviceres flere gange årligt.
Mit køb her af komplette perlatorer var til en meget fordelagtig pris, og med hurtig levering blev det et særdeles godt køb.
Jeg bestilte via wep shop og hentede varen straks efter. Super servicemindede medarbejdere.
Mvh Ole Elm
Ufattelig god service og rådgivning.
Opgaverne laves til perfektion og alt er ryddet perfekt op bagefter.