Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Købte 2 Hansgrohe vandhaner m sensor og fik dem leveret efter 3 dage. Da jeg havde problemer med indstilling af vandtemperatur, sendte jeg en mai. Fik et par afklarende spørgsmål og da de var besvar... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Det var med både spænding og skepsis over konceptet, at jeg lagde min første ordre på webshoppen, men aldrig har jeg oplevet en så god og serviceminded kundeservice. God vejledning og gode løsninger,... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jeg modtog desværre en vare, der var defekt, men Topvvs håndterede det helt eksemplarisk. Jeg skrev til dem, og allerede dagen efter blev jeg ringet op. Samme dag sendte de en ombytning afsted. Det er... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vi bestilte et produkt, der desværre viste sig at være i restordre. Kommunikationen omkring dette var hurtig, og der blev med det samme foreslået et rigtig godt løsningsforslag. Vi er meget tilfreds... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Kylpyhuoneen remontointi
  2. Ilmastointilaitteita myyvä kauppa
  3. Lämminvesivaraaja- ja lämmityspalvelut
  4. Keittiötarvikkeet
  5. Putkimies

Yrityksen kirjoittama

VVS Service & Kvalitet til billige priser, Online salg af alt i VVS, Sanitet, Vand, Varme, Ventilation.

Yhteystiedot

1 tähti

On vastannut 75 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

God oplevelse

God oplevelse. Tak for det. Levering som aftalt. Fik svar på et par spørgsmål før produkter blev sendt afsted.

1. helmikuuta 2025

Hej. :)

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du havde en god oplevelse, og at både levering og service levede op til dine forventninger.

Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang!

Topvvs.dk

Saanut 4/5 tähteä

Fin service

Fin mailkorrespondance inden opsætning af toiletter. Fin service ved opsætning af toiletter. Men giver ikke 5 stjerner fordi der manglede lidt oprydning og rengøring efter opsætningen. Det ville jeg forvente til prisen 😊. Mvh Helle

28. tammikuuta 2025

Hej Helle,

Tusind tak for din anmeldelse og din konstruktive feedback! 😊

Vi er glade for, at du har været tilfreds med vores service, men vi beklager selvfølgelig, at oprydningen efter opsætningen ikke levede op til dine forventninger.

Det er bestemt ikke vores standard, og vi vil meget gerne tage hånd om sagen. Hvis du har lyst, må du meget gerne skrive en mail til os på mail@topvvs.dk og uddybe din oplevelse, så vi kan følge op internt og sikre, at det ikke sker fremover.

Vi håber, at vi kan få lov til at hjælpe dig en anden gang!

Topvvs.dk

Saanut 1/5 tähteä

Imponerende dårlig håndtering af…

Imponerende dårlig håndtering af bestillingen efter modtagelse af forkerte varer
Modtog efterfølgende af to omgange den samme forkerte vare.
Herudover lang leveringstid trods oplysning om det modsatte på hjemmesiden.

Kommer ikke til at benytte TopVVS igen

3. tammikuuta 2025

Hej Christian, 😊

Jeg beklager endnu en gang, at din oplevelse med os ikke har levet op til dine forventninger.

Det er naturligvis ikke den serviceoplevelse, vi ønsker at levere.

Jeg vil dog gerne uddybe nogle af omstændighederne:

Den længere leveringstid skyldtes helligdagene i julen, hvilket gjorde, at ordren reelt var forsinket med én enkelt hverdag.

Jeg forstår dog, at dette stadig har været frustrerende for dig, og jeg beklager.

Med hensyn til de "forkerte" varer har jeg virkelig gjort mit bedste for at hjælpe dig med at løse problemet hurtigt.

Vi har gensendt produktet to gange via vores grossist og derefter bedt producenten selv sende en ny vare direkte til dig.

Desværre viste det sig, at der var tale om en fejlproduktion hos producenten, som vi som forhandler desværre ikke har kontrol over.

Jeg er selvfølgelig ked af, at dette har efterladt dig med en så negativ oplevelse, og jeg er ærgerlig over, at vores indsats for at rette fejlen ikke har været tilstrækkelig for dig.

Du ønskes en god dag, og jeg håber, du får en bedre oplevelse, hvis du en dag vælger at handle hos os igen.

TopVVS

Kundeservice var i TOP

Kundeservice var i TOP! TOP VVS yder en hurtig, nem og ubeklagelig service.

Det har både været hurtig levering men også bare god kundeservice.

Jeg vil helt klart købe derfra igen fordi jeg ved at hvis der skulle gå noget galt så er kundeservice klar til at hjælpe.
Tak til TOP VVS og Thommas :)

9. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Topvvs.dk

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder mig virkelig at høre, at du har haft en positiv oplevelse med både levering og kundeservice.

Vi gør altid vores bedste for at sikre, at vores kunder føler sig godt hjulpet – også hvis der skulle opstå udfordringer.

Tak for din tillid og de pæne ord, det sætter vi stor pris på! 😊

Vi ser frem til at handle med dig igen.

Helt perfekt!

Ikke en finger at sætte. Alt fra pris, kundeservice og levering helt i top! Ikke sidste gang jeg handler hos Topvvs

12. joulukuuta 2024

Hej. :)

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det betyder meget for os at høre, at både pris, kundeservice og levering levede op til dine forventninger.

Vi glæder os til at handle med dig igen – du er altid velkommen hos TopVVS! 😊

Hej Jan,

Mange tak for din anmeldelse og de rosende ord!

Det betyder meget for os at høre, at du er tilfreds med både prisen og den hurtige levering. 😊

Vi glæder os til at hjælpe dig igen i fremtiden!

Saanut 4/5 tähteä

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt.
Leveret til tiden :^)

26. marraskuuta 2024

Tak for din anmeldelse!

Det er dejligt at høre, at du fandt det nemt og hurtigt, og at leveringstiden levede op til forventningerne.

Vi håber, du bliver glad for dit køb – og du er altid velkommen tilbage! 😊

Rigtig god dag.

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig levering og godt svar ved…

Hurtig levering og godt svar ved forespørgsel på varen

25. marraskuuta 2024

Hej Anne. :)

Tusind tak for de 5 stjerner og din flotte anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering og den service, du modtog ved din forespørgsel.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

Saanut 1/5 tähteä

Har ikke fået en faktura så jeg kan…

Har ikke fået en faktura så jeg kan indbetale beløbet

29. marraskuuta 2024

Hej,

Jeg er glad for, at vi fik en god snak på telefonen, hvor vi kunne finde frem til årsagen.

Som nævnt er mailen formentlig endt i dit spamfilter.

Vi ser frem til at levere din ordre, så du kan komme godt i gang med dit projekt.

Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis der skulle være mere, vi kan hjælpe med.

Mvh.

Saanut 5/5 tähteä

Jeg har nu købt vores nye Quooker via…

Jeg har nu købt vores nye Quooker via TopVVS.dk.

Jeg har fået fuldstændig fantastisk (og meget tålmodig) service af Thommas.

Hold op hvor kan jeg ikke anbefale dem nok!! Køb endelig herigennem. Det er super hurtig levering, kommunikation og sparring/vejledning.

Tak for alt! Vi er meget tilfredse!

27. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Topvvs.dk

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!

Det var en fornøjelse at kunne hjælpe dig, og det glæder mig virkelig, at du er så tilfreds med både servicen og jeres nye Quooker.

Skulle du få brug for mere sparring eller vejledning i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os igen.

Tak for din tillid og din flotte anbefaling – det betyder meget! 😊

Saanut 1/5 tähteä

Elendig service og lang svartid på defekt varer.

Købte en vask. Den var desværre flækket under pakning og derfor ubrugelig.
Jeg forsøger at få den ombyttet får besked om den er til levering nogle dage senere.
3 dage efter får jeg besked på at den ikke er på alger og der går yderligere en uge. Intet andet. Har her meldt ud jeg ville få en håndværker ud i den uge til at installere vasken. Men dette bliver komplet ignoreret.
Ydermere spørger jeg hvad jeg skal gøre af den ødelagte vask. Intet svar. Iøvrigt tog det næste 48 timer mellem hver svar og mail der blev sendt. De svarede ikke på
Halvdelen og beklagede de havde travlt.

Da jeg endelig selv måtte spørge ind til refundering og hvor lang tid det tager at få mine penge retur, vælger man blot at tilbage føre selvom jeg udtrykkelig skrev at hvis det tog 5-10 dage før jeg havde pengene ville jeg hellere vente på den vask de ville få i denne uge da den ville komme før jeg ville få pengene. Dette valgte man også at ignorere.
Komplet elendig service har jeg aldrig nogensinde oplevet før. Ingen ansvarstagen fra deres side af. På en fejl DE har lavet.

26. marraskuuta 2024

Hej Louise

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Vi beklager mange gange, at du ikke har været tilfreds med vores service. Vi gør altid vores bedste for at hjælpe alle vores kunder på bedst mulig vis, og vi er kede af, at vi i dette tilfælde ikke levede op til dine forventninger.

Det er selvfølgelig meget ærgerligt, at vasken blev beskadiget under transporten, og vi forstår de gener, det har medført. Vi beklager dybt denne uheldige situation.

Vasken, du bestilte, var desværre den sidste på vores lager og samtidig udsolgt hos producenten. Derfor kunne vi ikke få en ny hjem og levere den til dig med det samme. Som en løsning tilbød vi flere gange at tilbagebetale beløbet, hvis det passede dig bedre end at vente på en ny leverance.

Vi har løbende forsøgt at afklare via mail, om du ønskede at vente på en ny vask eller få pengene retur. Da vi modtog blandede meldinger – hvor du både nævnte at ophæve købet og samtidig ønskede at vente – var det desværre svært for os at forstå, hvad du foretrak.

I din sidste mail skrev du, at du ønskede refundering, hvis pengene kunne være på din konto dagen efter. Vi handlede hurtigt for at imødekomme dette ønske og tilbagebetalte beløbet. Vi er kede af, at denne løsning heller ikke levede op til dine forventninger.

Vi ville gerne have gjort det bedre for dig, men vi er desværre i tvivl om, hvad vi kunne have gjort anderledes i denne situation. Vi håber dog, at du har fundet en vask og at dit projekt er blevet færdigt.

Saanut 5/5 tähteä

Overskuelig webside og hurtig levering

28. lokakuuta 2024

Hej Peter. :)

Mange tak for din anmeldelse!

Vi er glade for, at du fandt vores hjemmeside overskuelig og oplevede hurtig levering.

Det er lige præcis sådan, vi gerne vil have, at det skal være!

Vi håber, du bliver glad for dit køb og står altid klar, hvis du får brug for hjælp.

25. lokakuuta 2024

Hej Jørgen. :)

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Vi står altid klar til at hjælpe dig igen!

Fantastisk service

Jeg havde en rigtig god købsoplevelse hos Top VVS tilbage i 2021, bla med problemfri ombytning af toiletpakke. Har i oktober 2024 fået fantastisk god service ifm en reklamation.
Kan kun anbefale firmaet!

15. lokakuuta 2024

Hej Christine. :)

Tak for din flotte anmeldelse!

Vi er virkelig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med os – både tidligere og nu i forbindelse med din reklamation.

Det betyder meget for os, at du har været tilfreds med vores service, og vi sætter stor pris på din anbefaling.

Skulle du få brug for os igen, står vi selvfølgelig klar til at hjælpe.

Tusind tak for din tillid og for at tage dig tid til at dele din oplevelse!

Helt igennem en god oplevelse

Helt igennem en god oplevelse

24. syyskuuta 2024

Hej Michael. :)

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.

Vi håber at kunne hjælpe dig igen i fremtiden! 😊

Hurtig svar og levering

God service hurtig svar og levering.

27. syyskuuta 2024

Hej Ole.

Tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service og levering.

Vi ser frem til at betjene dig igen! 😊

Saanut 5/5 tähteä

Man kender først sin leverandør når det går galt

Jeg købte et nordic bad Mie-1 spejl fra TopVVS. Det ankom desværre med en fragtskade - jeg sendte en email med en reklamation i, og to dage senere havde de leveret et nyt spejl til mig. Fantastisk service!

10. syyskuuta 2024

Hej Kristian. 😀

Tak for din anmeldelse!

Det er super ærgerligt, at spejlet blev beskadiget under fragten, men vi er glade for, at vi kunne få det løst hurtigt for dig.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at skrive – det betyder meget for os at høre, at du er tilfreds med servicen.

Håber du bliver glad for dit nye spejl, og du skal endelig sige til, hvis vi kan hjælpe med noget igen!

Fik mine varer hurtigt

Fik mine varer hurtigt. Skulle ha' byttet min håndklædeholder, da den jeg købte var for bred til mit lille badeværelse. God kundekontakt. Lille minus ved at man selv skal betale for returvare. Men ellers godkendt.

28. elokuuta 2024

Tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du har modtaget dine varer hurtigt, og at du er tilfreds med vores kundeservice.

Vi forstår dit ønske om fri returfragt, men for at kunne holde vores priser så lave som muligt, er det desværre ikke muligt for os at tilbyde dette.

Vi håber, at du alligevel har haft en positiv oplevelse, og vi ser frem til at handle med dig igen i fremtiden.

Hurtigt,nemt og enkelt!

27. elokuuta 2024

Hej Klaus. :)

Mange tak for din 5-stjernede anmeldelse!

Vi sætter stor pris på din støtte og glæder os til at byde dig velkommen igen næste gang, du handler hos os.

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin