Købte 2 Hansgrohe vandhaner m sensor og fik dem leveret efter 3 dage. Da jeg havde problemer med indstilling af vandtemperatur, sendte jeg en mai. Fik et par afklarende spørgsmål og da de var besvar... Näytä lisää

Det var med både spænding og skepsis over konceptet, at jeg lagde min første ordre på webshoppen, men aldrig har jeg oplevet en så god og serviceminded kundeservice. God vejledning og gode løsninger,... Näytä lisää

Jeg modtog desværre en vare, der var defekt, men Topvvs håndterede det helt eksemplarisk. Jeg skrev til dem, og allerede dagen efter blev jeg ringet op. Samme dag sendte de en ombytning afsted. Det er... Näytä lisää

Vi bestilte et produkt, der desværre viste sig at være i restordre. Kommunikationen omkring dette var hurtig, og der blev med det samme foreslået et rigtig godt løsningsforslag. Vi er meget tilfreds... Näytä lisää

1. Kylpyhuoneen remontointi
  2. Ilmastointilaitteita myyvä kauppa
  3. Lämminvesivaraaja- ja lämmityspalvelut
  4. Keittiötarvikkeet
  5. Putkimies

VVS Service & Kvalitet til billige priser, Online salg af alt i VVS, Sanitet, Vand, Varme, Ventilation.

4,5

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

On vastannut 75 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Rigtig god oplevelse med vejledning

Rigtig god oplevelse med vejledning, samt hurtig leverance

29. syyskuuta 2025

Hej. :)

Tusind tak for din anmeldelse!

Det er skønt at høre, at du har haft en god oplevelse med både vejledning og levering.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det – og du er altid velkommen hos TopVVS! 😊

Køb af Quooker

Købte en Quooker hos topvvs. Samme dag som varen blev leveret, opdagede jeg at topvvs havde nedsat samme vare med 1500 Kr. Det var lidt en bitter pille at sluge, men firmaet var forstående og krediterede differencen med det samme. Det er god stil og kundefokus.

2. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Topvvs.dk

Tusind tak for din anmeldelse – og for at dele din oplevelse!

Det er helt forståeligt, at det ikke er sjovt at opdage et prisfald lige efter købet, så vi er glade for, at vi kunne finde en fair løsning hurtigt.

Vi sætter stor pris på din ros og håber, du bliver rigtig glad for din nye Quooker! 😊

Top service!

Hurtig levering, rigtig god service og nemme at få fat i mht. spørgsmål til købt produkt.
Tænker det må være lige så nemt at returnerer en varer, nu hvor deres serviceniveau ligger så højt.
Er i hvert fald meget tilfreds indtil videre

25. elokuuta 2025

Hej Mikkel. :)

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med både levering og service – og at det har været nemt at komme i kontakt med os.

Tak for tilliden, og hvor er det fedt at høre, at du er tilfreds indtil videre! 😊

Thommas

Super nemt at bestille og hurtig…

Super nemt at bestille og hurtig levering

25. elokuuta 2025

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at bestillingen gik nemt, og at leveringen var hurtig – det er præcis sådan, vi gerne vil have det til at fungere. 😊

Tak fordi du handlede hos TopVVS!

Thommas

Købte fin udebruser fra eqi frostline…

Købte fin udebruser fra eqi frostline som blev leveret hurtigt. Mistede en skrue under montering 2 mdr. efter køb. Skrev til top vvs og dagen efter er der nu en ny skrue på vej fra frostline. Top service fra både eqi frostline og top vvs - og tak til Thommas.

15. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Topvvs.dk

Tusind tak for de fine ord!

Det var rigtig godt, at vi hurtigt kunne få skruen sendt afsted sammen med Eqi Frostline, så du kunne komme videre med projektet.

Vi håber, du bliver rigtig glad for udebruseren – og du er altid velkommen til at skrive, hvis der skulle opstå noget igen.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive – og for at nævne mig, det betyder meget! 😊

Fast delivery & good price

Probably the only place online that offered a reasonable price AND had the parts ready to ship.

30. heinäkuuta 2025

Hi Fred. :)

Thank you so much for your review!

We're really glad to hear that you found both a fair price and fast shipping with us.

We do our best to keep the right items in stock and ready to go.

Thanks for choosing TopVVS! 😊

Best regards
Thommas

Bruse- sæt til badeværelse.

Søde hjælpsomme medarbejdere.
Gratis levering hvis man selv henter varen i butikken.
Høj kundeservice mht deres produkter.
Anbefaler gerne Top VVS til andre.

29. heinäkuuta 2025

Hej Lis. :)

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores service og medarbejdere.

Vi sætter stor pris på din anbefaling – og på at du valgte TopVVS.

Du er altid velkommen igen! 😊

Thommas

Selv om ferie blev det en hurtig levering

Selvom der var ferie, kom der
en hurtig levering

25. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Topvvs.dk

Mange tak for din anmeldelse!

Vi er glade for, at leveringen var hurtig – også selvom det var ferietid.

Det betyder meget for os, at tingene fungerer gnidningsfrit, uanset tidspunkt.

Tak fordi du valgte TopVVS! 😊

Er yderst tilfreds med Topvvs

Er yderst tilfreds med Topvvs. Købte en kogende vandhane inkl. montering. Det hele var nemt og lige til. Og montøren der kom ydet en professionel montering. Jeg kan klart anbefale det herfra

10. heinäkuuta 2025

Tusind tak for din anmeldelse!

Det er skønt at høre, at hele forløbet – fra køb til montering – har været nemt og tilfredsstillende.

Vi er også glade for, at montøren levede op til forventningerne.

Tak for anbefalingen – og fordi du valgte TopVVS! 😊

Thommas

Høj service og hurtig levering

Høj service og hurtig levering.
Jeg er blevet hjulpet godt af Thommas, som har sørger for hurtige svar på min henvendelse vedrørende en bestemt vare og derefter sørget for hurtig levering. 5/5 oplevelse.

1. heinäkuuta 2025

Hej Lasse. :)

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Det var en fornøjelse at hjælpe dig, og det glæder mig, at du har haft en god oplevelse hele vejen rundt.

Hurtige svar og levering er noget, vi vægter højt – så det er skønt at høre, at det er lykkedes.

Tak fordi du valgte TopVVS – og for de 5 stjerner! 😊

Hej Michael. :)

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er glade for, at du synes det var nemt at bestille, og at leveringen var hurtig.

Det er lige sådan, vi gerne vil have det til at fungere. 😊

Vi håber, du bliver glad for dit køb!

Hurtig levering

24. kesäkuuta 2025

Hej Peter. :)

Mange tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du har oplevet hurtig levering.

Skulle du have feedback til, hvordan vi kan gøre det endnu bedre, hører vi altid gerne fra dig. 😊

Thommas

Super service fra Thommas.

Super service fra Thommas.
Grundet leveringsproblemer hos flere forhandlere nåede jeg både at bestille, afbestille og bestille igen. Hver gang med lynhurtige svar og god service

10. kesäkuuta 2025

Hej Morten,

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det var en fornøjelse at hjælpe dig, og jeg er rigtig glad for, at du har været tilfreds med både servicen og kontakten.

Hurtigt og skarpe priser

Hurtigt og skarpe priser.
Fik en god kundeservice i forbindelse med flere spørgsmål af produktet. Kan kun anbefale dem

28. huhtikuuta 2025

Hej.

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du er tilfreds med både priser, levering og vores kundeservice.

Det betyder meget for os – og tak for anbefalingen!

Hurtig lev .

25. maaliskuuta 2025

Tak for din anmeldelse! 😊

Vi sætter pris på, at du tog dig tid til at give feedback.

Kvalitet

Kvalitet, pris og levering

4. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Topvvs.dk

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Vi sætter stor pris på din positive feedback.

Topvvs.dk

Som en online handel bør være

Som en online handel bør være. Hver gang. Perfekt.

27. helmikuuta 2025

Hej. :)

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Vi sætter stor pris på din positive feedback.