Na ruim een week nog niks ontvangen of gehoord!! Product kan meteen retour inmiddels ergens anders besteld. Klus al geklaard nog steeds niks van Toolstation vernomen……
Sijainti
Vaihda sijaintiaAmbachtsweg 22, 1271 AM Huizen, NL
Eerst online het de producten opgezocht, en gekeken of het voorradig is bij het filiaal. Vervolgens opgeslagen zodat ik ook het artikelnummer bijdehand heb bij aankomst in de winkel. Dan is de serv... Näytä lisää
Ik ben erg tevreden over jullie service en kwaliteit. Elke keer dat ik bestel, wordt mijn bestelling snel geleverd. Bedankt!
Online bestellen en binnen 10 minuten afhalen. Werkt elke keer perfect. Bovendien super aardige en behulpzame medewerkers bij vestiging Huizen. De 5 sterren dik waard.
Yrityksen kirjoittama
Toolstation. Professioneel gereedschap voor de laagste prijs! Toolstation levert professioneel gereedschap voor de laagste prijs. Iedereen kan bij Toolstation bestellen, zowel de vakman als de serieuze doe-het-zelver. Gratis bezorging bij bestellingen v.a. €40,-
Ambachtsweg 22, 1271 AM, Huizen, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Goede prijzen en goede service
Snel en met begrip geholpen
Online bestellen en binnen 10 minuten…
Ik ben erg tevreden over jullie service…
Ik zocht een lijm voor een bepaalde…
Ik zocht een lijm voor een bepaalde toepassing. Werd in de winkel daarbij goed geholpen.
Na ruim een week nog niks ontvangen of…
Na ruim een week nog niks ontvangen of gehoord!!
Bestelling was eenvoudig en duidelijk
Bestelling was eenvoudig en duidelijk. Jammer dat afhalen veel tijd in beslag nam door de drukte in het filiaal.
Gewoon prima
Goede adviezen en zeer behulpzame en…
Goede adviezen en zeer behulpzame en vriendelijke verkoper
Was nog 1 opvooraad
Was nog 1 opvooraad. Artikel online besteld. Binnen 10 min klaar gelegd.
Heel vriendelijke toen ik hem kwam ophalen.
Saattaa käyttää tekoälyn apua vastauksissaLue lisää
Het ging mis dat mijn bestelling niet bezorgd werd
Het ging mis dat mijn bestelling niet geleverd werd
Toe ik fysiek naar de winkel ging lag mijn bestelling in de winkel met als melding afgehandeld
Wat niet zo was.

Vastaus yritykseltä Toolstation - Huizen
Perfecte service
Altijd snel leverbaar en goede kwaliteit
Altijd snel leverbaar, meestal zelfde dag ophalen. Geen gezoek en goede kwaliteit.
De medewerkers van de vestiging Huizen…
De medewerkers van de vestiging Huizen zijn prima lui en niet te beroerd om je te adviseren of andere hulp te bieden. Gevoel voor humor hebben ze ook nog, dus dit is wat de klant van een goed bedrijf verwacht. Chapeau!
Snelle foutloze levering van…
Snelle foutloze levering van gereedschap, goede hulp bij het vinden van de juiste accessoires
Vriendelijke en vakkundige medewerker.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.