Pro Education Arvostelua 14

TrustScore 3.5/5 tähteä

3,5

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Post HBO opleiding tot mastercoach.

3,5

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Saanut 1/5 tähteä

De communicatie bij Pro Education is…

De communicatie bij Pro Education is bijzonder slecht. Je krijgt steeds weer een andere medewerker aan de telefoon, er zijn steeds wisselende studiebegeleiders, en niemand weet echt hoe het zit, etc. De docenten zijn in orde, maar daarmee is ook alles gezegd.

11. heinäkuuta 2025

Beste,

Bedankt voor je feedback. Jammer om te horen dat je de communicatie als verwarrend hebt ervaren. We werken met meerdere collega’s om studenten zo snel en goed mogelijk te helpen, maar we begrijpen dat dit soms tot onduidelijkheid kan leiden. We nemen je opmerkingen serieus en kijken continu hoe we onze begeleiding en afstemming kunnen verbeteren. Fijn dat je tevreden was over de docenten. Dank dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.

communicatie met pro education

De communicatie met pro education verliep goed, mogelijkheden tot vragen stellen, opgeven, informatie voorziening, huiswerkaccount, werkt heel goed allemaal

3. heinäkuuta 2025

Beste Charlotte,

Bedankt voor je positieve feedback. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de communicatie en ondersteuning rondom je opleiding. We vinden het belangrijk dat alles duidelijk en soepel verloopt, dus goed om te weten dat je dat zo hebt ervaren.

Slechte communicatie tussen Pro Education en de docenten

De docenten waren niet of te laat geïnformeerd mbt het aantal deelnemers. Het benodigde studiemateriaal was niet door Pro-Education verspreid en was niet bereikbaar voor hulp. De docenten werden onvoldoende goed opgevangen op de locatie en mbt technische ondersteuning ter plaatse.

22. toukokuuta 2025

Beste Petra,

Bedankt voor het delen van deze feedback. Het is vervelend om te horen dat de communicatie met de docenten niet goed is verlopen en dat er problemen waren met het studiemateriaal en de ondersteuning op locatie.

Dit is niet de kwaliteit die Pro Education wil bieden. De punten die je benoemt worden meegenomen in de evaluatie, zodat we dit in de toekomst beter kunnen organiseren.

Als je er verder over in gesprek wilt, neem dan gerust contact met ons op.

Saanut 2/5 tähteä

Organisatie maakt beloftes niet waar

Sinds december volg ik bij pro education de HBO logopedie. De inhoud van de lessen en de docenten zijn top! De organisatie eromheen is helaas erg frustrerend en demotiverend.
Op dit moment wachten we als groep op de datums voor onze mondelinge examens van taal en spraak. De laatste lessen van deze vakken zijn eind maart/begin april gegeven. Pro education belooft binnen zes weken een examendatum te plannen, dit wordt niet waargemaakt. Op mailtjes wordt niet gereageerd, of komt een niet bevredigend antwoord dat men er mee bezig is. Bij telefonisch contact wordt aangegeven dat het doorgegeven zal worden aan degene die hierover gaat.
Kortom: qua vakinhoud zeker een aanrader, qua onderwijsinstelling geen aanrader ivm de moeizame communicatie.

21. toukokuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Beste Arjette,

Dankjewel voor het delen van je feedback. Wat vervelend om te horen dat je al een langere tijd moet wachten op het horen van een examendatum. Dat is zeker niet de bedoeling. We gaan hier intern naar kijken en hopen zo snel mogelijk contact met je te kunnen opnemen met meer duidelijkheid over een vastgestelde examendatum. Ons excuus voor het langere wachten en het ongemak. Als je verder nog vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen.

Saanut 5/5 tähteä

Ik Heb veel nieuwe informatie geleerd…

Ik Heb veel nieuwe informatie geleerd tijdens 3dagen cursus en ik vind het heel erg belangrijk voor mij dagelijkse behandeling met oudere patiënten voor en na zorg.

2. huhtikuuta 2025

Beste Nian,

Bedankt voor het delen van je ervaring! We zijn blij dat je veel nieuwe dingen hebt geleerd tijdens de cursus en hopen dat je nieuwe kennis ook veel kan helpen bij je werkzaamheden. We hopen je nog eens terug te zien bij een toekomstige cursus!

Saanut 3/5 tähteä

Leerzaam

Leerzaam, uitdagend maar er is verbetering mogelijk qua voorlichting. De verbetering zit hem in het aangeven in welk gebouw en kamer de cursus is. Ik kwam dit per toeval tegen op een klein bordje. Dit kan beter in de cursusomschrijving aangegeven worden, meer dan enkel het Landgoed. Met de voorbereidingsopdrachten die ingeleverd moesten worden voor een bepaalde deadline werd niks gedaan. De cursusleider was ook niet op de hoogte van dat die gedaan en ingeleverd moesten worden.

6. huhtikuuta 2025

Beste,

Bedankt voor je open en waardevolle feedback. Fijn om te horen dat je de cursus als leerzaam en uitdagend hebt ervaren! We vinden het jammer dat je ervaring op sommige punten beter had gekund, zoals de informatievoorziening vooraf en de afstemming rondom de voorbereidingsopdrachten.

We nemen je opmerkingen serieus en bespreken deze intern, zodat we kunnen kijken waar we onze communicatie en organisatie verder kunnen verbeteren. Jouw input helpt ons bij het optimaliseren van onze opleidingen.

Nogmaals dank voor het delen van je ervaring.

Top training

Top training
Goede trainster, flexibiliteit n.a.v. input van de groep, locatie was ook centraal gelegen wat fijn was en een mooie 3 daagse ACT training gehad, waarvan ik vind dat iedereen die zou mogen volgen.

9. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Pro Education

Wat ontzettend fijn om te lezen, Mariska! Bedankt voor het delen van jouw ervaringen. We hopen je nog eens terug te zien in de klas.

Saanut 5/5 tähteä

Fijne organisatie, goede training en docent.

Duidelijke communicatie; op mails wordt snel gereageerd, goed bereikbare locatie, goede 3-daagse training (ACT) en lesstof, zeer fijne en kundige docent.

9. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Pro Education

Bedankt voor je mooie feedback, Tom! Geweldig om te horen dat je de training, docent en communicatie zo waardeert. We zijn blij dat je een positieve ervaring hebt gehad en hopen je nog eens terug te zien!

Saanut 4/5 tähteä

Goed georganiseerd

Alles wat goed georganiseerd. Er is wel meer aandacht nodig voor de communicatie van de juiste scholingsdata ten tijde van boeken. Ook de datum op het certificaat was niet correct.

21. joulukuuta 2024

Beste Femke,

Bedankt voor je feedback. We zijn blij te horen dat je de organisatie van onze scholing als goed hebt ervaren. Tegelijkertijd begrijpen we dat er verbeteringen nodig zijn in de communicatie van de scholingsdata en de juistheid van de datum op het certificaat.

We nemen je opmerkingen zeer serieus en zullen deze gebruiken om onze processen te verbeteren. Als je verdere vragen of suggesties hebt, horen we dat graag. We staan altijd klaar om je te helpen.

Saanut 3/5 tähteä

Meer algemene informatie en evidence…

Meer algemene informatie en evidence based therapy.

25. joulukuuta 2024

Beste Dirk,

Bedankt voor je feedback. We begrijpen dat je graag meer algemene informatie en evidence-based therapieën zou willen zien in onze trainingen. We waarderen je input en zullen deze gebruiken om onze cursussen verder te verbeteren.

Als je specifieke suggesties hebt of verdere vragen, horen we dat graag. We staan altijd klaar om je te helpen.

Duidelijke docent

Duidelijke docent, leerzaam en staan open voor vragen etc

24. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Pro Education

Dat is een mooi compliment voor onze docent! Bedankt voor het delen van jouw ervaringen. We hopen je nog eens terug te zien in de klas!

Fantastische training

Fantastische training. Ik gebruik wat ik heb geleerd elke dag met mijn patienten.

26. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Pro Education

Bedankt voor jouw mooie feedback! Wat geweldig om te horen dat je zoveel hebt gehaald uit de training en dat je de opgedane kennis dagelijks kunt toepassen in je werk met patiënten. Dat is precies waarvoor we onze trainingen ontwikkelen: om professionals zoals jij te ondersteunen in het maken van een verschil in de praktijk. We wensen je veel succes met het toepassen van de opgedane kennis en hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij een van onze opleidingen of trainingen.

Saanut 5/5 tähteä

Een aanrader, zowel inhoudelijk als praktisch

Tijdige informatie voorziening, een overzichtelijke papieren versie van een handleiding en werkboek ineen, tijdig opgestuurd gekregen, mooie locatie, kwalitatief goede docent.

4. joulukuuta 2024

Beste Rene,

Hartelijk dank voor je positieve review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de tijdige informatievoorziening, de overzichtelijke handleiding en het werkboek, evenals de mooie locatie en de kwalitatief goede docent. Jouw feedback motiveert ons om onze hoge standaard te behouden en verder te verbeteren.

Saanut 2/5 tähteä

Groot verschil in beoordelingen, te veel meningsverschillen

Communicatieve vaardigheden en reactiesnelheid vanuit de opleiding zelf is beneden peil. Denkende aan bereikbaarheid studiebegeleiders waarin vaak wordt gewisseld en daarbij hun empathies vermogen. Veel wisselende meningen van examinatoren die niet op 1 lijn zitten wat lastig is voor de student. Inhoudelijk waren er zeer goede leerkrachten met op een uitzondering na die er gewoon was om even geld te incasseren ipv kennis en kunde over te brengen.

26. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Pro Education

Bedankt voor je waardevolle feedback, Remco. Het spijt ons te horen dat je ervaring met de communicatie en bereikbaarheid van onze studiebegeleiders niet aan je verwachtingen voldeed. We streven ernaar om een consistente en ondersteunende leeromgeving te bieden, en we waarderen je opmerkingen over de verschillende beoordelingen. Dit helpt ons om onszelf te verbeteren. We nemen je zorgen serieus en zullen deze bespreken om ervoor te zorgen dat we de kwaliteit van onze opleidingen en ondersteuning verhogen.

Als je verdere opmerkingen of vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Pro Education

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin