Toolstation - Culemborg Arvostelua 246

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,4

A. van Diemenstraat 6a, 4104 AE Culemborg, NL

Saanut 5/5 tähteä

Was snel geregeld, mede doordat ik het oude artikel waarvoor ik 2 nieuwe wilde hebben had meegenomen. Daardoor kon de medewerker simpelweg de barcode scannen en de spuitbussen met reinigingsschuim s... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Van Toolstation vind ik dat ze juist zoveel professionele items voorradig hebben en als ik iets snel nodig heb het dus ook snel kan afhalen. Deze keer heb ik Zwaluw Jointfix den Braven reparatiemidde... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Snel en gemakkelijk besteld en kort daarna al meteen bericht gekregen dat het af te halen artikel klaar ligt. Prima product tegen een scherpe prijs. Personeel met verstand van zaken en beleefd.

1. Työkalukauppa
  2. Rautakauppa

Yrityksen kirjoittama

Toolstation. Professioneel gereedschap voor de laagste prijs! Toolstation levert professioneel gereedschap voor de laagste prijs. Iedereen kan bij Toolstation bestellen, zowel de vakman als de serieuze doe-het-zelver. Gratis bezorging bij bestellingen v.a. €40,-

• A. van Diemenstraat 6a, 4104 AE, Culemborg, Hollanti

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Klantvriendelijkheid verdwenen Toolstation Culemborg

Ik werd geholpen door kleine man zonder haar met bril, op mijn vraag voor een kraantje, kreeg ik een boek door hem voor mij geschoven en kon ik het ZELF op zoeken, als ik het gevonden had, dan kwam hij mij verder helpen!??!?! Dus zoooo gaat deze werknemer met zijn klanten om. Het is niet de service die ik normaal gewend bij Toolstation Culemborg. De klantvriendelijkheid lijkt door de komst van deze specifieke werknemer (klein,geen haar, brildragend) verdwenen! Slechte zaak...kan ik dus beter voortaan elders gaan.

31. maaliskuuta 2026

Was heel goed ze waren heel behulpzaam

Was heel goed ze waren heel behulpzaam

24. maaliskuuta 2026
Toolstation - Culemborg-logo

Vastaus yritykseltä Toolstation - Culemborg

Dank u wel voor uw review! Geweldig om te horen dat u goed bent geholpen in onze winkel. We geven dit compliment zeker door aan ons team. Hopelijk zien we u snel weer terug!

Saanut 1/5 tähteä

Storing en dus niet te bereiken

Op het ogenblik hebben ze een storing waardoor er werkelijk niemand te bereiken is. In de winkel kunnen ze je niet helpen. Helpdesk is druk en wachten duurt langer dan 30 minuten. Via e-mail lukt het ook niet. Echt waardeloos.

12. maaliskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Ze geven niet eens goede info over de door hun verkochte gereedschap

Wat een pieppppp bedrijf .. foute info bij electisch gereedschap .. en dan bel je .. verbinden ze je niet met de betreffende winkel .. rijd je 2x 25km voor pietje snot

22. tammikuuta 2026
Toolstation - Culemborg-logo

Vastaus yritykseltä Toolstation - Culemborg

Beste klant,

Het spijt ons te horen over de onjuiste informatie en het ongemak dat u heeft ervaren. We nemen uw feedback serieus en zullen dit intern bespreken om onze service te verbeteren.

Helaas zijn onze winkels telefonisch niet bereikbaar. Hier hebben wij voor gekozen zodat de klanten in de shop niet te lang hoeven te wachten.

Toolstation

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin