Bought a black leather belt from Tiger of Sweden for 800kr. After close to two years of normal wear it started bleeding dye onto my shirts. I assumed for a while that something else in my wardrobe... Näytä lisää

Fick intrycket att varan fanns i Sverige, det stod snabb leverans inom Sverige men de skor som jag köpte levererades från Dongguan i Kina så leveranstiden utanför Sverige var inte snabb. När jag genom... Näytä lisää

Preis-/Leistungsverhältnis passt nicht. Eine Jeans mit Originalpreis EUR 149,00 reißt 1 Jahr nach dem Kauf bereits an den hinteren Hosentaschen aus (nicht sehr oft getragen). Ein teurer Rollkragenpu... Näytä lisää

Har varit i Tiger of Sweden i Malmö centrum några gånga, och måsta säga att där har varit helt otroligt gott bemötande varje gång. Fantastisk service från start till slut och de gör allt för att hj... Näytä lisää

1,8

Välttävä

TrustScore 2/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

1,8

Kaikki arvostelut

3 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

service udover det sædvanligt

Jeg fik bestillet et bælte fra Tiger Of Sweden hjemmeside, og leveringen var 1-3 hverdag. Efter at have modtaget ordrebekræftelse kunne jeg se at min pakke var på vej til mig via Post Nord App.
Desværre gik der gid i den med Post Nord og jeg modtog ikke min pakke, da de ment at pakken var blevet væk. Jeg tog straks kontakt til Tiger og fortalt dem om situationen, og de kun godt forstår mig og valgt at sende mig et nyt bælte med posten.
Jeg synes at deres Service og produkter er i toppen, men desværre kan de ikke gøre for at Porst Nord smider pakkerne væk.

De fortjener den bedste anbefaling, og det er bestemt ikke sidste gang jeg handler fra Tiger Of Sweden :)

16. helmikuuta 2017

God hjælp fra kundeservice

Skrev til kundeservice ang. forlænget retur. Fik god personlig hjælp i chatten og de svarede lige med det samme - god oplevelse med webshoppen.

28. joulukuuta 2016

Fremragende!

1400.- for en vest lyder måske dyrt.
Vesten blev leveret inden for 2 dage. Da jeg får den udleveret, er den pakket i den største æske, jeg nogensinde har fået tøj i. Da jeg åbner æsken bider jeg mærke i, at kvitteringen og returlables er er lagt i en konvolut. Selve vesten er pakket i en tøjpose, som fint hænger i æsken ved håndtaget. Jeg pakker vesten ud, den er tung, der er ingen tvivl om at dette er rendyrket kvalitet. Jeg prøver den på, den passer perfekt og det er blot ud fra deres eget sizechart.
Jeg er absolut tilfreds med varen! Dog kun jeg savne at hjemmesiden er mere dansk og mindre engelsk.
M.V.H. Jokke

18. syyskuuta 2016

Elendig kvalitet og endnu værre kundeservice

Har købt 2 bælter og en taske - alt sammen temmelig højt prissat.

Begge bælter er gået helt i stykker indenfor det første år og på tasken er remmen knækket af. Det er simpelthen ALT FOR DÅRLIGT, når man tænker på deres prisniveau.

Men endnu værre er så den efterfølgende kundeservice. Selvom alle dele er købt i Tiger Of Sweden's brandbutikker, så skal jeg ind i hver enkelt butik og klage, da det åbenbart er et franchise. Dvs at jeg skal rundt i landet til 3 forskellige butikker for at få byttet noget, jeg slet ikke havde overvejet kunne gå i stykker. Lidt vildt når man tænker på at et bælte til 150 kr i H&M kan byttes i hele landet.

Da jeg ringede ind til kundeservice fik jeg bare at vide, at det kunne de sandelig ikke gøre noget ved - det havde ikke noget med dem at gøre, men det var den enkelte butik der (ved fremvisning af bon) skulle vurdere det enkelte produkt, og om hvorvidt det var en reklamation.

Det synes jeg er helt uacceptabelt!!! Når man har et DYRT brand med egne flagship stores, så skal man også levere en ensartet kundeservice . Jeg er som kunde fuldstændig ligeglad med deres bagvedliggende forretningsmodel - det burde være deres hovedpine og ikke min. Jeg har købt et Tiger Of Sweden bælte ikke et Tiger-Of-Sweden-fra-butikken-i-Århus-bælte!

Til den pris synes jeg ærligt talt de skulle have bedt mig om at sende et par billeder af mine produkter, og så simpelthen sende mig nogle nye produkter der virker. Hvordan de håndterer det efterfølgende bør ikek være mit problem.

Noget skal man da have for sine penge - men det er åbenbart ren branding, for det er da hverken kvalitet eller service!

3. elokuuta 2016

Great Service

Delivered quickly. I ordered a size too big and needed to exchange it. Really nice experience when calling customer service and got my new order the day after. Excellent!

29. kesäkuuta 2016

Beautiful products

They certainly have very high quality products. Well made and long lasting. Weird that they charge shipping cost when selling such pricy products from their online shop.

8. kesäkuuta 2016

Lækre produkter og god service

Jeg har handlet der mange gange, og er meget tilfreds.
Processen for returvare er også super god, da de sender en forudbetalt pakkelabel med ordren, og hurtigt tilbagebetaler beløbet.

28. tammikuuta 2016

Vanvittig hurtig levering

Jeg bestilte julegave over deres hjemmeside søndag og idag mandag er parken leveret i flot indpakning.
Det er ikke sidste gang jeg bruger denne webshop.

14. joulukuuta 2015

Tur-retur med en skønhedsfejl

Købte en jakke og returneredede den (købte den samme i anden farve i butik i Aalborg).
Rimelige sende tider.
Nem returneringsprocedure.
Pakken var ikke forsvarligt lukket men varen havde ikke taget skade.
Mail correspondence fungerede fint.

26. marraskuuta 2015

Extraordinary Service and very fast delivery

I have made my first order at Tiger of Sweden webshop. I had a fantastic shopping experience. Received my package very nice packed. I had unfortunately ordered the wrong size but I just called customer service and she helped to exchange it for me directly and it was free shipping cost. It took only one day to receive the new package. I will highly recommend this webshop. Super Service, fast and very nice and cool cloth!

4. elokuuta 2015

Helt elendig service !

Jeg bestilte et jakkesæt på hjemmesiden for 14 dage siden, men havde til i dag stadig ikke hørt noget eller modtaget nogen bekræftelses e-mail. Jeg har skrevet til dem 2 gange men intet svar fået. De trak dog allerede pengene et par dage efter og ændrede status til "shipped" men pakken kunne ikke trackes via postdanmark. Jeg ringede så ind til dem i dag for at få at vide at de desværre ikke kunne levere, og at den eneste løsning hun kunne komme med, var at refundere beløbet. Hvad er det for en service?? Hvis jeg ikke havde ringet, hvornår havde jeg så fået svar?? Jeg står stadig og mangler et jakkesæt til bryllup!! Meget ringe serviceniveau og jeg er ellers stor tilhænger af Tiger of Sweden. Sørg for at bruge en fysisk butik i stedet for hjemmesiden!

25. kesäkuuta 2015

God webshop

Jeg købte nogle varer d. 20. maj, der blev leveret dagen efter. Varene var forsvarligt pakket og bukser og vest kom på en bøjle. Vesten var dog sort, og ikke blå som bestilt, og bukserne passede ikke.

Jeg sendte pakken retur samme dag, og fik en mail d. 22. maj om, at men returforsendelse var behandlet, og at de vil overføre pengene til mig igen. Det er en hurtig behandling af returvarer!

22. toukokuuta 2015

Fantastisk kundeservice

Super god og meget seviceminded medarbejder jeg talte med! Jeg fik al den hjælp, jeg havde brug for i forbindelse med en reklamation. Der gik under en dag, fra jeg sendte min habit ind, til jeg havde en kundeservicemedarbejder i røret og min reklamation var løst!
Jeg kan på ingen måder genkende den dårlige kundeservice, som andre anmeldere har været ude for! Jeg blev ringet op af en dansktalende medarbejder og kan derfor heller ikke genkende problemer med medarbejdere, der taler dårligt engelsk.
Jeg vil til hver en tid handle på Tigers webshop igen!

7. toukokuuta 2015

elendig

Aldrig har jeg oplevet noget lignende, så dårlig kundeservice i så stor og lækker en virksomhed. Fra man returnerer en vare, til man får pengene, eller til de overhovedet kan se, at varen er på vej, går der tre uger, og indtil da svæver varen tilsyneladende bare rundt i cyperspace. Deres kundeservice er uhøflig og meget dårlig til engelsk og åbenbart ude af stand til fx at slå en vare op med mindre man har ordrenummeret. Alle andre numre (referencenumre osv) samt e-mailadresser, navn eller andet, kan ikke anvendes til at identificere en pakke.
Har man, som jeg, modtaget en gave fra deres webshop, er det fuldstændig umuligt at bytte den - til mig. I dette tilfælde havde jeg alt paperwork, men alligevel blev pengene (efter tre uger) ført tilbage til køberen. Jeg kunne heller ikke få et tilgodebevis, dette ville ligeledes blive udstedt køberen - og ikke mig - modtageren. Så køb ALDRIG en gave til nogen hos TOS's webshop, for vedkommende, der modtager den, kan IKKE bytte den til noget ti sig selv - uanset om man har alle fakturaer osv. Alt bliver ført tilbage til den oprindelige køber, som så skal have bøvlet med at overføre pengene eller videregive tilgodebeviset til den gaven er givet til.

13. maaliskuuta 2015

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili