Thordal Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Jag beställde vid 15 en torsdag. På fredag klockan 10 låg det i en pakkeboks. Det är jätte go service! Hvis man ringer till dem så får man alltid god service av kunnig personal, vilka skär som är bäs... Näytä lisää

Fantastisk service, hurtig og professionel vejledning via mail, samt hurtig levering. Har aldrig klippet en hest før og søgte derfor hjælp hos Lars. Har købt en fin støjsvag og ledningsfri maskin... Näytä lisää

Lynhurtig levering og top$ service. Skulle som begynder bruge en klippemaskine til vores hund, måtte ringe da jeg havde brug for yderligere informationer. I løbet af kort tid blev jeg grundigt info... Näytä lisää

Jeg købte en klipper - Oster A5 for 1 år og 3 måneder siden. Den begyndte at drille ved sidste klipning. Dårlig forbindelse. Jeg ringede og snakkede med Lars og han ville gerne kigge på den - han s... Näytä lisää

1. Eläimet & Lemmikit

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Thordal: Total leverandør af klippeudstyr, klippemaskiner, frisørsakse og sakse til mennesker, hund, kat, hest, kreatur, og får.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

3 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Lynhurtig levering og god service

Det tog dem 20 timer og 22 minutter, fra ordrebekræftelsen til leveringstidspunkt! Det må være en rekord! :D
Produkterne er lækre og servicen i top, men levering er direkte imponerende!

29. toukokuuta 2026

De mener det SERIØST!

Jeg oprettede en ordre på et kamsæt samt klippeolie til en Aesculap klipper.. og det var egentlig 15-20 minutter over "deadline" kl 14, men dagen efter var kamsættet leveret og jeg kunne fortsætte arbejdet, til stor fornøjelse især for mine køer (og mig selv :-) )
Det er absolut ikke sidste gang jeg bestiller noget her og jeg forventer ikke at de kan nå at sende efter deadline hver gang.

15. tammikuuta 2025

Sevice utöver det normala!

Hvis man ringer till dem så får man alltid god service av kunnig personal, vilka skär som är bäst och vilken klippare som passar bäst. Jag rekomenderar alla att handla från dem!

10. lokakuuta 2024

Vi har købt en billigt skær og modtager…

Vi har købt en billigt skær og modtager et dyre skær end det vi bestilte
Jeg ringer til Thordal og får den mest fantastiske og sødeste kvinde i røret, som vejleder og rådgiver mig, så jeg er fuld af beundring over den service som Thordal har og kan varmt anbefale, at man handler ved dem.
De ved alt om deres vare og har en høj faglighed og service.

26. kesäkuuta 2024

Super Service

Skrev til Thordal, da mine sakse ikke kom som ventet med Post Nord. Mindre end 5 minutter efter, svarede Lars at han ville tage fat i Post Nord med samme og 10 minutter senere havde han været i kontakt med dem og min pakke lå og ventede på afhentning, afhentningsstedet havde bare ikke kunnet scanne pakken og sende mig info på sms. Så nu har jeg været nede og hente min længe ventede pakke og kan tage på hundetrimningskursus i morgen. Så tak for ikke bare god service, men lynhurtig service. Det er ikke sidste gang jeg har handlet der.

4. kesäkuuta 2024

Lynhurtig levering og top$ service.

Lynhurtig levering og top$ service.
Skulle som begynder bruge en klippemaskine til vores hund, måtte ringe da jeg havde brug for yderligere informationer. I løbet af kort tid blev jeg grundigt informeret og kunne træffe mit valg.
Ind på hjemmesiden og bestille, dagen efter stod der en pakke hos mig. Tak til Postnord og Thordal for fin service.

5. helmikuuta 2021

Fantastisk vejledning over telefon

Fantastisk vejledning over telefon, lige fra hvilke skær jeg skulle bruge til hvilken længde (til min hund) til hvilken børste og maskine. Priserne er fair og jeg havde det hele dagen efter jeg bestilte.
5 ud af 5 stjerner !!

27. marraskuuta 2020