Jeg har kun godt at sige om min købsoplevelse hos Nomado🤩 Jeg købte to kuffertsæt, som jeg fortrød. Mathias fandt en løsning med en fornuftig pris, så jeg fik netop de kufferter jeg ønskede. K... Näytä lisää
Meget overrasket over kvaliteten af et forholdsvis billigt kuffertsæt Bestilte last minute og sov lovet kom de med 1 dags levering. Vores rejse var med mellemlanding og vores kuffert sæt har i den... Näytä lisää
Hos Nomado forener vi kompromisløs kvalitet med funktionelt design til konkurrencedygtige priser!
Klarupvej 70, 9270, Klarup, Tanska
- Kundeservice@nomado.dk
- nomado.dk
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Stod og manglede en kuffert og fik…
Stod og manglede en kuffert og fik telefonisk håndslag på levering inden vi skulle ud og rejse 3 dage senere. Kufferten blev leveret som lovet og har nu overstået sin første rejse uden anmærkninger. Glæder mig til at se om holdbarheden også er god, men at køre med den i lufthavn mv. er en leg og inddelingen er også god, så en god oplevelse so far.
Imødekommende og højt service niveau.
Imødekommende og højt service niveau.
Trygt og hurtigt
Tryg og hurtig handel til fornuftige penge, fin kuffert købt og god kvalitet
Hurtig levering
Hurtig levering. Pæn kuffert. Kassen var dog ikke tapet ordentlig til, så den var åben da jeg hentede den. Men kufferten var fint beskyttet, så der var intet sket med den.
Stor anbefaling herfra
Jeg har kun godt at sige om min købsoplevelse hos Nomado🤩
Kufferterne lever op til mine forventninger. De er super fine og virker som god kvalitet (har ikke taget dem i brug endnu😉)
Efterfølgende har Mathias sendt mig nogle støvposer uden beregning, som ikke var en del af tilbuddet da jeg købte kufferterne.
Mathias har været meget imødekommende og hurtig til at svare på mine mails. Og han har givet grundige forklaringer på mine spørgsmål.
Jeg kan varmt anbefale at handle hos Nomado.
Havde købt et sæt rejsekufferter nomado…
Havde købt et sæt rejsekufferter nomado 2.0 desvære gik den ene i stykker ( det ene hjul fald af) på første tur.
De to andre var hele , de er super gode at bruge.
Gjorde reklamation da vi var kommet hjem , og 2 dage senere var der en ny kuffert på vej til mig,
Det er super service og kan kun anbefale Nomado kufferter.
Hurtig betjening
Hurtig betjening - super fin kuffert. Hjulene fungerer bare. Købte mellem størrelsen så god plads i den.

Hjul faldet af i flyet
Jeg modtog mine kufferter for et par uger siden, og skulle bruge dem til at rejse til Australien. Dog allerede efter flyturen mangler der et hjul, som er faldet af i flyet. Det er virkelig problematisk at have en kuffert som jeg ikke kan anvende fuldt ud, og jeg kan ikke erstatte hjulet.

Vastaus yritykseltä Nomado
Det er simpelthen bare et kanon godt…
Det er simpelthen bare et kanon godt produkt i forhandler

Fantastisk service
Købte en flot kvalitets kuffert hos dem, servicen var i TOP, blev afsendt samme dag med levering dagen efter,
kan varmt anbefale at købe kufferten hos Nomado !

Vastaus yritykseltä Nomado
Ikke den kvalitet og holdbarhed som de…
Ikke den kvalitet og holdbarhed som de giver udtryk for.
Kufferten var revnet efter én flyrejse.
Alle ved at kufferter bliver håndteret hårdhændet i lufthavnene, så det skal de kunne holde til. Det gør Nomados kufferter ikke. Kan ikke anbefale at købe hos dem.
OPDATERING!
Som svar på Nomados tilbagemelding her på trustpilot, vil jeg bare endnu engang understrege, at deres kufferter ikke er i en ordentlig kvalitet, som de påstår, så de kan klare en velkendt hårdhåndet håndtering i lufthavnene. En pointe de tydeligvis ikke forstår.

Vastaus yritykseltä Nomado
Gode kufferter til en fornuftig pris
Gode kufferter til en fornuftig pris! Vi ringede til Nomada med et par spørgsmål inden køb og fik venlig og relevant betjening. Alt i alt en fin købsoplevelse!

Kuffertsæt
Købte 2 kuffetsæt gennem dem og det er nogen super fine kufferter. Utrolig hurtig reaktion fra kundeservice, først var vi i kontakt med dem da vi var i tvivl om hvordan man kodede låsen, de ringede mig op kort efter mail var sendt. Nu er vi lige kommet hjem fra rejse og den ene kuffert havde mistet et hjul, her kom der også hurtigt svar endda i weekenden og min kuffert kan snart køre godt igen 👏🏻😊

Dejlig kuffert.
Hurtig levering - god kvalitet på kuffert, og meget tro på farven.
Overordnet en kuffert der føles dyrere end den er :)