Avoid at all costs. Thai Airways are the absolute worst airline I’ve ever flown with. We were 3 kilos overweight and insisted of charging us per kilo. We essentially had to pay for a whole extra 32k... Näytä lisää
@ThaiAirways I need help. Your reservation supervisory team is denying a COVID-19 refund for ticket 217-2330708321 because your system wrongly claims it was 'used' on October 23rd, 2019. But the ticke... Näytä lisää
Gammel, beskidt og nusset flyver fra København til Bangkok og retur til København. Jeg havde en naiv forventning om kvalitet, god service og en lækker flyvetur da jeg bookede en retur billet fra Køben... Näytä lisää
Inizio nel dire che il prezzo dei biglietti era molto conveniente e li ho acquistati in piena fiducia nel viaggiare con una compagnia top. Volo di andata il 7/02 e il sistema di intrattenimento non fu... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
SoftScan puts an end to threats from the Internet
Københavns Lufthavn 1, 2770, Kastrup, Tanska
- www.thaiairways.dk
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Fik ødelagt en kuffert på vej hjem fra…
Fik ødelagt en kuffert på vej hjem fra Bangkok. Kontaktede thai med en damage rapport tilbage i januar måned og har stadigvæk intet hørt trods utallige mails. ( Allan Highland Eliassen )
Værste flyselskab ever - sidste gang vi bruger Thai Airways
Meget fint service af Cristina på…
Meget fint service af Cristina på kontoret i København. Stor hjælp og til 5 stjerner. Vi fløj business til Bangkok og det var i top. Til gengæld var vi meget overraskede og det fald i service på økonomiklasse da vi fløj hjem. Vi har føjet 10 gange med Thai Airways og har altid syntes servicen var i top. Maden var ikke særlig god, tidligere kunne man vælge mellem to retter, serveret uden særlig venlighed, morgenmaden kold og der var kun en tør uspiselig croissant - ingen rundstykker. Toiletterne blev slet ikke rengjorte under turen og tidligere gik personalet i løbet af natten rundt og serverede juice og vand. Nej vi var skuffede - der er plads til forbedring.
Thai Airways bør boykotte Travellink
Jeg syntes altid at vi får en god service og oplevelse når vi rejser med Thai Airway
Når jeg kun giver en stjerne er det fordi de samarbejder med Travellink i forbindelse med salg af flybilletter
Kunder og flyselskaber bør boykotte Travellink
Beholder pengene og kundeservice for sig selv
Det er desvære et selskab der kun har interesse for at beholde pengene, i stedet for at sørge for at deres kunder får en god oplevelse. Dem i skranken har ikke noget med Thai at gøre, derfor glider alle henvendelser ud i luften og ingen fra Thai ønsker at tage hånd om det. Så snart pengene er indbetalt forsvinder alt service. Jeg vil uden tvivl så hvidt muligt undgå at flyve med dem fremover.
Fløj med dem d 29/1 2023 fra KBH…
Fløj med dem d 29/1 2023 fra KBH /Bangkok dårlig service ombord De havde mere travl med at få fjernet kopper og bestik så de kunne sove drik skulle man selv hente
Ufattelig dårlig service
Ufattelig dårlig service! Deres kundeservice er tager ikke telefonen, følger ikke op på aftaler, ringer ikke tilbage og er fuldstændig ligeglad med at hjælpe. Har prøvet at bestille rejse til 5 personer for over 35.000 kr. men kan ikke selv pga af deres elendige hjemmeside som laver fejl. Man bliver holdt hen og nu koster billetter tæt på 50.000 kr. efter flere mails, timer i kø på telefonen, beskeder der ikke bliver ringet tilbage på og nu en måned senere.
Jeg forstår ikke hvordan de kan overleve som forretning
Thai Airways = værst tænkelige flyselskab
Jeg har siden 05.07.2022 forsøgt at få svar fra Thai Airways på en dårlig oplevelse på en flyvning fra København til Bangkok den 03.07.2022. Men jeg får kun deres automatiske svarmails og slet ingen svar.
Jeg er absolut færdig med at flyve med Thai Airways og råder alle til at boykotte selskabet. De er absolut utroværdige og har absolut ingen kundeservice, hvis de ved hvad det betyder.
Kan ikke bestille billeter via deres…
Kan ikke bestille billeter via deres hjemmeside. Oplever de samme problemer som Capser Langg har beskrevet den 22. december 2022. De har lovet mig en billet for over en uge siden, men de har hverken sendt bekræftelse eller opkrævninger. Har i 16 dage forsøgt at bestille en billet. Helt håbløst at kommunikere med dem.
Overall very good
Was not impressed by the extra charges, but everything else was fine.
Flight departed and arrived on schedule, cabin staff were fantastic.
Dårlig stil
I oktober 2019 købte vi 5 flybilletter til Bangkok og retur København, med udrejse Juli 2020.
Corona kom på tværs og afgangene blev aflyst.
Vi valgte at lade billetterne forlænges med et år, men også her kom Corona på tværs.
Nu kunne vi ikke forlænge mere, men få en voucher eller pengene retur.
Dette var i efteråret 2021. Altså 2 år efter vi købte billetterne.
14 februar 2022 fik vi en mail at det nu var sendt til deres kontor i Bangkok med henblik på udbetaling.
Det er nu et år siden.
Da vi har rykket et par gange og stadig ikke set skyggen af vores penge, har vi nu sendt sagen til Trafikstyrelsen.
Reglerne er klare her. De skal betale senest 7 dage efter, så de bør tage affære.
Det mest groteske er at vi i mellemtiden har måtte betale for nye billetter.
Vi har endda foreslået dem at en modregning kan finde sted, men heller ikke her er man villige til at løse opgaven
Det er ekstremt dårlig stil og selvom vi har købt igen, så vil vi ikke gære det endnu en gang.
Efter 32 års tro tjeneste med dette selskab, vil jeg ikke længere acceptere at mine penge skal finansiere deres selskab i mere end 3 år, uden man kan få en dato for at modtage sine penge retur.
Det var så hvad man fik ud af at udvise samfundssind i dette tilfælde, da de jo var pressede da hele verdenen lukkede.
For min skyld kan de lukke deres butik næste gang.
Det tager en KRIG og komme igennem…
Det tager en KRIG og komme igennem deres kundecenter, både mail og tlf! Når man endelig kommer igennem, er der ingen hjælp og hente! Har ventet på refusion af flybilletter siden 2020!!!!!!!!! - kender FLERE som oplever det samme, stadig ingen refusion! Har benyttet thai i mere end 20 år, og har været godt tilfreds med det, men siden covid er det slut. Farvel! SÅ ringe! Især deres kundecenter i dk!
Bonne compagnie
Bonne compagnie , même si il fait trop froid dans les avions , et que la nourriture est très moyenne.Jamais perdu un bagage pour le moment.Ceux qui ont pris des billets au moment du covid n'ont pas eu de chance.Malheureux qu'elle ai été mise en quasi faillite par ses dirigeants incompétents ou pire.
Venlig og konkret betjening hos Thai…
Venlig og konkret betjening hos Thai Airways. Skulle rejse til Thailand d. 2.3.23 men pga af sygdom i nærmeste familie kommer vi måske ikke afsted på denne dato. Eneste minus er den lange ventetid i telefonen, men sådan er det jo overalt i dag. Fik en meget venlig og imødekommende mand i telefonen som oplyste os om vores muligheder for at ombooke og er nu helt rolig for at vi på et tidspunkt alligevel kommer afsted til varmere himmelstrøg. Tak for hjælpen..
IGEN BEKRÆFTER THAI AIRWAYS DERES…
IGEN BEKRÆFTER THAI AIRWAYS DERES ELENDIGE OG FULDSTÆNDIG UBRUGELIGE “service”.
BENYT ALDRIG DET LO….. selskab
Vi er to GULDMEDLEMMER som er FÆRDIGE med at bruge det selskab , de skylder en goldupgrade som de prøver og prakke os to billetter der er TITUSINDE KRONER DYERE END EMIRATES som vi er rykket over til .
Vi har så 54000 “Miles “ HVER som vi vil KØBE adgang til deres lounge SOM DE SKRIVER man kan bruge dem til , men det kan man ikke alligevel når man ikke flyver med thai og giver TITUSINDEKRONER MERE for samme tur .
IGEN IGEN INTET GIVER MENING MED DET LO……. E. selskab .
De skriver en mail 4-5 måneder EFTER en forespørgsel og siger den er “ røget forbi” i bunken så derfor var der kun de dyre billetter uden upgrade tilbage desværre .
De er ligeså u i t l iggente som altid
Og MØGFRÆK BETJENING
HOLD JER LAAAAAAANGT VÆK
Kan ikke anbefales
Kan ikke anbefales. Selskabet vil ikke betale pengene tilbage for købte flybilletter selvom, de selv har canceleret flyvningen. Useriøst - find alternative ruter mod Asien. Jeg har ventet på pengene siden 2019, men de har alle mulige undskyldninger og snor sig uden om.
Ændring af direkte fly uden kompensation
Vi havde (via vores rejsebureau CPT) booket en direkte flyvning fra CPH-Phuket. En afgang der var kl. 21, hvilket var perfekt ift. vores børnebørn, der så kunne sove det meste af den lange flyvetur. Vi betalte kr. 3.000,- ekstra, for denne direkte flyvning.
Ca. 1 måned inden vi skulle flyve, blev vi af CPT informeret om, at Thai airways ikke længere fløj direkte og at vi derfor skulle mellemlande i Bangkok. Da jeg spurgte ind til de 3.000,- som vi havde betalt ekstra for den direkte flyvning, fik jeg af vide, at dem refunderede Thai airways ikke. Og den sene afgang var ydermere ændret, således at vi nu skulle flyve kl. 13. Meget utilfredsstillende og bestemt ikke hvad vi havde forventet af Thai airways som vi ellers har rejst med mange gange før og altid med gode erfaringer!
Selve flyveturen gik fint og personalet var venlige og imødekommende :-)
Kundeservice umulig at komme i kontakt med
Det er fuldstændig umuligt at komme i kontakt med deres kundeservice, både på mail og telefon. De svarer ikke på telefonen, og følger ikke op på mails. Jeg har prøvet at kontakte det danske kontor, kontoret i lufthavnen, kontoret i Stockholm samt det internationale kundeservice kontor, hvor man bare hænger i kø.
Ka ik bestille på hjemmesiden Ingen…
Ka ik bestille på hjemmesiden Ingen svarer på telefonen......I i lige åbnet igen og allerede på vej ned igen🙄🙄
En blandet oplevelse med god hjælp i klargøring, men en tur der godt kunne være bedre.
Forberedelse med at koble to rejsedokumenter sammen, så vi blev placeret sammen i flyet. Lidt skæv mailkommunikation, men så blev jeg ringet op og alt løst til fulde tilfredshed.
Turen fra Frankfurt over Hongkong til Chiang Mai i to fly.
Langdistancen om natten var ikke en god oplevelse. Sædet jeg sad på manglede en knap til at sædet kunne lægges ned, så det blev en tur i oprejst position. Behøves jeg sige at jeg var ualmindelig radbrækket ved ankomst til Hongkong. Det er simpelthen uacceptabelt.
Maden om bord. Tjae flymad bliver aldrig min favorit. Det var spiseligt, men men.
Super Dårlig Koordinering, intet ansvar.
Den 19. januar fløj jeg fra Kastrup mod Bangkok, jeg skulle videre til Phnom Penh. Ruten som jeg benytter en gang om året.
Flyet landede i Bangkok lufthavn kl.6.10 om morgen. Jeg hastede afsted mod transit, da jeg skulle boarde flyet mod Phnom Penh kl. 6.50. (departure 7.30) Til min store overraskelse så jeg en lang kø foran trappen som fører mod det lille klaustrofobiske transit/securityrum. Jeg henvendte mig til en lufthavnspersonale, da jeg kun har 40 minutter til næste fly, hun henviste mig til en elevator ved siden af trappen.
Det var også kø men ikke så lang som foran trappen. Jeg stillede mig i køen foran elevatoren. Ca. 20 min, da det skulle være min tur, dukkede en security person op i elevatoren. han beordrer os at gå tilbage til den lange kø foran trappen. Jeg tiggede securitymanden om at bruge elevatoren, samtidig viftede jeg med mit boardingpas, at jeg skulle nå mit fly til Phnom Penh. Securitymanden ignorerede min anmodning, han kiggede overhovedet ikke på mit boardingpas. Kold og kynisk, viftede han med hånden at jeg skulle i køen foran trappen.
Køen foran trappen snurrede langsom mod trappen, Securitymanden lukke os ind mod trappen få stykker af gangen. Endelig nåede jeg til den klaustrofobiske transit rum med et hav af mennesker, børn græd pga. varmen.
To unge danskere som skulle til Phnom Penh stod i samme situation. Vi undrede os over hvorfor vi skulle igennem security igen. Især at der ikke var fokus på de passagerer som har under en 50-60 minutter til deres connecting fly. Da vi var færdige, kiggede jeg på uret, klokken var allerede 7.30. Vi gjorde et forsøg, vi løb alt hvad vi kunne mod gaten. Da vi nåede gaten, fik vi at vide at flyet var takeoff.
Med andre passagerer som også mistede flyforbindelsen til Vietnam, oplevede vi at tingene overhovedet ikke blev kordineret. Vi blev henvist fra sted til sted, ingen ville tage ansvar og ingen kunne fortælle os hvor vi skulle henvende os for at finde vores bagage. Thai Airways henviste os til informationskranken og de sendte os tilbage til Thai Airways. Til sidst måtte vi ud gennem immigration for at kontakte Thai Smile som har kontor i stueetagen. Fra Thai Airways skulle vi betale for en ny billet for at komme videre til Phnom Penh. Deres begrundelse at deres fly landede til tiden, selv om vi forklarede at det var lufthavnens security der forsinkede os. Men igen ingen hjælp at hente. Det tog os tre timer at få en ny billet og vores bagage tilbage. Et hav af papirer skulle udfyldes. Næste fly var 10 timer senere.
Med den erfaring mener jeg at samarbejdet mellem flyselskaberne og lufthavnens myndigheder ikke eksisterer. Lufthavnspersonalet er nogle halvvoksenspiger som overhovedet ikke taler engelsk. Service hos Thai Airways er super ring, sammenligning med da jeg startede i 1992.