Varan kom snabbt fram och jag var mycket nöjd med de uppladdningsbara levande ljusen - både vackra och effektfulla. Dock tycktes inte fjärrkontrollen fungera. Hade mailutbyte med Robin som var både vä... Näytä lisää
Yritys on vastannut
VÄLDIGT lång leverans. Jag har inte fått min levenas än & då är det 18/1 & jag gjorde beställningen 4/1.... Kontaktar man dom så får man höra att det är blivit må fel & att din beställning är påväg... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Otrolig service! Tillmötesgående, hjälpsamma och snabba på att svara! Fick hjälp med att snabbt få min beställning och de var aldrig några problem. Tacksam för hjälpen och kan absolut rekommendera dem... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Hörde av mig till Techkungen gällande beställning av en lampa som hade blivit lite fel. Fick snabbt svar, mycket trevligt och proffsigt bemötande och hjälp att åtgärda det som blivit tokigt. Rekommend... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Handla Techkungens utbud av unika trendiga kvalitetsprodukter, exklusivt online. 30 dagar öppet köp & leverans på 1-2 dagar!
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Hej jag har beställt en luftfuktare och det stod 1-2 dagars leverans, det har gått 2 dagar och varan är fortfarande inte skickad? Utan registrerad.

Vastaus yritykseltä Techkungen
Se upp från företag som inte har telefonnummer.
Beställde massage pistol för leverans inom 1-2 dagar. Registrerade adressen hos PostNord - men har inte lämnat varan för leverans. Paketets mått 122x58 cm. Jag betalade via Klarna - mailade om att stoppa betalningen. Mycket suspekt.

Vastaus yritykseltä Techkungen
Beställde en massagepistol och fick den på 2 dagar hur grym som helst!

Vastaus yritykseltä Techkungen
Ett otroligt oseriöst och dåligt företag, säljer produkter som inte fungerar och därefter svara otrevligt och nonchalant. Och står inte ens för returfrakten när man ska skicka tillbaks produkter som inte fungerar.
Jag avråder alla starkt från att beställa från Techkungen, spar dig det besväret.

Vastaus yritykseltä Techkungen
Beställde produkt till halloween 2 veckor innan. De hade ”leverans inom. 1-3 dagar” och även ”garanterad leverans innan halloween” de misslyckades med detta och på torsdagen 2 dagar innan meddelar de efter att jag hört av mig att produkten inte kommer levereras till halloween. Borde vara olagligt

Vastaus yritykseltä Techkungen
Precis som Ted nedan skriver har vissa som lämnat positiva recensioner här även lämnat positiva recensioner för företagets andra butiker... Ägaren av Gothenburg Ecom AB (e-handelgruppen som äger butiken) har även lämnat kommentarer på andra butiker de äger (ex hundexperten). De verkar plantera positiva recensioner för sina produkter på hemsidan/hemsidorna också (då inte sagt att alla recensioner är fejk, men lite misstänksamt är det när produkternas enda recensioner både är väääldigt positiva och publicerade kort inpå varandra).
Om ni nu faktiskt har bra produkter, låt kvalitén stå för sig och invänta riktiga recensioner!! Som det ser ut nu skulle jag inte våga handla hos er tyvärr.
Snabb service och snabb leverans. Vi är supernöjda. Hoppas nu att nästa paket vi fått notis om från posten kommer lika snabbt.

Vastaus yritykseltä Techkungen
Tänkte handla härifrån innan jag ser 2 användare nedan endast lämnat omdöme på bolagets olika nätbutiker. För mig indikerar det varningens finger och jag väljer köp från annan sida.
Köpte en massagepistol efter reklam på Facebook, kom efter 2 dagar i brevlådan, riktigt bra produkt för stela ryggar

Vastaus yritykseltä Techkungen
Bra service, det var problem på min vara så jag fick en ny utan kostnad efter jag returnerade den

Vastaus yritykseltä Techkungen
Varning!Bestställde en massagepistol i början på juni och har inte hört ett ljud sen dess,har skrivit 3 mail och bifogat min beställning men ingenting,det här verkar vara ett blufföretag,se upp!

Vastaus yritykseltä Techkungen
Köpt en massagepistol då jag sett reklma för den överallt.
Mer än nöjd med produkt och service! Fick även fri frakt pga. längre leveranstid som kompensation.