Techkungen Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Varan kom snabbt fram och jag var mycket nöjd med de uppladdningsbara levande ljusen - både vackra och effektfulla. Dock tycktes inte fjärrkontrollen fungera. Hade mailutbyte med Robin som var både vä... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

VÄLDIGT lång leverans. Jag har inte fått min levenas än & då är det 18/1 & jag gjorde beställningen 4/1.... Kontaktar man dom så får man höra att det är blivit må fel & att din beställning är påväg... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Otrolig service! Tillmötesgående, hjälpsamma och snabba på att svara! Fick hjälp med att snabbt få min beställning och de var aldrig några problem. Tacksam för hjälpen och kan absolut rekommendera dem... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Hörde av mig till Techkungen gällande beställning av en lampa som hade blivit lite fel. Fick snabbt svar, mycket trevligt och proffsigt bemötande och hjälp att åtgärda det som blivit tokigt. Rekommend... Näytä lisää

1. Elektroniikkaliike

Yrityksen kirjoittama

Handla Techkungens utbud av unika trendiga kvalitetsprodukter, exklusivt online. 30 dagar öppet köp & leverans på 1-2 dagar!

Keskitasoinen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

2 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 3/5 tähteä

Beställning

Hej jag har beställt en luftfuktare och det stod 1-2 dagars leverans, det har gått 2 dagar och varan är fortfarande inte skickad? Utan registrerad.

2. tammikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Techkungen

Hej! Tack för din förfrågan, vänligen kontakta oss på info@techkungen.se så hjälper vi dig vidare, ange gärna ditt order-ID i mailet. Ibland försvinner paket hos speditören.

Håller inte leveranser!

Se upp från företag som inte har telefonnummer.
Beställde massage pistol för leverans inom 1-2 dagar. Registrerade adressen hos PostNord - men har inte lämnat varan för leverans. Paketets mått 122x58 cm. Jag betalade via Klarna - mailade om att stoppa betalningen. Mycket suspekt.

2. joulukuuta 2021

Vastaus yritykseltä Techkungen

Hej Adam, vi sköter all vår support via mail-kontakt via info@techkungen.se , du är välkommen att maila in där och få dina frågor besvarade. Gällande leveranstiden har vi alltid 1-2 arbetsdagar, har du beställt nyligen kan det ta 1-3 dagar extra efter black-week & black-friday då vårt lager hanterat fler ordrar än vanligt.
Hälsningar Techkungen

Redigering 8/1 - vi ser att du avbrutit din order hos oss, din order avbröts 2:a december av en av våra anställda. Vänligen återkom till oss på info@techkungen.se

massagepistol

Beställde en massagepistol och fick den på 2 dagar hur grym som helst!

30. marraskuuta 2021

Vastaus yritykseltä Techkungen

Hej Will. Tack för din recension!

Saanut 1/5 tähteä

Ett otroligt oseriöst och dåligt…

Ett otroligt oseriöst och dåligt företag, säljer produkter som inte fungerar och därefter svara otrevligt och nonchalant. Och står inte ens för returfrakten när man ska skicka tillbaks produkter som inte fungerar.
Jag avråder alla starkt från att beställa från Techkungen, spar dig det besväret.

22. marraskuuta 2021

Vastaus yritykseltä Techkungen

Hej Christopher, jag har sökt på ditt namn och efternamn och hittat din beställning. Jag anser att supportteamet agerat rätt då vi inte står för returkostnaden när en produkt inte är felaktig. Jag ser att ditt mobilskal gjorde att 3i1 trådlösa laddaren inte fungerade.
Skulle det ha varit så att laddaren inte fungerade, hade vi självklart stått för returkostnaden.

Saanut 1/5 tähteä

Sämsta hemsidan jag handlat av.

Beställde produkt till halloween 2 veckor innan. De hade ”leverans inom. 1-3 dagar” och även ”garanterad leverans innan halloween” de misslyckades med detta och på torsdagen 2 dagar innan meddelar de efter att jag hört av mig att produkten inte kommer levereras till halloween. Borde vara olagligt

28. lokakuuta 2021

Vastaus yritykseltä Techkungen

Hej! Tack för din recension. Vi ber om ursäkt att vi inte kunde leverera Squid-game dräkterna i tid, tyvärr blev leveransen till vårt lager försenad på grund av de kraftiga förseningar i Europa i eftersviterna av Corona. Ett mail skickades ut till alla berörda kunder, kan ha hamnat i skräpposten. Vi skickade ut ca 100 beställningar två dagar efter halloween med en kompensation.

Jag är misstänksam

Precis som Ted nedan skriver har vissa som lämnat positiva recensioner här även lämnat positiva recensioner för företagets andra butiker... Ägaren av Gothenburg Ecom AB (e-handelgruppen som äger butiken) har även lämnat kommentarer på andra butiker de äger (ex hundexperten). De verkar plantera positiva recensioner för sina produkter på hemsidan/hemsidorna också (då inte sagt att alla recensioner är fejk, men lite misstänksamt är det när produkternas enda recensioner både är väääldigt positiva och publicerade kort inpå varandra).

Om ni nu faktiskt har bra produkter, låt kvalitén stå för sig och invänta riktiga recensioner!! Som det ser ut nu skulle jag inte våga handla hos er tyvärr.

10. syyskuuta 2021
Saanut 5/5 tähteä

Snabb service och snabb leverans

Snabb service och snabb leverans. Vi är supernöjda. Hoppas nu att nästa paket vi fått notis om från posten kommer lika snabbt.

4. toukokuuta 2021

Vastaus yritykseltä Techkungen

Hej! Kul att ni är nöjda!

Saanut 5/5 tähteä

Köpte en massagepistol efter reklam på…

Köpte en massagepistol efter reklam på Facebook, kom efter 2 dagar i brevlådan, riktigt bra produkt för stela ryggar

4. marraskuuta 2020

Vastaus yritykseltä Techkungen

Hej! Tack för att du delar med dig, vi försöker hålla 1-2 dagar i frakt som är vår policy.

Bra service

Bra service, det var problem på min vara så jag fick en ny utan kostnad efter jag returnerade den

4. marraskuuta 2020

Vastaus yritykseltä Techkungen

Hej David! Tack för att du delar med dig av din erfarenhet hos oss, det värderar vi högt.

Saanut 1/5 tähteä

Varning!Bestställde en massagepistol i…

Varning!Bestställde en massagepistol i början på juni och har inte hört ett ljud sen dess,har skrivit 3 mail och bifogat min beställning men ingenting,det här verkar vara ett blufföretag,se upp!

6. heinäkuuta 2020

Vastaus yritykseltä Techkungen

Hej Thomas! Tack för att du hör av dig till oss, detta låter konstigt & jag ber dig att återkoppla med order-ID som du fått i ditt bekräftelse-mail ifrån oss, så hjälper jag dig vidare. Vår support arbetar dygnet runt alla dagar om året.
Hälsningar Techkungen.se

Saanut 5/5 tähteä

Köpt en massagepistol då jag sett…

Köpt en massagepistol då jag sett reklma för den överallt.

Mer än nöjd med produkt och service! Fick även fri frakt pga. längre leveranstid som kompensation.

28. toukokuuta 2020

Vastaus yritykseltä Techkungen

Hej Stefan! Tack för att du delar med dig.
Hälsningar Techkungen

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin