Saanut 4/5 tähteä

Varan kom snabbt fram och jag var mycket nöjd med de uppladdningsbara levande ljusen - både vackra och effektfulla. Dock tycktes inte fjärrkontrollen fungera. Hade mailutbyte med Robin som var både vä... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

VÄLDIGT lång leverans. Jag har inte fått min levenas än & då är det 18/1 & jag gjorde beställningen 4/1.... Kontaktar man dom så får man höra att det är blivit må fel & att din beställning är påväg... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Otrolig service! Tillmötesgående, hjälpsamma och snabba på att svara! Fick hjälp med att snabbt få min beställning och de var aldrig några problem. Tacksam för hjälpen och kan absolut rekommendera dem... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Hörde av mig till Techkungen gällande beställning av en lampa som hade blivit lite fel. Fick snabbt svar, mycket trevligt och proffsigt bemötande och hjälp att åtgärda det som blivit tokigt. Rekommend... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Elektroniikkaliike

Yrityksen kirjoittama

Handla Techkungens utbud av unika trendiga kvalitetsprodukter, exklusivt online. 30 dagar öppet köp & leverans på 1-2 dagar!

3,4

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Saanut 1/5 tähteä

En av mina sämsta upplevelser av ett företag.

Beställde en "Filt Hoodie" och behövde en vecka senare kontakta support då jag inte fått varken det jag beställde eller någon sorts uppdatering, får då veta att varan ska skickas omgående (nästa dag). Två dagar senare kontaktar jag support igen för att se så varan faktiskt har skickats men det har den inte. Då jag självklart är väldigt missnöjd så uttrycker jag det för support och får dagen efter veta att de annullerat beställningen "enligt begäran". När jag frågar varför det skett då jag uppenbarligen inte bett om det får jag veta att det gjordes då "varan tyvärr är slut i lager" vilket tar några sekunder att kolla upp om det stämmer, och det gör det inte då den fortfarande går att lägga i varukorgen och beställa på deras hemsida (samtidigt som det finns flera variationer).

Ord kan knappt beskriva hur misskött min beställning på en enda sak blev från detta företaget men jag rekommenderar starkt att Techkungen undviks till all kostnad.

26. joulukuuta 2025

Värmeväst

Värmeväst i förväntad passform och storlek. Behaglig värme, speciellt uppskattad i nackområdet. Hoppas på en kall vinter.....

27. elokuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Jag lämnade är recension här tidigare…

Jag lämnade är recension här tidigare om att det här företaget hade tagit bort en av mina recentioner. Jag glömmde bort att skriva att det inte var på trustpilot jag la ut den recentionen utan att det var på deras hemsida. Efter det så la jag ut en till recention på deras hemsida, men även den har dom tagit bort. (Jag gav produkten 1 stjärna igen) Den här gången tog jag även en skärmbild på recention så jag är 100% säker att jag faktiskt la ut den. Vill bara skriva det här för jag tycker att det är dåligt att recentioner försvinner, speciellt när det är en 1 stjärnig recention som beskriver hur produkten jag fick från dom var, till skillnad från beskrivningen och bilderna på deras hemsida.

16. tammikuuta 2025

Kina företag

Jag undersökte noga tyckte jag att det var ett svenskt företag. Beställde en lysande fotboll som fanns i lager (till julklapp). Javisst i Kina! Hörde av mig direkt till dem men gick inte att avbeställa. När den väl kom, 3 januari var den svart! Lurad igen!
Ni hade möjlighet att svara ödmjukt som en bra kundtjänst. Jag är förvånad

3. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Techkungen

Hej Ann! Tack för ditt meddelande.

På produktsidan står det klart och tydligt att varan är en beställningsvara med 10-14 arbetsdagar i frakt. Bollen är svart, det ser man också på produktsidan:https://techkungen.se/produkt/fotboll-holografisk-sjalvlysande/

För att du skall få den effekt bollen är skapt för, måste den utsättas för Holografiskt ljus, alltså en blixt av kamera/smartphone.

Vi kommer anmäla denna kommentar till Trustpilot då vi anser att den inte stämmer.

Du kan kontakta oss på info@techkungen.se för vidare kontakt.

Hälsningar
Techkungen

Beställde värmehandskar innan jul

Beställde värmehandskar innan jul. Blev förvånad att leveransen gick så snabbt. Har tyvärr inte hunnit prova handskarna än, men dessa motsvarar beskrivningen i annonsen.

16. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Techkungen

Hej Elisabeth, vad roligt att du är nöjd med leveransen. Vi gjorde allt vi kunde för att garantera leverans innan jul!

Ha en trevlig dag.

Saanut 1/5 tähteä

Jag har fortfarande inte fått det jag…

Jag har fortfarande inte fått det jag har beställt och det jag är för dåligt.

2. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Techkungen

Hej! Tack för din recension. Jag har besvarat ditt mail då jag såg att du kontaktat vår support också.

Den vara du beställt är en beställningsvara vilket framgår på hemsidan, nu under black-week & jul är det längre leveranstider. Men jag ser att ditt paket befinner sig i danmark just nu, och kommer levereras inom några dagar.

Jag hade inga problem

Jag hade inga problem. Fick leverans snabbt o enkelt.

26. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Techkungen

Hej Ulrika! Vad kul att du är nöjd med leveransen. Hoppas du kan höja betyget till 5 stjärnor om du är nöjd!

Jättefin värmeväst

Jättefin värmeväst . Snabb leverans

1. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Techkungen

Hej Britt, vad roligt att du är nöjd med värmevästen och leveransen! Stort tack för att du delade med dig.

Bra kvalitet

Bra tid, bra kvalitet

5. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Techkungen

Hej Isabella! Tack för din recension, kul att du är nöjd med leveransen och kvalitén!

Hälsningar
Techkungen

Snygga västar

Snygga västar. Det som drar ner betyget är storleks tabellen som kunde gjorts bättre och mer lätt förstålig. Men fick till slut till det med hur man skulle mäta.

28. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Techkungen

Hej "Kund" tack för din recension. Jag skickar feedback till min chef gällande otydlig tabell på storlekarna!

Tack för att du delade med dig!

Bra köpupplevelse

Serviceinriktade, vänliga och hjälpsamma. ☀️

1. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Techkungen

Hej Tomasz, tack för att du tog dig tid att skriva recensionen. Jag skall skicka din positiva feedback till vårt support-team!

Vad händer seriöst?

Jag beställde en värmeväst strl L den var märkt XL å var hur stor som helst.. köpte returfrakt av er.. å 2 veckor senare ännu inget hänt.. paketet gick inte leverera pga låst.. levrerades till serviceställe.. å ingen har hämtat det.. himla skumt.. å jag har betalat.. skulle hållit pengarna..

22. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Techkungen

Hej Andreas! Tack för ditt mail.

Gällande storlekarna så följer våra storlekar standard för EU storlekar.

Jag har kikat och ser att vårt support-team har besvarat ditt mail för 1 dag sedan med information gällande din retur. Om Postnord inte lyckas leverera paketet till vårt lager, går paketet till ett ombud. Efter några dagar skickar dom ett brev till vårt lager, så vi kan hämta ut returen. Det är inte alltid optimalt men det är så här verkligheten ser ut.

Så fort vårt lager mottar brev för returen, kommer dom hämta och behandla returen, därefter påbörjas en återbetalning som tar 1-3 bankdagar.

Alla betalningar till oss sker via Svea, oavsett vilket alternativ man väljer, så du har betalat tryggt och kommer självklart få dina pengar när returen är mottagen, det finns ingen anledning att anta något annat.

Okej

Nöjd med varan

25. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Techkungen

Hej Carina! Tack för att du delar med dig och vad roligt att du är nöjd!

Snabbaste leverans ever!

Jag beställde en värmeväst en söndag och fick den på tisdag två dagar senare, har aldrig varit med om en snabbare leverans. Fem stjärnor!

30. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Techkungen

Hej Cecilia, tack så mycket för att du delade med dig. Vi uppskattar att du tog dig tiden!

Fem stjärnor

Snabb leverans och produkten uppfyller mina förväntningar till fullo!

24. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Techkungen

Hej Jennifer, vad roligt att du är nöjd med ditt köp! Vi gör allt vi kan för att skicka samma dag eller dagen efter, och frakten brukar ta 1-2 arbetsdagar.

Stort tack för att du delade med dig.
Hälsningar Techkungen

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin