Varan kom snabbt fram och jag var mycket nöjd med de uppladdningsbara levande ljusen - både vackra och effektfulla. Dock tycktes inte fjärrkontrollen fungera. Hade mailutbyte med Robin som var både vä... Näytä lisää
Yritys on vastannut
VÄLDIGT lång leverans. Jag har inte fått min levenas än & då är det 18/1 & jag gjorde beställningen 4/1.... Kontaktar man dom så får man höra att det är blivit må fel & att din beställning är påväg... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Otrolig service! Tillmötesgående, hjälpsamma och snabba på att svara! Fick hjälp med att snabbt få min beställning och de var aldrig några problem. Tacksam för hjälpen och kan absolut rekommendera dem... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Hörde av mig till Techkungen gällande beställning av en lampa som hade blivit lite fel. Fick snabbt svar, mycket trevligt och proffsigt bemötande och hjälp att åtgärda det som blivit tokigt. Rekommend... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Handla Techkungens utbud av unika trendiga kvalitetsprodukter, exklusivt online. 30 dagar öppet köp & leverans på 1-2 dagar!
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Köpte ett par vinterhandskar med elvärme som absolut låg under minimal standard på vinterhandskar, samt att värmen knappt når kroppstemperatur. Kontaktar support att jag vill returnera och få tillbaka pengarna då de inte lever upp till förväntningarna och får till svar att de inte gör returer på grund av miljön? erbjuder sig endast att byta handskarna mot ett par nya trots flertalet mail.
Rekommenderar inte!

Vastaus yritykseltä Techkungen
Visserligen så blev det fel på varan jag hade köpt, men servicen jag fick vid reklamationen var utmärkt, så jag känner mig helt nöjd med företaget.
Alla produkter kan gå sönder, och det är hur jag blir bemött när det händer som är avgörande.

Vastaus yritykseltä Techkungen
Storleken på produkten värmeväst var som räknad på små asiatiska män
Bytet var besvärligt 4 xl blev som en large. Grymt besviken

Vastaus yritykseltä Techkungen
Fick vad jag förväntade mig, super snabb leverans, inget att klaga på kring det administrativa heller, tydlig information om order,spårningsinfo mm👍👍
Fel riktlinjer om storlek. Fick 2xl, beställde xl men det är "fel markerat" som 2xl. Alldeles för stor, får ej gratis byte trots bild på 2xl lappen.

Vastaus yritykseltä Techkungen
Kom snabbt och leveransen var bra.
Beställde en väst i stl L fick XL den var ok
1st stl S och fick M den var stor.
Fick medelande om att stl inte stämde på Mail innan.
Kan rekommendera västarna 😄👍

Vastaus yritykseltä Techkungen
Vi fick tyvärr problem med leveransen via postnord som glömde vårt paket på lagret och vi såg bara att den pausats i appen. Efter ca en vecka kom vi fram till postnord som bjöd på en ny leverans. Då kom den fram. Techkungen har gjort sitt bästa för att hjälpa oss.

Vastaus yritykseltä Techkungen
Lång leveranstid pga saldo fel. Annars gick allt smidigt.