Techkungen Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Varan kom snabbt fram och jag var mycket nöjd med de uppladdningsbara levande ljusen - både vackra och effektfulla. Dock tycktes inte fjärrkontrollen fungera. Hade mailutbyte med Robin som var både vä... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

VÄLDIGT lång leverans. Jag har inte fått min levenas än & då är det 18/1 & jag gjorde beställningen 4/1.... Kontaktar man dom så får man höra att det är blivit må fel & att din beställning är påväg... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Otrolig service! Tillmötesgående, hjälpsamma och snabba på att svara! Fick hjälp med att snabbt få min beställning och de var aldrig några problem. Tacksam för hjälpen och kan absolut rekommendera dem... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Hörde av mig till Techkungen gällande beställning av en lampa som hade blivit lite fel. Fick snabbt svar, mycket trevligt och proffsigt bemötande och hjälp att åtgärda det som blivit tokigt. Rekommend... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Elektroniikkaliike

Yrityksen kirjoittama

Handla Techkungens utbud av unika trendiga kvalitetsprodukter, exklusivt online. 30 dagar öppet köp & leverans på 1-2 dagar!

Keskitasoinen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

2 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Ej bra

Ej bra! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

25. kesäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Techkungen

Hej Mats, vi skulle gärna vilja veta mer om vad du menar, kontakta oss gärna på info@techkungen.se så hjälper vår kundtjänst dig.

Saanut 1/5 tähteä

Köpte en gunga där det stod att man…

Köpte en gunga där det stod att man fick plats två vuxna personer. Vilket ljug. Två små barn skulle ni nog skrivit. Jag kommer skicka till tillbaka den till er

13. kesäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Techkungen

Hej Carl-Gunnar, vad tråkigt att du upplevde gungan som för liten. Leverantören har skrivit att två vuxna skall få plats, men så klart med begränsad möjlighet att röra sig. Vi tar till oss din feedback. Maila oss gärna på info@techkungen.se för vidare hjälp.

Saanut 3/5 tähteä

Produkten stämde inte helt med bilden…

Produkten stämde inte helt med bilden på beställningssidan. Ärendet hanterades dock snabbt och servicevänligt av kundtjänst.

13. kesäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Techkungen

Hej Ann! Tack för din recension. Vad bra att vår kundtjänst hjälpte dig med problemet.
Ha en trevlig dag!

Saanut 1/5 tähteä

Fattades en del på min vara och ni har…

Fattades en del på min vara och ni har inte återkopplat
/ Lisa

8. kesäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Techkungen

Hej Lisa! Tack för din recension. Jag såg ditt mail precis och har besvarat det, lagret kommer ta kontakt med dig på måndag och meddela om dom skickar den delen separat, eller om dom skickar en helt ny produkt till dig. Är ledsen att svaret på ditt mail dröjde mer än 1 dag, vi har haft fullt upp!
Ha en trevlig dag.

Laddare

Laddaren gör telefonen väldigt varm. Mycket dålig kvalitet!

29. toukokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Techkungen

Hej Yaroslav, tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vad tråkigt att din upplevelse är negativ, jag ser ingenting om att laddaren inte fungerar som den skall? Maila oss på info@techkungen.se för vidare kontakt så hjälper vi dig vidare.

Supersnabb leverans

Supersnabb leverans. Beställde en tuftpistol och den var hemma på två dagar. Supernöjd!

25. toukokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Techkungen

Hej Anna, vad roligt att frakten gick som utlovat av din Tuftpistol, lycka till med matt-skapandet!

Bra!

Allt fungerade bra.

29. toukokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Techkungen

Hej Carin, tack så mycket för att du skriver om din upplevelse hos oss. Ha en trevlig dag!

Enkelt och snabbt

Enkelt, snabbt och bra

17. toukokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Techkungen

Hej Birgitta, vad kul att du är nöjd med din köp-upplevelse hos oss, det uppskattas!

Tog inte emot mina mejl

Mycket krångel men en bra lösning till slut

1. toukokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Techkungen

Hej! Tack för din recension. Vad tråkigt att höra att det varit krångel med din beställning, men det verkar ha löst sig till slut, vilket låter bra! Är det något vi kan göra för att hjälpa dig vidare, kontakta oss på info@techkungen.se

Allt fungerar riktigt bra

Allt fungerar riktigt bra, kommer att köpa här fler gånger.

9. toukokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Techkungen

Hej Per, vad roligt att höra. Tack för att du delar med dig. Varmt välkommen tillbaka.

Alldeles för lång leveranstid

Alldeles för lång leveranstid. Uppskattades till 2-3 dagar men tog minst 3 gånger längre tid.

27. huhtikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Techkungen

Hej Patrick! Tack för ditt meddelande. Jag ser att det tog lagret några dagar att färdigbehandla din order(du beställde den 24/4, och lagret färdigbehandlade 28/4, sedan tog det ända till 5/5 innan postnord levererade, så lång tid brukar det inte ta för postnord. Vi ber om ursäkt för detta!

Saanut 3/5 tähteä

Fint att kundservice lyssnade på mig…

Fint att kundservice lyssnade på mig när varan var trasig.

9. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Techkungen

Hej Per, tack för din recension. Jag skall skicka din positiva kritik till vår kundtjänst. Har du några fler frågor eller funderingar, kontaktar du dom via info@techkungen.se

Handskar, laddningsbara med batteri

Mitt första och senaste köp från er var ett par handskar som livades hålla värmen i sex timmar efter laddning, de höll en timme

15. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Techkungen

Hej Ingegerd, tack för din recension. Vad tråkigt att du inte är nöjd med handskarna. Det låter som om det är något tekniskt fel på dessa. Kontakta oss på info@techkungen.se så hjälper vi dig vidare!

BRA!

Riktigt bra laddningsplatta som är snabb!

Men det tråkiga… den kräver perfekt placering för att ladda.

4. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Techkungen

Hej Sakarias, tack för din recension. Vad bra att du upplever produkten som snabb, jag har skickat din kritik till personal-ansvarig gällande att du upplever det negativt att den kräver särskild placering.
Ha en trevlig dag.

Saanut 4/5 tähteä

Tack!

Tack så hemskt mycket för svar, blev lite rädd då de tog 4dagar att få svar men om man väntar på något gott väntar man aldrig för länge.

27. helmikuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Techkungen

Hej Lucas! Vi besvarade ditt ärende för 2 dagar sedan, har nu besvarat det igen. Vi har haft problem med att generera fraktsedlar de sista dagarna, men problemet är nu löst.
Din order skickades igår!

Hälsningar Techkungen

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin