Techkungen Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Varan kom snabbt fram och jag var mycket nöjd med de uppladdningsbara levande ljusen - både vackra och effektfulla. Dock tycktes inte fjärrkontrollen fungera. Hade mailutbyte med Robin som var både vä... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

VÄLDIGT lång leverans. Jag har inte fått min levenas än & då är det 18/1 & jag gjorde beställningen 4/1.... Kontaktar man dom så får man höra att det är blivit må fel & att din beställning är påväg... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Otrolig service! Tillmötesgående, hjälpsamma och snabba på att svara! Fick hjälp med att snabbt få min beställning och de var aldrig några problem. Tacksam för hjälpen och kan absolut rekommendera dem... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Hörde av mig till Techkungen gällande beställning av en lampa som hade blivit lite fel. Fick snabbt svar, mycket trevligt och proffsigt bemötande och hjälp att åtgärda det som blivit tokigt. Rekommend... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Elektroniikkaliike

Yrityksen kirjoittama

Handla Techkungens utbud av unika trendiga kvalitetsprodukter, exklusivt online. 30 dagar öppet köp & leverans på 1-2 dagar!

Keskitasoinen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

2 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Superbra!!!!!!

🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🙂🙂🙂

27. marraskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Techkungen

Hej Corre, vad roligt att du är nöjd med din order, vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig.

Ha en trevlig dag!

Positivt

Dom är service inriktade och vill hjälpa kunderna.

15. marraskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Techkungen

Hej Tomas, vad roligt att höra att du fått bra hjälp av vår support, det gläder oss!

Snabb frakt

Snabb frakt. Hjälpsam support!

15. marraskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Techkungen

Hej Elliott, tack för din recension. Vad kul att du är nöjd med frakten och den hjälp du antagligen fått av vår support.

Mkt hjälpsamma

6. marraskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Techkungen

Hej Lova, vad roligt att du tycker att vår support eller lager-personal varit hjälpsamma! Tack för att du delar med dig.

Snabbt levererat!

6. marraskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Techkungen

Hej Kerstin! tack för din recension, vad kul att du är nöjd med frakten!

Väldigt nöjd med ljusen

Väldigt nöjd med ljusen , verkligen natur trogna !
Slut med nya batterier.
Bara att ladda !’
Toppen !

1. marraskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Techkungen

Hej Ann-Marie, vad roligt att du är nöjda med våra levande LED-ljus, nu är dom tyvärr slutsålda så vi hoppas att vi får in fler för nästa vinter-säsong.
Tack för att du delar med dig!

Saanut 3/5 tähteä

Bra och dåligt

Väldigt dåligt att få värmevantar med ett sprucket batteri. Men snabbt åtgärdat av Techkungen så jag fick nytt batteri 2 dagar senare. Så först dåligt sen bra

26. lokakuuta 2023

Vastaus yritykseltä Techkungen

Hej Magnus, vad tråkigt att höra att tekniken strulade, vi ber om ursäkt för detta. Tyvärr något som kan hända då och då, kanske en skada i transporten tyvärr.

Jag är glad att höra att du fick den hjälp du behövde av vårt support-team och att problemet åtgärdades.

Toppen service

4. lokakuuta 2023

Vastaus yritykseltä Techkungen

Hej Simon! Vad roligt att du är nöjd med vår kund-support, jag skall meddela dom detta!

1. lokakuuta 2023

Vastaus yritykseltä Techkungen

Hej Jan! Vad kul att du var nöjd med leveransen av din vara, hoppas du blev lika nöjd med det du beställt!

Saanut 4/5 tähteä

Otur med leverans löstes på bästa sätt.

Vi hade otur med leveransen, skadat paket, men techkungen löste det det fint och var snabba med återkoppling och vi blev mer än nöjda till slut.

13. syyskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Techkungen

Hej Marianne, vad skönt att det löste sig till slut, det är det viktigaste! Kul att du är nöjd med hjälpen du fick av vårt support-team.

Tummen upp

Smidig beställning och snabb leverans samt väldigt nöjd med levererad vara!

20. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Techkungen

Hej Ingela, tack för att du delar med dig av din upplevelse av oss. Hela vårt team tackar dig!

Techkungen är bra

Techkungen är lyhörda och löste mitt reklamationsärende snabbt och professionellt.

27. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Techkungen

Hej George, tack för din recension. Kul att höra att du fått den hjälp av vårt support-team som önskas. Tack för att du delar med dig!

Saanut 5/5 tähteä

Jätte nöjd med servicen och varan

Jätte nöjd med servicen och varan. Hade problem med första skärmen men det är ej Techkungens fel och dom löste problemet omedelbart.

14. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Techkungen

Hej Peter, tack för att du delar med dig. Det gläder mig att höra att vårt support-team och lager har hjälpt dig med det problem du hade. Jag skall meddela dom detta!

Kanonbra

Kanonbra, snygg och effektiv. Den är minst lika bra som min gamla som kostade tre gånger så mycket.

20. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Techkungen

Hej Helena, vad roligt att du är nöjd med vår eltandborste. Glöm inte att vi har nya borsthuvuden till salu på vår sida, den dagen det blir aktuellt.

Ha en trevlig helg.

Saanut 2/5 tähteä

Krångligt och omständligt att…

Krångligt och omständligt att returnera. Dessutom har inte fakturabeloppet uppdaterats fast det har gått tre veckor sedan jag skickat tillbaka varor med fel storlek.

23. heinäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Techkungen

Hej Kicki, tack för din recension. Vi har samarbete med Postnord, och man returnerar väldigt enkelt med förmånligt pris via vår hemsida www.techkungen.se/hjalpcenter/returer
Vi kan tyvärr inte styra över returer, om du har ett spårningsnummer för din retur, återkoppla till oss på info@techkungen.se så hjälper vi dig.
Hälsningar Techkungen

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin