Sygeforsikringen "danmark" Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Er fuldt ud tilfreds og har været medlem i over 40 år , og mine børn er født ind i systemet. De 3 stjerner skyldes, at I stadig ikke kan finde ud af at tilbyde månedlig betaling. Lad nu vær' at svar... Näytä lisää

Positiv oplevelse! I forbindelse med øjenoperation kommer jeg efter 4 måneder i tanke om at ansøge danmark om tilskud. Jeg retter forespørgsel, hvor jeg får svar dagen efter om at fremsende relevante... Näytä lisää

Jeg bliver oplyst om de ting der skal ske i forbindelse med mine tilskud og udbetaling af samme. Det eneste jeg savner rigtig meget er det fysiske hæfte man kunne sidde og læse i - jeg får stort set... Näytä lisää

Sygeforsikring Danmark har været med på vores livsrejse siden 1982. Det har gennem alle årene været en stor hjælp og støtte, mangfoldige Tandlægebesøg, var ikke blevet til noget, hvis vi ikke havde... Näytä lisää

1. Sairausvakuutusyhtiö
  2. Vakuutustoimisto

På sygeforsikring.dk kan du melde dig ind i ”danmark”. Du kan også se alle tilskudstakster og kontingenter for de forskellige grupper. Er du medlem kan du se Egne medlemsoplysninger, bestille en udbetaling eller foretage ændringer i dit medlemskab.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 68 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Kaikki arvostelut

157 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Den bedste forsikring vi har

Den bedste forsikring vi har, kører nemt og enkelt med 2 udbetalinger om året

Vastaus yritykseltä Sygeforsikringen "danmark"

Kære Elinor. Tusind tak for de pæne ord. Husk at I altid kan ændre interval for udbetaling af tilskud, hvis I ønsker det. Venlig hilsen Sygeforsikringen "danmark"

Medlemskab af "danmark" er god…

Medlemskab af "danmark" er god investering.
Har været medlem en menneskealder!
"danmark" er til at stole på.
Aldrig problemer med indrapporteringer og udbetalinger.

Vastaus yritykseltä Sygeforsikringen "danmark"

Tak for den flotte anmeldelse og for anerkendelsen. Det er meget værdsat. Venlig hilsen Sygeforsikringen "danmark"

Stor hjælp igennem rigtig mange år.

Jeg har været medlem i rigtig mange år. Ingen kender de veje vi kommer til at gå. Det har altid været nemt at læse informationer og gå til siden med udbetaling af sine tilskud. Fik epilepsi som 40 årig og nu som 74 igang med tænder. Kan kun give min bedste anbefaling.

Vastaus yritykseltä Sygeforsikringen "danmark"

Kære Annie. Mange tak for din fine anmeldelse og det er godt at se, at du har haft gavn af medlemskabet gennem årene. Venlig hilsen Sygeforsikringen "danmark".

Jeg har nærmest altid været medlem af…

Jeg har nærmest altid været medlem af Sygeforsikring Danmark, som støtter økonomisk på mange af de udfordringer man kan opleve.
Tandlæge regningen, fysioterapeut, briller mv. Men også deres blad har virkelig mange interessante emner.

Glæder mig til at læse jeres seneste blad, som netop er kommet, ligesom artiklerne i Nyt og Sundt, hvor man kan få svar på mange spørgsmål .

Så stor ros herfra

Vastaus yritykseltä Sygeforsikringen "danmark"

Kære Pia. Mange tak for din positive anmeldelse. Den er vi rigtig glade for. Det er vi også for, at du har været medlem i så mange år og har god gavn af at være det. Venlig hilsen Sygeforsikringen "danmark".

Det tjener sig næsten altid ind

Har været medlem i mange år uden problemer. Og det tjener sig selv hjem hvert år

Vastaus yritykseltä Sygeforsikringen "danmark"

Kære Ann-Dorthe. Tak for de pæne ord, og dejligt at medlemskabet giver dig værdi. Venlig hilsen Sygeforsikringen "danmark"

Den bedste beslutning nogensinde.

At blive medlem af sygeforsikringen Danmark er den bedste beslutning jeg nogensinde har taget og jeg kan kun anbefale mine medmennesker, at gøre det samme. Jeg har været medlem i 20 år og har aldrig fortrudt det et sekund. Specielt når man kommer op i alderen viser Danmark sin værdi, der er aldrig problemer med at få udbetalinger og man bestemmer selv med hvilket interval. Mit medlemsskab er hver en krone værd.

Vastaus yritykseltä Sygeforsikringen "danmark"

Kære Erling. Mange tak for din grundige og positive anmeldelse. Den værdsætter vi virkelig meget. Venlig hilsen Sygeforsikringen "danmark"

Fungerer bare

Har været medlem hele mit liv og har aldrig haft nogen problemer med dem. Reelt, effektivt, velfungerende, korrekt.

Vastaus yritykseltä Sygeforsikringen "danmark"

Kære Jesper. Tak for de 4 flotte ord, for de fem stjerner og for at du har været medlem længe. Vi værdsætter det hele. Venlig hilsen Sygeforsikringen "danmark"

Danmark er medlemsejet og det er en…

Danmark er medlemsejet og det er en kæmpe fordel i samfundet som sådan. Forsikringen fungerer fremragende med gennemsigtighed og udbetalinger der kommer som forventet. God kommunikation og information via medlemsbladet bl.a

Vastaus yritykseltä Sygeforsikringen "danmark"

Kære Mette. Mange tak for de pæne ord om "danmark"s rolle og indsatser for medlemmerne. Venlig hilsen Sygeforsikringen "danmark"

Den bedste forsikring for børn og…

Den bedste forsikring for børn og voksne. Har altid oplevet at tilskuddet kommer automatisk og rart man selv kan være medbestemmende hvis man melder sig ind i foreningen.

Vastaus yritykseltä Sygeforsikringen "danmark"

Mange tak for din flotte anmeldelse. Den værdsætter vi meget. Og dejligt at du værdsætter, hvordan "danmark" fungerer. Venlig hilsen Sygeforsikringen "danmark"

Har været medlem siden ungdommen og er…

Har været medlem siden ungdommen og er godt tilfreds med den forsikring jeg her har mod en del følgeudgifter.
Ser det som en fornuftig forsikringsinvestering og piver ikke over at betale mere end jeg (endnu) får udbetalt.
Udbetaling og meldinger fra tandlæge, apotek og vaccination fungerer gnidningsløst, ligesom udbetalingerne.

Vastaus yritykseltä Sygeforsikringen "danmark"

Kære Hugo. Tusind tak for din positive anmeldelse. Dejligt at du har været medlem i mange år, og ja, som du selv har oplevet, så skifter behovet for tilskud ofte gennem livet. Venlig hilsen Sygeforsikringen "danmark"

Medlemskab og service

Jeg er meget glad for at jeg har været medlem i sygeforsikringen Danmark i mange år det er det bedste medlemskab tror jeg der findes med fin service og hurtig refusion hvis det ønskes

28. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Sygeforsikringen "danmark"

Kære Lone. Mange tak for din rigtig flotte anmeldelse. Den værdsætter vi meget. Husk at du på selvbetjeningen kan vælge, hvor ofte du ønsker at få dine tilskud udbetalt, så det passer præcist til dig. Venlig hilsen Sygeforsikringen "danmark"

Sygesikringen Danmark er af de beste…

Sygesikringen Danmark er af de beste til at håndtere aftaler og udbetale penge. Jeg er og har siden min ungdom været glad og tilfreds.
En stor tak til Sygesikringen Danmark

Vastaus yritykseltä Sygeforsikringen "danmark"

Kære Christian. Vi siger også stor tak til dig for de flotte ord og de fem stjerner. Venlig hilsen Sygeforsikringen "danmark"

danmark - en god oplevelse

danmark betaler mig tilskud til vaccinationer og tandlæge besøg. Det fungerer trygt og godt, da man altid skal logge sig ind med MitID. Har været medlem i over 40 år.

Vastaus yritykseltä Sygeforsikringen "danmark"

Kære Lise. Tak for din fine anmeldelse og for at være medlem i så mange år. Det hele er værdsat. Du har helt ret i, at MitID log ind er for trygheden. Venlig hilsen Sygeforsikringen "danmark"

Den største gave til dig selv og dine børn.

Jeg har været utrolig glad for at have SygesikringDanmark i ryggen i så mange år. Jeg startede ud med ikke at fejle det store, så følte jeg nogle gange betalte mere end jeg burde. Nu er jeg blevet ældre og mit medicin behov har jeg ændret sig og nu får jeg nogle gange mere tilbage end det jeg har betalt per år. Så jeg kan klart anbefale at man tager sygesikring Danmark. Får du børn så er de gratis indtil de fylder 16, og uanset om de er syge ved fødslen eller ej kan de komme under dig hvis du er medlem. Bare du husker at gøre det fra fødslen af.
Er det dyrt? Nej det synes jeg faktisk ikke når man tager i betragtning hvor meget man får ud af det. Bliver man rigtig syg kan man jo skifte gruppe så man får mere tilbage. På et tidspunkt var jeg meget syg og valgte gruppe 1 i en længere periode. Og derefter gik jeg så tilbage igen til gruppe 5 og alle mine fire børn er medlem af Sygesikring Danmark, og snart kommer der et barnebarn, som selvfølgelig også skal være medlem. Det er simpelthen den største gave du kan give til dine børn.

Vastaus yritykseltä Sygeforsikringen "danmark"

Kære Maria. Sikke en flot anmeldelse. Mange tak for den. Det er også skønt at se, hvor meget glæde du har fået af dit medlemskab og reguleret det efter dine behov, der jo for de fleste ændrer sig igennem livet. Venlig hilsen Sygeforsikringen "danmark"

Jeg er meget tilfreds med mit medlemskab

Jeg er og har altid været glad for Danmark. Mit medlemskab er med til at sikre, at jeg har råd til min medicin og tandlægebesøg.

Vastaus yritykseltä Sygeforsikringen "danmark"

Kære Helle. Tak for stjernerne og skønt at se, du har gavn af dit medlemskab. Venlig hilsen Sygeforsikringen "danmark"

Fra Benny Diedrichsen

Alt virker bare godt. Priserne er gode og service er OK.

Vastaus yritykseltä Sygeforsikringen "danmark"

Kære Benny. Tak for stjerner og pæne ord. Dem er vi glade for. Venlig hilsen Sygeforsikringen "danmark"

Har været medlem i over 40 år

Har været medlem i over 40 år, det har vores børn også
Har aldrig fortrudt

Vastaus yritykseltä Sygeforsikringen "danmark"

Kære Søren. Mange tak for din anmeldelse og for at være hos os i så mange år. Vi håber, at både du og din familie har gavn af medlemskabet. Venlig hilsen Sygeforsikringen "danmark"