Insåg tidigt i morse på Landvetter flp att Svedavia genom sin nya p- policy låst ute andra p- bolag genom att dessa måste lämna och hämta i Norra ändan av flygplatsbyggnaden- mao längst möjlig gångväg... Näytä lisää
Stod 9 respektive 7 minuter på P10 parkeringen den 24/5 samt 1/6 och är övertygade om att vi såg max 10 minuter utan avgift. Trots detta så fick både jag och den andra bilen betala parkering. Vid över... Näytä lisää
Arlanda är sämst!! Varje gång man anländer till denna flygplats får man vänta otroligt länge på bagaget. Var nyligen i Manila o Bangkok, dessa enorma flygplatser med hundratals plan o massor av bagage... Näytä lisää
Frustrerande med sån inkompetent ledning. Hur svårt kan det vara att ha koll på bemanning så det inte tar 20 min genom fast-track eller när boarding completed är gjort, 10 min innan avgång, och trots... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Swedavia AB is a Swedish nationally owned company, which owns and operates the major airports of Sweden.
190 45, Stockholm-Arlanda, Ruotsi
- www.swedavia.com
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Swedavia ger sämsta möljiga service
Mitt Air France flyg PARGOT blev cnl med ½h varsel och jag ombokades till flyg nästa dag. Reklamerade förstås mhv till E261 vilket avvisade pga "curfew" på Landvetter.
Ställde en enkel fråga om banan varit nedstängd vid tillfället för att verifiera. Hade bekantar som flög därifrån samma kväll utan problem.
Får inget användbart svar, hänvisas tillbaka till flygbolaget som därmed kan hävda vad som helst.
Min konklusion är att Swedavia inte vill stöta sig med flygbolagen och ställning till deras fördel.
Oacceptabelt, oproffsigt och lägsta möjliga servicenivå från ett bolag i en dominant position.
Riktigt pissig service.
Riktigt pissig service.
Ovilja att hjälpa till och bryr sig bara om pengar.
Sitter på Arlanda på väg på arbetsresa…
Sitter på Arlanda på väg på arbetsresa och kan bara konstatera att detta fortfarande är en provinsflygplats. Dålig shopping och en luftkvalitet som är under all kritik!