Sveastudent Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Mycket fin mall till studentplakat och bra kvalitet. Jag hade i tillägg beställt vanliga kopior av bilden som ej levererades. Kundtjänst var snabba och återkoppla och krediterade betalningen.

Saanut 5/5 tähteä

Sveastudent är superbra!! Fraktbolaget tappade tyvärr bort vår studentskylt bara några dagar före studenten. Sveastudent löste det direkt med ett fantastiskt bemötande och skickade en ny skylt utan ex... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Beställde ett studentplakat och är imponerad av kvaliteten. Trots att originalet inte var det skarpaste blev bildkvaliteten och upplösningen på det färdiga plakatet riktigt bra. Leveransen gick snabbt... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jag gjorde en beställning av en studentskylt till min son som tyvärr levererades till mig då jag var utomlands och inte hade möjlighet att hämta innan den skickades tillbaks till Sveastudent. Jag k... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Verkkokauppa

Yrityksen kirjoittama

Välkommen till Sveastudent.se – din partner för ett oförglömligt studentfirande! Vi på Sveastudent.se brinner för att göra din studentdag så speciell som möjligt. Därför erbjuder marknadens största utbud av studentskyltar och personligt designade studentplakat som hjälper dig att fira stort! Vi har allt du behöver för att sätta guldkant på studenten. Sveastudent.se - Sveriges ledande studentexperter

Erinomainen

Kaikki arvostelut

60 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Super nöjd

Super nöjd! Tack för hjälpen!

13. toukokuuta 2025

Hej Aelina,🌸
Tusen tack för ditt omdöme – så fint att höra att ni är nöjda!
Vi hoppas ni fick en riktigt fin dag med mycket glädje och stolthet.🎓💐

Tack Alice för toppenbra kundservice

Tack Alice för toppenbra kundservice

12. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Sveastudent

Hej Linda, tack så jättemycket för ditt underbara meddelande! 💗 Det gläder oss verkligen att läsa detta och det är en ära för oss att få vara en del av ert studentfirande! 🥰🌟

Jag ser till att hälsa Alice detta - jag vet att det gör hela hennes dag!! 💐

Saanut 5/5 tähteä

Väldigt trevlig o hjälpsam kundtjänst

Väldigt trevlig o hjälpsam kundtjänst. Jättenöjd med allt.

Hej Frida, Tack så mycket för din kommentar! 💗

Saanut 5/5 tähteä

Man fick verkligen en jätte trevlig…

Man fick verkligen en jätte trevlig kundservice!

Hej bästa Mona,🌸

Bra service😊😊

Dem svarade snabbt, och hjälpte verkligen och fick en så bra bemötande och blev glad😊

Vastaus yritykseltä Sveastudent

TACK så mycket för ditt underbara meddelande Madde! 💗🥳 Det är en ära för oss att få vara en del av ert studentfirande! 🥰🌟

Helt fantastisk service

Helt fantastisk service, även när vi strulade till det så löser de uppgiften. Kund i fokus är verkligen något som Sveastudent står för.
Mvh Jimmy Jonasson

Vastaus yritykseltä Sveastudent

Hej Jimmy och tack så mycket för ditt varma betyg 💗
Det betyder såå mycket för oss att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vi hoppas att firandet blir en fin stund att minnas för både er och er student.🌟🎓

Fint bemötande av Alice

Min beställning är försenad, så jag kontaktade kundtjänst och fick ett så otroligt fint bemötande av Alice som gav tillbaka fraktkostnaden pga förseningen. Rekommenderar varmt!

12. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Sveastudent

Hej Sandra, tack så jättemycket för ditt underbara meddelande! 💗 Det gläder oss verkligen att läsa detta och det är en ära för oss att få vara en del av ert studentfirande! 🥰🌟

Jag ser till att hälsa Alice detta - jag vet att det gör hela hennes dag!! 💐

Superbra service

Superbra service! Tack Annie för hjälpen!

Hej Linda,🌸
Tack snälla för ditt omdöme – jag uppskattar det otroligt mycket!

Saanut 5/5 tähteä

Fixade allting snabbt och det var bra…

Fixade allting snabbt och det var bra upplevelse, trevligt kundservice

Vastaus yritykseltä Sveastudent

Hej bästa du, vi blir överlyckliga av att läsa detta!💗

Det är en ära för oss att få vara en del av ert studentfirande! 🥰

Saanut 5/5 tähteä

Snabb och bra återkoppling i kundtjänst!

Snabb och bra återkoppling i kundtjänst!

Hej Cecilia, Tack så mycket för din kommentar! 💗

Tack

Efter ett misstag av oss skickades paketet tillbaka.
Fick snabbt svar och samma paket skickades till oss igen, fraktfritt.
Mycket proffigt bemötande🥰
Rekommenderas varmt🤗o

22. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Sveastudent

Hej Ann-Christin och tack så mycket för ditt varma betyg 💗

Bra service

Fina produkter!
Bra service, bemötande och lösningsfokuserat!

Hej Malin,🌸

Fantastisk service

Fantastisk service

Hej Veronica💗
Tusen tack för ditt fantastiska omdöme! 🌟
Det betyder verkligen mycket för oss att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Tack för att du valde oss till en så viktig dag!💐🎓

Varma hälsningar,
Annie, Sveastudent

Fantastiskt

Anni, vilken klippa 😍
Snabbt och smidigt!

Heej Terese💗
Stort, varmt tack för ert fina omdöme! Det betyder så mycket för oss att få vara en liten del av er students stora dag. 💐
Vi hoppas att firandet blir precis så magiskt som ni önskat – det är verkligen en tid värd att minnas! 🫶🏼

Superbra hjälp!!

Superbra hjälp!!

Vastaus yritykseltä Sveastudent

TACK så mycket för ditt underbara meddelande Johanna! 💗🥳 Det är en ära för oss att få vara en del av ert studentfirande! 🥰🌟

Saanut 5/5 tähteä

Alice i kundservice är underbar

Alice i kundservice är underbar, jag var missnöjd med något och hon hjälpte till!

Hej Huda 💗
Tack för ert varma omdöme! Det värmer verkligen att höra att Alice kunde vara med och sätta guldkant på er students stora dag!
Hoppas firandet blir fyllt av skratt, stolthet och massor av kärlek.💐🎓

Saanut 5/5 tähteä

Hade inte hämtat ut två studentplakat…

Hade inte hämtat ut två studentplakat (mitt fel pga. sjukdom). Skrev ett mail till Sveastudent där jag undrade om de kunde skicka dessa åter till mig och får då ett underbart svar tillbaka :)
Personen med namn Annie svarar att det är inga problem, de skickar beställningen åter till mig och detta kostnadsfritt.
Hon skriver också att jag hon önskar mig ett perfekt studentfirande och att jag som kund alltid är välkommen att höra av mig vid vidare funderingar.

Underbart och tack Annie för att du lugnade ner mig:)

Hälsningar
Jehona

Hej Jehona, tack så mycket för ditt meddelande! 💗🥳

Vi är såå glada att vi kunde hjälpa dig med detta och få vara en del av ert studentfirande! 🥰

Varmaste hälsningar, Anniepå Sveastudent🌟

Hjälpsamma och trevliga.

Hade lite strul med att ladda upp foto, men det fixade sig till slut. För övrigt en lättförståelig sida.
Snabbt svar vid undran och bjöd på frakten iom det lilla strulet, Det är en positiv företagsanda:)

6. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Sveastudent

Hej Sanna och tack så mycket för ditt varma betyg 💗

Superbra service!

Superbra service!

6. toukokuuta 2025

Hej Emilia,🌸

Saanut 5/5 tähteä

Snabb och proffsig hjälp!

5. toukokuuta 2025

Hej Martina, tack så mycket för din kommentar! 💗🥳

Det gläder oss verkligen att du vill dela med dig av din upplevelse! 🥰

Varmaste hälsningar, Annie på Sveastudent🌟

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin