Mycket fin mall till studentplakat och bra kvalitet. Jag hade i tillägg beställt vanliga kopior av bilden som ej levererades. Kundtjänst var snabba och återkoppla och krediterade betalningen.
Yritys on vastannut
Sveastudent är superbra!! Fraktbolaget tappade tyvärr bort vår studentskylt bara några dagar före studenten. Sveastudent löste det direkt med ett fantastiskt bemötande och skickade en ny skylt utan ex... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Beställde ett studentplakat och är imponerad av kvaliteten. Trots att originalet inte var det skarpaste blev bildkvaliteten och upplösningen på det färdiga plakatet riktigt bra. Leveransen gick snabbt... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jag gjorde en beställning av en studentskylt till min son som tyvärr levererades till mig då jag var utomlands och inte hade möjlighet att hämta innan den skickades tillbaks till Sveastudent. Jag k... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Välkommen till Sveastudent.se – din partner för ett oförglömligt studentfirande! Vi på Sveastudent.se brinner för att göra din studentdag så speciell som möjligt. Därför erbjuder marknadens största utbud av studentskyltar och personligt designade studentplakat som hjälper dig att fira stort! Vi har allt du behöver för att sätta guldkant på studenten. Sveastudent.se - Sveriges ledande studentexperter
Terminalvägen 8, 24642, Löddeköpinge, Ruotsi
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Super snabba svar på mejlen, super trevlig hjälpte mig med så klart med det jag ville ha hjälp med

Vastaus yritykseltä Sveastudent
Snabba svar och tillmötesgående. Att handla av Sveastudent känns tryggt.
Rekommenderar

Vastaus yritykseltä Sveastudent
Var inte nöjd med min första skylt men fick sedan fantastisk hjälp (av Annie)
Så tillmötesgående och hjälpsam med att ordna en ny skylt till mig!
Rekommenderas varmt 🥰

Vastaus yritykseltä Sveastudent
Min första skylt var jag inte nöjd med men fick så bra hjälp och har fått min nya skylt nu och är super nöjd vilken bra kundtjänst rekommenderar verkligen

Vastaus yritykseltä Sveastudent
Initialt leveransproblem och viss oreda med ny beställning men fick tillslut hem ett bra plakat med bra kompensation.

Vastaus yritykseltä Sveastudent
Snabb återkoppling. Trevligt bemötande.

Vastaus yritykseltä Sveastudent
Fick snabb respons och bra erbjudande från supporten! Rekommenderas!

Vastaus yritykseltä Sveastudent
Fantastisk service och bemötande via telefon och email med Annie på Sveastudent. Jag kommer välja Sveastudent igen till mina andra barns studenter och rekommenderar dem starkt.

Vastaus yritykseltä Sveastudent
Trots fel i tillverkning, fick jag snabbt svar och ny skylt är på väg.
Snabb o bra hantering

Vastaus yritykseltä Sveastudent
Bra service, Annie i kundtjänst är fantastisk!
Snabb hjälp.
Supernöjd!

Vastaus yritykseltä Sveastudent
Fick snabb hjälp och fick min rabatt trots att jag glömde fylla I rabatt koden. Så bra service

Vastaus yritykseltä Sveastudent
Jättebra service!! Och snabb respons vid kontakt. Trevligt bemötande och jag är supernöjd med Sveastudent.

Vastaus yritykseltä Sveastudent
Efter lite strul med leverans fick vi fantastisk hjälp av Annie! Snabba, trevliga svar och bra lösningar! Vilket kundbemötande! 🤩

Vastaus yritykseltä Sveastudent
Toppen service av både Annie och Alice!
Plakatet kom inom mindre än en vecka!

Vastaus yritykseltä Sveastudent
8 dagar och fortfarande inget svar på mitt klagomål ang att studentskylten är totalt oanvändbar. Den är i så dålig kvalité att den inte går att använda. Får kontakta ARN!!!
Vi beställde studentplakat från Sveastudent och när bilderna kom var en ren katastrof de var flammiga och matta inte alls bra .
Jätte fin service och är alltid trevlig och vänlig. Fixar problem som uppstår.

Vastaus yritykseltä Sveastudent
Bästa servicen! Vi är så nöjda med service och varorna vi beställde