Sveastudent Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Mycket fin mall till studentplakat och bra kvalitet. Jag hade i tillägg beställt vanliga kopior av bilden som ej levererades. Kundtjänst var snabba och återkoppla och krediterade betalningen.

Saanut 5/5 tähteä

Sveastudent är superbra!! Fraktbolaget tappade tyvärr bort vår studentskylt bara några dagar före studenten. Sveastudent löste det direkt med ett fantastiskt bemötande och skickade en ny skylt utan ex... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Beställde ett studentplakat och är imponerad av kvaliteten. Trots att originalet inte var det skarpaste blev bildkvaliteten och upplösningen på det färdiga plakatet riktigt bra. Leveransen gick snabbt... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jag gjorde en beställning av en studentskylt till min son som tyvärr levererades till mig då jag var utomlands och inte hade möjlighet att hämta innan den skickades tillbaks till Sveastudent. Jag k... Näytä lisää

1. Verkkokauppa

Yrityksen kirjoittama

Välkommen till Sveastudent.se – din partner för ett oförglömligt studentfirande! Vi på Sveastudent.se brinner för att göra din studentdag så speciell som möjligt. Därför erbjuder marknadens största utbud av studentskyltar och personligt designade studentplakat som hjälper dig att fira stort! Vi har allt du behöver för att sätta guldkant på studenten. Sveastudent.se - Sveriges ledande studentexperter

Erinomainen

Kaikki arvostelut

60 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Jättebra återkoppling och service

Jättebra återkoppling och service! Tack Annie! Denna gång var vi sent ute och fick avbeställa och det fick vi snabb hjälp med. Nästa gång är vi ute i god tid!😊

Tack snälla Katja för det fina omdömet! 🩷
Åh vad glada vi blir av att höra detta! Annie är en klippa!🎓

Superställe!

Super service och snabb leverans. Trevligt bemötande. Ordna lösning om något var problem. Rekommenderar dessa framförallt vid beställning av student skylt 🫶🙏 jag är super nöjd.

Tusen tack Monica!
Allt skall självklart vara perfekt inför studenten.
Vi är så glada över att ha dig som kund!

Har aldrig varit så där nöjd

Har aldrig varit så där nöjd
Bästa Annie

Tack snälla Zeineddin för det fina omdömet! 🩷
Åh vad glada vi blir av att höra detta! Annie är en klippa!🎓

Saanut 4/5 tähteä

Fint plakat

Fint plakat, bra kvalité men pinnen var klen men fick en kraftigare slickad till mig, bra kundservice som var väldigt tillmötesgående.

Tusen tack Linda!
Allt skall självklart vara perfekt inför studenten.
Vi är så glada över att ha dig som kund!

GRYM SERVICE

GRYM SERVICE, Alice for president :)

23. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Sveastudent

Tusen tack för det fantastiska omdömet Ulrika!
Alice är fantastisk och vet hur viktig studenten är! 🥹
Vi är så tacksamma över att ha dig som kund! ✨

Saanut 5/5 tähteä

Väldigt bra service och kvalite.

Väldigt bra service, Väldigt bra och kunnigt bemötande, Väldigt trevliga personal,bättre än så kan det inte bli, kvaliteten är inte heller mindre än 11 av 10.

23. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Sveastudent

Hej Anass och tack så mycket för ditt varma betyg 💗
Det betyder såå mycket för oss att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vi hoppas att firandet blir en fin stund att minnas för er.🌟🎓

Mycket nöjd

Jag är otroligt nöjd. Det gick fortare än vi trodde och plakatet var som vi hoppats på. Väl paketerat.

Hej Maria,🌸
Tusen tack för ditt omdöme – så fint att höra att ni är nöjda!
Vi hoppas ni fick en riktigt fin dag med mycket glädje och stolthet.🎓💐

Bästa kundservicen

Bästa kundservicen, jag va sen till att beställa men Annie såg till att ta hand om beställningen så att den hinner komma innan min studentdag.

Hej Frank, Tack så mycket för din kommentar! 💗

Det gläder mig verkligen att läsa detta och det är en ära för oss att få vara en del av ert studentfirande! 🥰

Saanut 5/5 tähteä

Supertrevligt bemötande och snabb hjälp.

Vastaus yritykseltä Sveastudent

Hej Angelica och tack så mycket för ditt varma betyg 💗
Det betyder såå mycket för oss att ni tog er tid att lämna ett omdöme. Vi hoppas att firandet blir en fin stund att minnas för både er och er student.🌟🎓

Saanut 5/5 tähteä

Toppenleverans och kundservice utöver det vanliga

Först och främst gick beställningen enkelt att göra och leveransen kom snabbt på utsatt tid. Dock hade det hänt en grej med studentplakatet under transport så jag kontaktade deras kundtjänst. Där fick jag världens bästa mottagande och en service utöver det vanliga. Här märktes det att de bryr sig om sina kunder!

Tack från en mycket nöjd kund!

21. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Sveastudent

Hej Benny, tack så jättemycket för ditt underbara meddelande! 💗 Det gläder oss verkligen att läsa detta och det är en ära för oss att få vara en del av ert studentfirande! 🥰🌟

Saanut 5/5 tähteä

Mycket trevlig och hjälpsam…

Mycket trevlig och hjälpsam medarbetare, kunnig och erfaren som löste problemet snabbt och effektivt.

21. toukokuuta 2025

Hej Lena, Tack så mycket för din kommentar! 💗

Super service

Super service. Bra kvalitet. Snäll och professionell. Tack så jättemycket. ANNIE och ASTRID ;-))

12. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Sveastudent

Hej Andrea, vi blir överlyckliga av att läsa detta!💗

Det är en ära för oss att få vara en del av ert studentfirande! 🥰

Saanut 5/5 tähteä

Vänligt bemötande och hög kunskap vid…

Vänligt bemötande och hög kunskap vid kontakt!
Lätt att göra order! Snabb leverans!
Hög och god kvalitet på varorna!
Kommer med varm hand att rekommendera företaget till andra intressenter!

20. toukokuuta 2025

Hej Peder,🌸
Vi hoppas ni får en riktigt fin dag med mycket glädje och stolthet.🎓💐

Saanut 5/5 tähteä

Fick mitt studentplakat skadat i kanten…

Fick mitt studentplakat skadat i kanten under transporten. Men tack vare den fina kundservicen fick jag nya. Jättebra kundservice och snabba svar.

Vastaus yritykseltä Sveastudent

Hej Emina, vi blir överlyckliga av att läsa detta!💗

Det är en ära för oss att få vara en del av ert studentfirande! 🥰

Saanut 5/5 tähteä

Super snabb kundservice och trevlig…

Super snabb kundservice och trevlig bemötande

Hej Preben, tack så mycket för din kommentar! 💗🥳

Det gläder oss verkligen att du vill dela med dig av din upplevelse! 🥰

Toppenservice

Hej Mikael,🌸
Vi hoppas ni får en riktigt fin dag med mycket glädje och stolthet.🎓💐

Saanut 3/5 tähteä

Låg kvalité på studentskylt

Precis samma som fler skrivit om. Trycket på studentskylten är jättefint men pinnen är helt värdelös. Liten, tunn, klen och kort och ska sitta fast endast med en kort tejpremsa. Skylten är inte heller stabil nog att häfta eller skruva i på baksidan utan att riskera utbuktningar på framsidan.

16. toukokuuta 2025

Hej Veronica! 💗

Tack snälla för att du hörde av dig och tog dig tid att skriva till oss. Det betyder verkligen mycket att få din feedback! Vi är jätteglada att du är nöjd med själva trycket – det är ju så viktigt att bilden blir precis så fin som man önskat till en så speciell dag! 🌸

Pinnen ska också vara perfekt! Vi skickar givetvis en ny till dig. Studenten är en gång i livet och du har mitt ord på att vi kommer ordna detta!

Jag vill så gärna hjälpa dig och ber dig kontakta oss via mail eller telefon, så ska vi säkerställa att du får en ny pinne och kompensation för detta – det enda vi vill är att ge dig den finaste produkten inför denna tid! 💕✨

Du kan nå oss på:
010-178 00 80
info@sveastudent.se

Önskar dig en underbar dag och stort tack igen för att du hörde av dig!🫶🏼

Varma hälsningar,
Annie, Sveastudent💗

Mycket nöjd kund

Fantastiskt bemötande och otroligt fin service både via telefonsamtal och mejl från Annie och Alice💫🤩💫. Även snabb och smidig leverans av beställda produkter⭐️!

15. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Sveastudent

Hej Maria och tack så mycket för ditt varma betyg 💗

Studentskylt

Bra service och snabbt svar och hjälp vid frågor.

14. toukokuuta 2025

Hej Caroline, tack så mycket för ditt meddelande! 💗🥳

Vi är såå glada att vi kunde hjälpa dig med detta och få vara en del av ert studentfirande! 🥰

Varma hälsningar, Annie på Sveastudent🌟

Saanut 3/5 tähteä

Träpinnarna var inte som jag tänkt mig…

Blev jätte nöjd med självaste bilden till mitt studentplakat men extremt extremt onöjd när det kommer till trästickan man ska hålla i, den var väldigt tunn och väldigt instabil, fick komma på en egen lösning och skruva ihop två andra trädelar, tycker även pinnarna var väldigt väldigt korta, man kan nästan tro att pinnarna är köpta från temu eller shein, tycker ni borde uppgradera träpinnarna ni har!!!!!! Inte heller så skönt att hålla i.
Betalat ca 800 för att den nästan ska gå sönder, känns inte så bra!

Annars var jag nöjd med bilden, mycket bra kvalitet på självaste plakatet!

14. toukokuuta 2025

Heej!💗

Tusen tack för din feedback – det betyder mycket att du tog dig tid att dela med dig!

Vi är jätteglada att du blev nöjd med själva plakatet och kvaliteten. Vad tråkigt att du upplevde att pinnen inte levde upp till dina förväntningar. Det ska vi självklart ordna omgående! Studenten är en gång i livet och du har mitt ord på att vi kommer se till att allt blir perfekt för dig!

Jag vill så gärna hjälpa dig och ber dig kontakta oss via mail eller telefon, så ska vi säkerställa att du får en ny pinne och kompensation för detta – det enda vi vill är att ge dig den bästa upplevelsen och studentfirande! 🎓💐

Du kan nå oss på:
010-178 00 80
info@sveastudent.se

Önskar dig en fantastisk dag och varmt tack igen för att du hörde av dig!🫶🏼

Varma hälsningar,
Annie, Sveastudent💗

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin