Mycket fin mall till studentplakat och bra kvalitet. Jag hade i tillägg beställt vanliga kopior av bilden som ej levererades. Kundtjänst var snabba och återkoppla och krediterade betalningen.
Yritys on vastannut
Sveastudent är superbra!! Fraktbolaget tappade tyvärr bort vår studentskylt bara några dagar före studenten. Sveastudent löste det direkt med ett fantastiskt bemötande och skickade en ny skylt utan ex... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Beställde ett studentplakat och är imponerad av kvaliteten. Trots att originalet inte var det skarpaste blev bildkvaliteten och upplösningen på det färdiga plakatet riktigt bra. Leveransen gick snabbt... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jag gjorde en beställning av en studentskylt till min son som tyvärr levererades till mig då jag var utomlands och inte hade möjlighet att hämta innan den skickades tillbaks till Sveastudent. Jag k... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Välkommen till Sveastudent.se – din partner för ett oförglömligt studentfirande! Vi på Sveastudent.se brinner för att göra din studentdag så speciell som möjligt. Därför erbjuder marknadens största utbud av studentskyltar och personligt designade studentplakat som hjälper dig att fira stort! Vi har allt du behöver för att sätta guldkant på studenten. Sveastudent.se - Sveriges ledande studentexperter
Terminalvägen 8, 24642, Löddeköpinge, Ruotsi
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Super bra support när jag missade att fylla i namn på studenten… Jag rekommenderar alla att beställa! Snabb leverans och betalning via klarna.

Vastaus yritykseltä Sveastudent
Snabb, tydlig och trevlig respons.
Leveransen dröjde något, men det löste Annie effektivt. Tack! 🙏🏻

Vastaus yritykseltä Sveastudent
Blev lite försenad med min beställning, men tack personalen som var snabba på att svara och skicka min plakat 😍 bästa ni🙏🏻💓

Vastaus yritykseltä Sveastudent
Super dålig kvalité på studentplakatet. Blåste och gick nästan sönder av lite lätt vind. Skulle inte rekommendera.

Vastaus yritykseltä Sveastudent
Fick snabb och väldigt trevlig hjälp med att prioritera min order när jag var ute i sista minuten att beställa studentplakat! Plakatet kom i god tid och var jättefint!

Vastaus yritykseltä Sveastudent
Jag beställde ett studentplakat och är så nöjd från order till leverans! Sveastudent var professionella och en enkel och smidig upplevelse hela vägen. Ska tipsa om er till alla kommande studenter!

Vastaus yritykseltä Sveastudent
5 stjärnor får bästa Sveastudent som levererade finaste plakatet snabbt och smidigt. Kan verkligen rekommendera!!

Vastaus yritykseltä Sveastudent
Magdalena var verkligen så duktig och trevlig och vägledde mig rätt✨❤️❤️

Vastaus yritykseltä Sveastudent
Annie på Sveastudent är otrolig! Jag var ute i sista sekunden men hon såg till att våra skyltar levererades knappt två dygn efter beställning. Jättetrevligt bemötande och väldigt lösningsorienterad. Rekommenderas varmt!

Vastaus yritykseltä Sveastudent
Snabb och effektiv hjälp när jag tog kontakt

Vastaus yritykseltä Sveastudent
Jag beställde studentfotot den 21 maj, men har fortfarande inte fått det med posten. När jag ringde i dag bad de om ursäkt och sa att försändelsen hade kommit bort. Eftersom min dotter tar studenten nu på torsdag, var vi tvungna att ordna ett nytt foto i butik och betala dubbelt 😒

Vastaus yritykseltä Sveastudent
Supernöjd, mer än nöjd! Studentplakatet blev så sint och bilden perfekt -fastän det var från ett "gammalt" pappersfoto" Kan varmt rekommendera Sveastudent!
TACK!

Vastaus yritykseltä Sveastudent
Jag är väldigt nöjd med kundservicen! De var snabba, hjälpsamma och trevliga, och gjorde allt för att det ska bli bra. Känns tryggt att handla hos dem.

Vastaus yritykseltä Sveastudent
I samband med komplettering av min order fick jag bra och snabb service av Sveastudenten Alice på kundtjänst.

Vastaus yritykseltä Sveastudent
Studentstressad mamma som fick superproffsig hjälp av kundtjänst när jag ringde efter att jag hade problem med mitt ordererkännade. Förstående, lugn och urgullig tjej som hjälpte mig och min order på rätt väg. Så nöjd med er nu liksom för tre år sedan! Värt varenda krona och plakatet var dessutom superfint :)

Vastaus yritykseltä Sveastudent
Fantastisk service, snabba och trevliga!